×
بین الملل
شناسه خبر : 192069
تاریخ انتشار :

روزنامه فایننشال تایمز عنوان کرد؛

شکست بایدن در «شگفتی اکتبر» به نفع ترامپ می‌شود

روزنامه فایننشال تایمز نوشت: سیاست بایدن اکنون بسیار نزدیک به شکست است. ایران برای دومین بار به سمت (رژیم) اسرائیل موشک شلیک و آمریکا به این رژیم برای سرنگونی موشک ها کمک کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه فایننشال تایمز نوشت: با در هم شکستن سیاست دولت جو بایدن در خاورمیانه، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری سابق آمریکا و نامزد جمهوریخواهان می‌تواند بیشترین منفعت را از تشدید تنش‌ها در منطقه کسب کند.

فایننشال تایمز نوشت: دولت جو بایدن طی سال گذشته تلاش کرد از بروز جنگی منطقه ای درخاورمیانه جلوگیری کند چرا که نگران بود گسترش جنگ خاورمیانه، آمریکا را وارد جنگ و اقتصاد جهان را ویران کند.

این رسانه با اشاره به عملیات موشکی شب گذشته ایران علیه مواضع رژیم صهیونیستی نوشت: سیاست بایدن اکنون بسیار نزدیک به شکست است. ایران برای دومین بار به سمت (رژیم) اسرائیل موشک شلیک و آمریکا به این رژیم برای سرنگونی موشک ها کمک کرد. در اوریل گذشته اقدام تقابلی بین ایران و اسرائیل متوقف شد این بار بعید به نظر می رسد که بتوان از گسترش درگیری ها جلوگیری کرد.

فایننشال تایمز افزود: در پشت پرده به نظر می رسد که کاخ سفید همچنان از اسرائیل می خواهد در واکنش به عملیات موشکی ایران سنجیده عمل کند تا ایران وادار به تلافی آن نشود. دولت بایدن بعد از خروج نیروهایش از افغانستان تمایلی به ورود به جنگ دیگری در خاورمیانه ندارد.

با توجه به درگیری (رژیم) اسرائیل در غزه و لبنان، کابینه نتانیاهو نیز ممکن است دلایل خود را برای خودداری از درگیری مستقیم با ایران داشته باشد. تل آویو نشان داد که از نادیده گرفتن درخواست های آمریکا برای حفظ خویشتنداری خرسند است اما دولت بایدن امیدوار است بتواند در خصوص ماهیت و قدرت واکنش اسرائیل اعمال نفوذ کند.

فایننشال تایمز، آمادگی نتانیاهو برای نادیده گرفتن خواسته های آمریکا و متحدان نزدیکش را ناشی از تناقض در سیاست آمریکا دانست و نوشت: دولت بایدن از این رژیم می خواهد در لبنان و غزه خویشتنداری کند اما همواره بر حمایت از این رژیم تاکید دارد و مدعیست که متعهد به دفاع از آن در برابر ایران و دیگر دشمنان منطقه ای است. بنابراین کابینه نتانیاهو این موضوع را درک می کند که به چالش کشیدن دولت بایدن خطری ندارد و حتی می تواند منافعی برای این کشور داشته باشد.

این رسانه انگلیسی با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نوشت: کامالا هریس نامزد دموکرات ها و معاون بایدن مواضع سختگیرانه علیه اسرائیل در غزه اتخاذکرده است هر چند که در شرایط بحرانی می تواند همچنان از تل آویو حمایت کند.

با توجه به سابقه خصومت ایرانی و آمریکا در بحران گروگانگیری سال ۱۹۸۱-۱۹۷۹، هریس نمی تواند رفتار ملایمی با ایران داشته باشد.

با این حال، بی تردید وضعیت خطرناک کنونی می تواند خبر بدی برای هریس باشد. ترامپ رقیب جمهوریخواه او علاقه مند است ادعا کند که در دوران ریاست جمهوری او جهان در صلح بسر می برد اما «ضعف» دولت بایدن باعث جنگ در اروپا و خاورمیانه شده است. درگیری اخیر بین رژیم صهیونیستی و ایران می تواند در خدمت این ادعاهای او باشد.

در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، گمانه زنی هایی درباره «شگفتی اکتبر» وجود دارد که روند رقابت های انتخاباتی را در چند هفته باقی مانده تا روز انتخابات تغییر می دهد.

درگیری تهران و تل آویو می تواند «شگفتی اکتبر» باشد و سود آن می تواند عاید ترامپ شود.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی