×
سیاسی
شناسه خبر : 192171
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 20:57
تاکید بر گسترش همکاری‌ها در حوزه تکنولوژی/ ایران به دنبال جنگ نیست

در کنفرانس خبری مشترک با امیر قطر؛

تاکید بر گسترش همکاری‌ها در حوزه تکنولوژی/ ایران به دنبال جنگ نیست

رئیس‌جمهور در نشست خبری مشترک با امیر قطر با بیان اینکه ایران آمادگی گسترش همکاری‌ها در حوزه تکنولوژی است، گفت: ایران به دنبال جنگ نیست بلکه این اسرائیل است که ما را وادار می‌کند عکس‌العمل نشان دهیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور در نشست خبری مشترک با امیر قطر با تاکید بر اینکه ایران به دنبال جنگ نیست، تصریح کرد: امنیت منطقه، امنیت همه مسلمانان است.

دکتر «مسعود پزشکیان» که از ظهر چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ در صدر هیاتی عالیرتبه به قطر سفر کرده است، در نشست خبری مشترک با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر با تاکید بر اینکه ایران به ‌دنبال توسعه روابط با قطر است، تصریح کرد: اراده مشترک ۲ کشور در ارتقای سطح همکاری‌ها است و مطمئنیم که می‌توانیم آن را تقویت کنیم.

رئیس‌جمهور گفت: امیدوارم مذاکرات هیأت‌های ما با قطر و همکاری‌هایی که بین دو ‌کشور صورت خواهد گرفت در همه زمینه‌های مواصلاتی، فرهنگی، بهداشتی و درمان و دانشگاهی مورد توجه قرار گیرد و بتوانیم سرمایه‌گذاری‌های مشترکی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ایران آمادگی گسترش همکاری‌های فی مابین در حوزه تکنولوژی است، افزود: امنیت منطقه، امنیت همه ما مسلمانان است و ما به‌ دنبال جنگ نیستیم.

پزشکیان ادامه داد: از زمانی که به‌ عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شدم، در تمام صحبت‌ها تلاشم بر این بوده که بگویم به‌دنبال صلح و آرامش هستیم، زیرا هیچ کشور و منطقه‌ای با جنگ نمی‌تواند به توسعه برسد.

رئیس‌جمهور بار دیگر تاکید کرد که ایران به دنبال جنگ نیست بلکه این اسرائیل است که ما را وادار می‌کند عکس‌العمل نشان دهیم.

پزشکیان با بیان اینکه اسرائیل مهمان ما را در تهران و در روز تحلیف ترور کرد، اظهار داشت: به ما گفتند شما صبر کنید ما می‌خواهیم صلح برقرار کنیم. اگر شما برخورد کنید، صلح برقرار نمی‌شود. ما نیز به‌ خاطر صلح، صبر کردیم ولی این نامردها به‌جای اینکه دست از کشت و کشتار بردارند، هم در غزه و هم در لبنان جری‌تر شدند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اسرائیل جنایت‌هایی که مرتکب شد که هیچ جانی‌ای در تاریخ مرتکب نشده است و ما مجبور به پاسخ شدیم. اگر بخواهد طور دیگری برخورد کند، پاسخ محکم‌تری خواهیم داد و این چیزی است که جمهوری اسلامی به آن پایبند است.

وی افزود: اهداف پلید رژیم صهیونیست، ایجاد ناامنی و گسترش بحران در منطقه است؛ ما باید از بحران جلوگیری کنیم.

پزشکیان گفت: آنچه که ما از کشورهای اروپایی و آمریکایی می‌خواهیم این است که به کسی که در منطقه کاشتند بگویند دست از کشت و کشتار بردارد و منطقه را به یک منطقه ناامن نکند که به نفع هیچکدام و هیچ دولتی نیست.

رژیم اشغالگر باید جنگ ظالمانه علیه غزه و لبنان را متوقف کند


«شیخ تمیم بد حمد آل ثانی» امیر قطر نیز در این نشست خبری مشترک بر حمایت کشورش از کاهش تنش و محافظت از صلح و امنیت منطقه تاکید کرد و افزود: پیش از این درباره حمله اسرائیل به لبنان هشدار داده بودیم.

وی افزود: متاسفانه علی‌رغم تلاش‌های دولت قطر برای کاهش تنش، حملات رژیم اسرائیل رو به افزایش است.

امیر قطر تاکید کرد: رژیم اشغالگر باید جنگ ظالمانه علیه غزه و کرانه باختری و لبنان را متوقف کند.

وی با اشاره به اقدامات میانجگرانه قطر برای توقف جنگ در غزه گفت: گزینه راهبردی ما میانجگری است و بر ادامه تلاش‌ها برا توقف جنگ در غزه، آزادی گروگان‌ها و بازداشت شدگان تاکید می‌کنیم. 

تمیم بن حمد آل ثانی تاکید کرد که تشکیل دو کشور و ایجاد کشور مستقل فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شریف کلید صلح پایدار است.

به گفته امیر قطر، هر پیشنهاد دیگری برای دور زدن این موضوع محکوم به شکست است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شرح ماجرای ضرب‌وشتم یک پزشک در بیمارستان کودکان اهواز
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
قیمت لبنیات در دی‌ماه کاهش می یابد
هشدار به سیستان و بلوچستانی ها/ مراقب گاندوها باشید
زمان دو دیدار لیگ برتر فوتبال تغییر کرد
روسیه توافق‌نامه‌های نظامی با 11 کشور غربی را فسخ کرد
پیشنهاد تأسیس سازمان بین‌المللی آب از سوی قزاقستان
شمار شهدای غزه به 70هزار و 925 نفر رسید
مرگ خاموش پدر و پسر در اسدآباد
هوای تهران تا چهارشنبه آلوده می‌شود
هشدار سازمان بازرسی: مواظب دلالی در بازار باشید
فوت 12 نفر در همدان به علت ابتلا به بیماری‌های تنفسی
بخشی از فاضلاب شهر بندرعباس به خلیج فارس می‌ریزد
دولت آمریکا به قتل ورزشکاران اعتراف کرد
نورنما | خوب بود این مردم،دانه‌های دلشان پیدا بود...
آشفتگی در قیمت‌گذاری بلیت هواپیما؛ سود برای دلالان، زیان برای مردم
دهقانی فیروزآبادی دبیر شورای راهبردی روابط خارجی شد
ضارب فرمانده انتظامی مشهد پس از شناسایی بازداشت شد
صدور مجوز استخدام 20 هزار بابای مدرسه
مقام‌های آمریکایی: حملات در سوریه احتمالا چند هفته تا یک ماه ادامه دارد
آغاز ساخت مسکن کارگری پس از 4دهه
روسیه به دنبال تصرف کامل اوکراین و جمهوری‌های پیشین شوروی در اروپا
توزیع شیر رایگان برای 8.3 میلیون دانش‌آموز با 6 هزار میلیارد تومان اعتبار
تهرانی‌ها در شب یلدا خون اهدا کنند
برگزاری آزمایشگاه شبیه‌سازی دیپلماسی پارلمانی ایران و چین
ترامپ فرمانده جدید «فرماندهی جنوبی» آمریکا را منصوب کرد
حمله نیروهای اشغالگر صهیونیستی به جنوب سوریه
عارف: برخی به‌دلیل منافع شخصی عدم شفافیت را با مسائل امنیت ملی توجیه می‌کنند
مجروح شدن 3 محیط‌بان در عملیات تعقیب شکارچیان غیرمجاز
بمباران سوریه؛ مبارزه با داعش یا فرار به جلو؟
شهادت 2 مامور مرزبانی میرجاوه در تصادف جاده‌ای
جاده‌های چهار استان کشور زیر بارش برف
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
پادکست | گردن درد و عوامل آن
وزیر نیرو: شرایط نرمال بارشی هم قادر به جبران کم‌بارشی‌های گذشته نیست
افزایش 10 تا 270 درصدی قیمت برخی داروها
هریس: بایدن از من حمایت نکرد
محور چالوس از فردا برای 3 روز مسدود می‌شود
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها غیرحضوری است
خواهران منصوریان نقره داغ شدند
عمران خان و همسرش به 17 سال حبس محکوم شدند
همه فرودگاه‌های کشور عملیاتی است
کندوان 3 روز مقطعی مسدود می‌شود
هوای اهواز و کارون در وضعیت «قرمز»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
عراقچی: حمل‌ونقل نقش کلیدی در تحقق منافع ملی دارد
میوه شب یلدا با قیمت متعادل عرضه می شود
جزئیات قتل قهرمان کشتی در نزاع خانوادگی در بیمارستان
فتح قله 3.8 میلیون واحدی در بورس تهران
یوسف صیادی در بیمارستان بستری شد
X
آگهی تبلیغاتی