×
بین الملل
شناسه خبر : 192023
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 09:05
بازتاب وعده صادق 2 در رسانه‌های انگلیس/ ایران اسرائیل را به رگبار بست

بازتاب وعده صادق 2 در رسانه‌های انگلیس/ ایران اسرائیل را به رگبار بست

حمله موشکی ایران علیه مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، از ساعاتی پیش به تیتر یک رسانه‌های انگلیس تبدیل شده و شبکه های خبری گزارش می‌کنند که ایران، (رژیم) اسرائیل را به رگبار بسته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دبورا هینز خبرنگار شبکه اسکای نیوز که از مرز لبنان و فلسطین اشغالی گزارش می‌کرد درباره اقدام غافلگیرانه ایران گفت، زمانی از حمله ایران علیه اسرائیل (فلسطین اشغالی) مطلع شد که یکسری نورهای نارنجی در آسمان دید.

 وی عنوان کرد که حمله اخیر ایران با عملیات پهپادی و موشکی دور قبل که از زمان شلیک تا ورود به آسمان اسرائیل (فلسطین اشغالی) طول کشید متفاوت است. هینز افزود که این یک لحظه حساس در خاورمیانه و برای جهان بشمار می‌رود.

تارنمای شبکه اسکای نیوز هم با اختصاص یک صفحه ویژه، سرگرم پوشش آخرین تحولات است و دقایقی پیش هشدار رئیس جمهوری ایران به رژیم صهیونیستی را بازتاب داد. بر اساس گزارش این شبکه، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، هشدار داده است که رگبار موشکی امشب «تنها گوشه‌ای از توانایی‌های ما» بود. پزشکیان در بیانیه ای این حمله موشکی را "پاسخی قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی" دانست و گفت: این اقدام در دفاع از منافع و شهروندان ایرانی انجام شد.

شبکه بی‌بی‌سی نیز به طور ویژه درحال پوشش حمله موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی است. تارنمای این شبکه صفحه جداگانه‌ای را برای انعکاس تحولات خاورمیانه اختصاص داده و در بخشی به تشریح برد موشکی ایران پرداخته است که تا شعاع ۲ هزار کیلومتری ایران را پوشش می‌دهد.

همچنین روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: رگبار موشکی ایران تأسیسات نظامی و اطلاعاتی اسرائیل را در نزدیکی تل آویو و سایر نقاط هدف قرار داد. این حمله که با هشدار کمی همراه بود، نشانگر افزایش تنش‌ها میان ایران و اسرائیل است.

این نشریه انگلیسی افزود: رهبران ایران بارها گفته‌اند که نمی‌خواهند به یک جنگ گسترده‌تر در خاورمیانه کشیده شوند و عنوان کرده‌اند که جمهوری اسلامی در آنچه که آنها به عنوان «تله اسرائیل» توصیف می‌کنند، نمی‌افتد. اما اینک به نظر می‌رسد که تصمیم گرفته‌اند، به طور مستقیم دولت یهود را تهدید کنند.

از طرفی نشریاتی مانند دیلی تلگراف، تایمز و دیلی میل که از مطبوعات جناح راست انگلیس بشمار می‌روند تلاش کردند تا با انعکاس خط خبری رژیم صهیونیستی و ایالات متحده، دستاورد حمله نظامی ایران را کم اهمیت نشان دهند. جوتام کونفینو خبرنگار دیلی تلگراف از تل‌آویو در یک پیام صوتی که در تارنمای این نشریه منتشر شد گفت: این بزرگترین حمله علیه اسرائیل طی دهه‌های اخیر بشمار می‌رود.

در همین حال تارنمای روزنامه گاردین تصاویری از شهروندان اسرائیلی را به اشتراک گذاشت که در حین عملیات موشکی ایران، پناه گرفته‌اند. این نشریه انگلیسی نوشت: زمانی که آژیر خطر در سراسر اسرائیل به صدا درآمد، مردم در کنار جاده، زیر خودروها و پل ها، پناه گرفته بودند. در اینجا برخی از تصاویر هنگام پرواز موشک های ایران در سراسر اسرائیل آمده است:

پیشتر کی‌یر نخست وزیر انگلیس اعلام کرد: ما در کنار اسرائیل ایستاده‌ایم و حق آن را برای دفاع از خود در برابر ایران را به رسمیت می‌شناسیم. وی افزود: تردید نکنید که انگلیس در برابر این خشونت‌ها ایستاده‌ است و ما از درخواست‌های مشروع اسرائیل برای تامین امنیت مردمش حمایت می‌کنیم.

طبق این به گزارش ، موشک های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامگاه سه‌شنبه دهم مهر ۱۴۰۳ در عملیات وعده صادق ۲ با رمز مبارک یارسول‌الله، اهداف امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را مورد اصابت قرار دادند که ۹۰ درصد شلیک‌ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران به وحشت افتاد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
مراسم «روز دفاع پاکستان» در تهران برگزار شد
اعزام عمره از 15 مهر آغاز می‌شود؛ جزئیات برنامه اعلام شد
مصر و اردن خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
دستگیری 3 عامل همکاری با گروه‌های معاند در شادگان
اعتراض حامیان فلسطین در نمایشگاه جواهرات ایتالیا
اکران نسخه مرمت‌شده آثار مهرجویی و حاتمی در روز سینما
مشاور سابق اوباما: مقاومت ایران ما را غافلگیر کرد
مراسم نخستین سالگرد درگذشت عضو دفتر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
خط و نشان یمن برای شبه نظامیان وابسته به عربستان
سانحه برای هواپیمای باری آمازون در فرودگاه میامی+فیلم
رسانه صهیونیستی: اسرائیل در دانشگاه‌های جهان منزوی‌تر شده است
سیدحسن خمینی: مسئولیت‌ها را به جوانان بسپاریم
ارتش یمن: پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کردیم
قالیباف به بسنت: قبل از تیک‌آف، گرم کن!
فوربس: آمریکا دهه‌ها هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
نیویورک‌تایمز: جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای به دردسر افتاده‌اند
حسن‌زاده: تخلفات دیدار تراکتور و گل‌گهر بدون اغماض بررسی می‌شود
محسن رضایی: محدوده ممنوعه جدید در خلیج فارس اعلام می‌کنیم
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه
کارت آزاد جایگاه‌ها؛ 97 درصد شکایت‌ها واقعی نیست