×
اجتماعی
شناسه خبر : 192155
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 19:53

جان‌باختگان معدن طبس به 52 نفر رسید/ اهدای عضو یکی دیگر از مصدومان

استاندار خراسان‌ جنوبی از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه معدن طبس و افزایش تعداد جان‌باختگان به 52 نفر خبر داد.

نورنبوز-گروه اجتماعی: جواد قناعت روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات خانواده‌های جان‌باختگان معدن طبس که در دفتر استاندار برگزار شد افزود: اکنون چهار نفر از مصدومان این حادثه در بیمارستان‌های بیرجند، مشهد و ۲ نفر در یزد بستری هستند.

وی با بیان اینکه سه نفر از مصدومان دچار مرگ مغزی شدند، گفت: اعضای پیکر یکی از این افراد اهدا شده بود و امروز نیز اعضای یکی دیگر از مصدومان اهل شهرستان فردوس اهدا شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی ادامه داد: از ۵۲ نفر جانباخته حادثه معدن طبس تاکنون ۱۶ نفر اهل خراسان جنوبی هستند که از این تعداد چهار نفر متعلق به شهرستان فردوس، شهرستان‌های سربیشه و عشق آباد هر کدام یک نفر، شهرستان‌های بشرویه و فردوس هر کدام ۲ نفر، شهرستان‌های خوسف و بیرجند هر کدام سه نفر بودند.

وی بیان کرد: در ۲ روز گذشته سرکشی از خانواده ۱۵ جانباخته حادثه معدن طبس با حضور مسئولان کشوری، استاندار و فرمانداران استان انجام شد.

قناعت گفت: امروز اعضای پیکر یک نفر از مصدومان این حادثه که دچار مرگ مغزی شده بود، اهدا شد که در روزهای آتی با خانواده این متوفی نیز دیدار و از بازماندگان سرکشی خواهیم کرد.

وی افزود: در این دیدارها ضمن عرض تسلیت به خانواده بازماندگان حادثه معدن طبس، درد دل‌ها و دغدغه‌های خانواده‌ها را شنیدیم و برای پیگیری بخشی از مسائل و مشکلات نیز تصمیماتی گرفته شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه روال قانونی پرداخت دیه جان‌باختگان در دست اقدام است گفت: همچنین بنا بر تصمیم شرکت معدنجو طبس ۲۰۰ میلیون تومان برای مساعدت به خانواده جان‌باختگان و ۵۰ میلیون تومان برای خانواده مصدومان در نظر گرفته شده که پرداخت مبالغ در حال انجام است.

وی یادآور شد: ابعاد و علت حادثه توسط کارشناسان و ناظران دستگاه‌های متعدد کشوری و استانی در دست بررسی است.

قناعت گفت: روز گذشته تولیت آستان قدس رضوی به نمایندگی از مقام معظم رهبری از تعدادی خانواده‌های متوفیان دلجویی کرد و مقرر شد هفته آینده نماینده تولیت آستان قدس از مابقی خانواده‌ها نیز سرکشی داشته باشد.

وی بیان کرد: برخی خانواده‌های متوفیان نیاز به کمک‌های موردی دارند که فرمانداران در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشند تا درخواست‌های آنان را بررسی کنند، اگر مشکلات در استان قابل پیگیری نباشد از ظرفیت مسئولان کشوری استفاده می‌کنیم.

حادثه انفجار ناشی از نشت گاز در معدن زغال سنگ «معدنجو» طبس حوالی ساعت ۲۱ شنبه‌ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری ۶۵ نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.

عملیات امدادی برای خارج کردن معدنکاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکرهای ۴۹ جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با مرگ مغزی سه نفر، شمار جانباختگان به ۵۲ نفر افزایش یافت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی