×
اجتماعی
شناسه خبر : 192155
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 19:53
جان‌باختگان معدن طبس به 52 نفر رسید/ اهدای عضو یکی دیگر از مصدومان

جان‌باختگان معدن طبس به 52 نفر رسید/ اهدای عضو یکی دیگر از مصدومان

استاندار خراسان‌ جنوبی از فوت یکی دیگر از مصدومان حادثه معدن طبس و افزایش تعداد جان‌باختگان به 52 نفر خبر داد.

نورنبوز-گروه اجتماعی: جواد قناعت روز چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات خانواده‌های جان‌باختگان معدن طبس که در دفتر استاندار برگزار شد افزود: اکنون چهار نفر از مصدومان این حادثه در بیمارستان‌های بیرجند، مشهد و ۲ نفر در یزد بستری هستند.

وی با بیان اینکه سه نفر از مصدومان دچار مرگ مغزی شدند، گفت: اعضای پیکر یکی از این افراد اهدا شده بود و امروز نیز اعضای یکی دیگر از مصدومان اهل شهرستان فردوس اهدا شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی ادامه داد: از ۵۲ نفر جانباخته حادثه معدن طبس تاکنون ۱۶ نفر اهل خراسان جنوبی هستند که از این تعداد چهار نفر متعلق به شهرستان فردوس، شهرستان‌های سربیشه و عشق آباد هر کدام یک نفر، شهرستان‌های بشرویه و فردوس هر کدام ۲ نفر، شهرستان‌های خوسف و بیرجند هر کدام سه نفر بودند.

وی بیان کرد: در ۲ روز گذشته سرکشی از خانواده ۱۵ جانباخته حادثه معدن طبس با حضور مسئولان کشوری، استاندار و فرمانداران استان انجام شد.

قناعت گفت: امروز اعضای پیکر یک نفر از مصدومان این حادثه که دچار مرگ مغزی شده بود، اهدا شد که در روزهای آتی با خانواده این متوفی نیز دیدار و از بازماندگان سرکشی خواهیم کرد.

وی افزود: در این دیدارها ضمن عرض تسلیت به خانواده بازماندگان حادثه معدن طبس، درد دل‌ها و دغدغه‌های خانواده‌ها را شنیدیم و برای پیگیری بخشی از مسائل و مشکلات نیز تصمیماتی گرفته شد.

استاندار خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه روال قانونی پرداخت دیه جان‌باختگان در دست اقدام است گفت: همچنین بنا بر تصمیم شرکت معدنجو طبس ۲۰۰ میلیون تومان برای مساعدت به خانواده جان‌باختگان و ۵۰ میلیون تومان برای خانواده مصدومان در نظر گرفته شده که پرداخت مبالغ در حال انجام است.

وی یادآور شد: ابعاد و علت حادثه توسط کارشناسان و ناظران دستگاه‌های متعدد کشوری و استانی در دست بررسی است.

قناعت گفت: روز گذشته تولیت آستان قدس رضوی به نمایندگی از مقام معظم رهبری از تعدادی خانواده‌های متوفیان دلجویی کرد و مقرر شد هفته آینده نماینده تولیت آستان قدس از مابقی خانواده‌ها نیز سرکشی داشته باشد.

وی بیان کرد: برخی خانواده‌های متوفیان نیاز به کمک‌های موردی دارند که فرمانداران در این زمینه آمادگی لازم را داشته باشند تا درخواست‌های آنان را بررسی کنند، اگر مشکلات در استان قابل پیگیری نباشد از ظرفیت مسئولان کشوری استفاده می‌کنیم.

حادثه انفجار ناشی از نشت گاز در معدن زغال سنگ «معدنجو» طبس حوالی ساعت ۲۱ شنبه‌ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری ۶۵ نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.

عملیات امدادی برای خارج کردن معدنکاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکرهای ۴۹ جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با مرگ مغزی سه نفر، شمار جانباختگان به ۵۲ نفر افزایش یافت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شیخ نعیم قاسم خطاب به دولت لبنان: دل به سراب مذاکرات مستقیم نبندید
ادعای وجود پایگاه مخفی در صحرای غربی هم‌زمان با تکذیب رسمی
رودریگز: رویای ترامپ تعبیر نمی‌شود
آسوشیتدپرس خبر داد؛ خشم ترامپ از مطالبه غرامت جنگی ایران
انتقادهای بی‌سابقه رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» از نتانیاهو
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم
اختصاص 150 میلیون دلار برای واردات دارو و مواد اولیه
«کول توماس آلن» اتهامات خود را رد کرد
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا
پیام تشکر پزشکیان از آیت‌الله العظمی سیستانی بابت حمایت از ایران
خروج 2.4 همتی پول از صندوق‌های درآمد ثابت
وزیر نفت: تولید بنزین در دوران جنگ کاهش نیافت
عکس های منتخب ایران،دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
حضور دو داور بین‌المللی ایران در قهرمانی آسیا/محمدی در ژوری، طغیانی روی تخته
اولیانوف: چرا ایران باید خواسته آمریکا را بپذیرد؟
گام بلند دولت برای نوسازی مناطق جنگ‌زده با منابع 60 هزار میلیارد تومانی
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»
کمیاب شدن اسید سولفوریک در پی جنگ در تنگه هرمز
سقوط ارزهای آسیایی زیر سایه تنش‌های ژئوپلیتیک
واکنش تند سناتور دموکرات به تبعات اقتصادی تنش با ایران
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
فردا؛ برگزاری سومین بازی درون‌تیمی تیم ملی در ورزشگاه دستگردی
هشدار نارنجی هواشناسی برای 10 استان کشور/ آماده‌باش برای باران‌های شدید
طعنه معنادار ایران به ترامپ: بقیه جنایات آمریکا را در کامنت‌ها بنویسید!
تاکید گوترش بر راه‌حل دیپلماتیک و تداوم مذاکرات با ایران
نگرانی برای تیم ملی؛ ستاره والیبال مصدوم شد
فرانسه: عملیات در تنگه هرمز هرگز تهاجمی نیست
چمران: انبار نفت شهران باید فوراً جابه‌جا شود
عبور سومین کشتی حامل گاز از مسیر ویژه ایران در هرمز
آیا شوک بنزینی در راه است؟
رونمایی از نقشه راه گردشگری 1405 راهی برای عبور از سایه سنگین جنگ و بحران
توضیح بانک مرکزی درباره ابلاغیه جنجالی: واردات طبق روال قبل است