×
سیاسی
شناسه خبر : 192120
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 17:34
واکنش روزنامه‌های عربی به پاسخ موشکی ایران

واکنش روزنامه‌های عربی به پاسخ موشکی ایران

پاسخ موشکی ایران( وعده صادق 2) به رژیم صهیونیستی بازتاب گسترده‌ای در رسانه ها و روزنامه های مختلف جهان داشته است. در این زمینه روزنامه های عربی هم به این موضوع پرداخته اند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  اخبار و تصاویر پاسخ موشکی ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی، به تیتر نخست روزنامه‌های عربی تبدیل شد.

روزنامه عمان در صفحه نخست خود با عنوان «ایران، اسرائیل را موشکباران کرد» تصویری از اصابت موشک‌ها به نقاط مختلف فلسطین اشغالی را منتشر کرد و نوشت: ایران روز گذشته با بارانی از موشک‌های بالستیک، اسرائیل را هدف قرار داد و این حمله در پاسخ به ترور (سید) حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از فرماندهان سپاه ایران انجام داد.

این روزنامه افزود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تهدید کرد که اگر اسرائیل دست به اقدامی بزند، با «حملات کوبنده» مواجه خواهد شد.

روزنامه الرؤیة عمان نیز با عنوان «جهنم سوزان در اسرائیل» تصاویری از از پاسخ موشکی ایران را منتشر کرد و نوشت که رژیم صهیونیستی زیر آتش‌ موشک‌های ایران قرار گرفت و ۳ پایگاه نظامی آن تخریب شد.

روزنامه الوطن بحرین نیز تیتر نخست خود را به پاسخ موشکی ایران اختصاص داد و نوشت که ایران صدها موشک به اسرائیل شلیک کرد و اردن به حالت آماده‌باش درآمد.

روزنامه البلاد بحرین با انتشار خبری از پاسخ موشکی ایران در صفحه نخست خود نوشت که ارتش اسرائیل اعلام کرد روز سه‌شنبه حدود ۱۸۰ موشک به اسرائیل شلیک شده است.

روزنامه سعودی الشرق الأوسط، در تیتر نخست خود با عنوان «ایران انتقام می‌گیرد»، تصاویری از اصابت موشک به نقاط مختلف فلسطین اشغالی در کنار تصویری از صهیونیست‌هایی که وحشت‌زده در مکانی پناه گرفته و موشک‌ها را تماشا می‌کردند، منتشر کرد و نوشت: ایران شب گذشته صدها موشک‌ بالستیک به اسرائیل شلیک کرد.

روزنامه القدس العربی نیز با تیتر «ایران، اسرائیل را موشکباران کرد» تصاویری از موشک‌های ایران در آسمان فلسطین اشغالی در کنار صهیونیست‌های وحشت‌زده و پناه گرفته در خیابان، پشت خودروها و اتوبوس‌ها، منتشر کرد.

روزنامه القبس کویت نیز با عنوان «حمله گسترده موشکی ایران به رژیم صهیونیستی» نوشت که سپاه پاسداران ایران تهدید کرد در صورت هر گونه پاسخ اسرائیل، حملات کوبنده‌ای انجام خواهد داد.

روزنامه الجریده کویت با تیتر «ایران، اسرائیل را موشکباران کرد» نوشت که تهران انتقام هنیه و نصرالله را با شلیک بیش از ۲۵۰ موشک بالستیک به اسرائیل، گرفت.

روزنامه الأخبار لبنان صفحه نخست خود را به انتشار تصویر بزرگی از موشک‌های ایران بر فراز برج‌های تل‌آویو اختصاص داد و نوشت: «شوک بعد از سرمستی»

روزنامه الجمهوریة لبنان نیز در خبری درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی نوشت که ایران انتقام نصرالله و هنیه را گرفت.

روزنامه الدیار لبنان با عنوان «شلیک ۲۰۰ موشک در نیم ساعت» نوشت که ایران، اسرائیل را کوبید و هشدار داد که در صورت پاسخ اسرائیل، پاسخ کوبنده‌تری خواهد داد.

روزنامه الشرق لبنان نیز با تیتر «شلیک بیش از ۲۵۰ موشک ایرانی به اسرائیل» با فرار ۱۰ میلیون اسرائیلی به پناهگاه‌ها اشاره کرد.

روزنامه اللواء لبنان نیز در صفحه نخست خود با عنوان «روز بدبختی در اسرائیل» به شلیک دستکم ۲۰۰ موشک به اراضی اشغالی ظرف ۱۰ دقیقه اشاره کرد و نوشت که با وجود تلاش‌های آمریکایی برای رهگیری، اما موشک‌ها به اراضی اشغالی رسید.

موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه دهم مهر ۱۴۰۳ در عملیات وعده صادق ۲ با رمز مبارک یارسول‌الله، اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار دادند که ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاد.

این عملیات با تصویب شورای عالی امنیت ملی و ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح و حمایت و پشتیبانی ارتش جمهوری اسلامی ایران و وزارت دفاع صورت گرفته است.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیشب در تماس تلفنی با وزرای خارجه انگلیس، هلند و فرانسه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داده است.

جمهوری اسلامی ایران با وجود توانایی در ضربه زدن به اهداف غیرنظامی با اثبات پایبندی همیشگی خود به اصول انسانی و قوانین بین‌المللی و برخلاف اقدامات رژیم صهیونیستی در حمله به مناطق مسکونی، مدارس، بیمارستان‌ها و اردوگاه‌های غیرنظامی، در پاسخ موشکی شب گذشته خود تنها مراکز امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حزب احفاد صلاح الدین کردستان علیه صهیونیست‌ها اعلام جهاد کرد
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی پیرامون تحولات منطقه‌
هدی زین‌العابدین: من یک موضع بیشتر ندارم و اون موضع وطنم هست
قالیباف: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم می‌درخشد
رئیس سابق سیا: به حرف‌های ایران بیشتر از ترامپ باور دارم
چین بار دیگر توقف حملات علیه ایران را خواستار شد
آمریکایی‌ها پیش از عقب‌نشینی از ویکتوریا تمامی تجهیزات را منفجر کردند
تلاش ناکام 10 موشک پدافندی اسرائیل برای شکار یک موشک بالستیک ایران + فیلم
هشدار فرمانده نیروی زمینی سپاه به متجاوزان؛ پاسخ ما کوبنده خواهد بود
روایت هدایت‌شده جنگ و فریبی که با نقاب واقعیت عرضه می شود
وزیر دارایی انگلیس: به جنگ علیه ایران نخواهیم پیوست
آغاز ثبت‌نام انتقال و میهمانی دانشجویان+زمان ثبت نام
اموال «ب - الف» و تعدادی از نزدیکانش توقیف شد
اینترنت‌ بانک و همراه‌ بانک سپه فعال شد
سرمربی استقلال: حتی یک وجب از خاک میهن را به دشمن نخواهیم داد
لبنان سفیر خود را از تهران فراخواند
قیمت دلار، طلا و سکه امروز سه شنبه 4 فروردین 1405+ جدول
آمادگی پاکستان برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا
نحوه فعالیت بانک‌های کشور در ایام بعد از تعطیلات نوروز ‌
افزایش قیمت نفت در پی ارزیابی ریسک عرضه از سوی بازارها
بازتاب بین‌المللی فعالیت‌های سخنگو قرارگاه خاتم الانبیا
بررسی سناریوهای مرتبط با جزیره خارگ در ارزیابی کارشناسان نظامی
تولید و توزیع مواد غذایی در روزهای اخیر بدون اختلال ادامه یافته است
بازداشت صدها نفر در پرونده‌های مرتبط با ایجاد ناامنی در فضای مجازی
هشدار صلیب سرخ درباره پیامدهای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی
انتشار پیام معاون اول رئیس‌جمهوری خطاب به مردم
بررسی تأمین کالاهای اساسی در بازدید میدانی وزیر دادگستری از تهران
وضعیت ویژه پروازی برای یک بی‑52 بر فراز بریتانیا ثبت شد
5 استان پرتردد نوروز مشخص شدند
انتشار متن تازه عاطفه رضوی درباره روزهای سخت مردم
پیش‌بینی بارش و رگبار در تهران همزمان با افزایش ناپایداری جوی
پلیس آگاهی از فعال‌سازی گشت‌های ویژه مقابله با سرقت خبر داد
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ایران ادامه می‌دهند
پویش «ایران همدل» در لبیک به فراخوان رهبر انقلاب
تاب‌آوری؛ مهارت کلیدی برای ادامه زندگی در شرایط بحرانی
اجرای موفق موج 79 وعده صادق 4/حملات پهپادی ارتش به صنایع هوافضای رژیم صهیونی
«محمدباقر ذوالقدر» دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
زمان‌بندی فعالیت بورس در نخستین روز کاری 1405 اعلام شد
جزئیات حمله به مناطق مسکونی/ تخریب کامل 15 واحد مسکونی در حمله اخیر دشمن به شهرستان دورود
لاوروف: روسیه آماده پیوستن به تلاش‌های میانجیگرانه درباره ایران است
سناریوی جدید پنج روزه؛ تاکتیک یا تنگنای راهبردی؟
لولا داسیلوا: آمریکا با بهانه ساخت سلاح هسته‌ای به ایران حمله کرد
فعالیت ادارات تهران در نوروز با حضور 20 درصد کارکنان
سعادتیان: سامانه‌های ثبت رسمی برای دفترخانه‌ها فعال است
اتحادیه اروپا خواستار مذاکره با ایران برای اتمام جنگ شد
فرهاد قائمیان: در مسیر مبارزه برای عدالت تا پای جان ایستاده‌ایم
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 4 فرودین1405 +جدول
انفجار در حیفا پس از شلیک موشک از لبنان
ذخیره کالاهای اساسی در تهران تا چندین ماه
مقدمات بازگشت ایرانیان جامانده در دبی فراهم شد