×
سیاسی
شناسه خبر : 191996
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/11 ساعت 00:18
پزشکیان: در مقابل آمریکا کوتاه نیامده و نمی‌آییم

در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با رئیس جمهور:

پزشکیان: در مقابل آمریکا کوتاه نیامده و نمی‌آییم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزئیات نشست این کمیسیون با رئیس جمهور را تشریح کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه مشترک این کمیسیون با رئیس‌جمهور گفت: در این جلسه آقای پزشکیان بیان داشت که در مقابل آمریکا کوتاه نیامده و کوتاه نمی‌آییم و دشمن در موضع ضعف است.

ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با مسعودپزشکیان، رئیس جمهور گفت: در این جلسه رئیس جمهور با تاکید بر وفاق، توضیحاتی درباره شعارش داد و گفت که هم دولت و هم مجلس و هم بخش‌های مختلفی کشور باید یک نگاه مشترک داشته باشیم تا بتوانیم نتیجه بگیریم و مشکلات کشور و مردم را حل کنیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهور گزارشی از سفرش به نیویورک و سازمان ملل از جمله ملاقات با ۱۷ تن از سران کشورها و همین‌طور برنامه‌های دیگر با رسانه‌ها و ایرانیان مقیم داد به نقدهای وارده هم اشاره کرد و گفت که ما نقدها را باید بشنویم و اصلاح کنیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: رئیس‌جمهور گفت در مقابل آمریکا کوتاه نیامده و کوتاه نمی‌آییم و دشمن در موضع ضعف است. همچنین ما جنگ طلب نیستیم اما خودمان را در مقابل دشمن کوچک نمی‌گیریم و کوچک نمی‌کنیم.

رضایی افزود: آقای پزشکیان توضیحاتی راجع به سفرش به عراق داد و گفت همه اقوام ایران از ترک و کرد و بلوچ و دیگران همه ایرانی هستند و همه متعلق به ایران هستند. او تاکید کرد بر اینکه هیچ وقت حتی به مصلحت هم دروغ نگفته و دروغ نمی‌گوید. بر هماهنگی بین بخش های مختلف کشور تاکید کرد و بیان داشت کسی را نمی‌آورد که  هماهنگ نباشد چون در وهله فعلی بیشتر به وفاق و همبستگی نیاز داریم.

وی اظهار کرد: رئیس‌جمهور اشاره‌ای به ماجرای بازگشت آقای ظریف به دولت داشت و تاکید کرد که در همه جا برای او رهبری خط قرمز است. به مواضع خودش در سال ۸۸ اشاره کرد و گفت که من برای آقای موسوی خیلی جاها سخنرانی کردم اما بعد از اینکه حضرت آقا آن مواضع را گفتند دیگر گفتم تمام شد و من دیگر همراهی نکردم. تلاش می‌کنم آنهایی را که در واقع پیاده شدن از قطار انقلاب، سوار کنیم و علاقمندیم که کسی از کشتی انقلاب پیاده نشود.

این نماینده مجلس افزود: رئیس‌جمهور اعلام ‌کرد که تلاش می‌کند مشکلات کشور را حل کرده و صرفا به همین دلیل هم به ریاست جمهوری آمدم و گفت که محور کار ما چشم انداز، سیاست‌های رهبر معظم انقلاب و برنامه هفتم است.

وی بیان کرد: رئیس‌جمهور به چالش‌های کشور از جمله در بحث ناترازی آب و برق و گاز اشاره کرد و گفت اگر ما همه دست به دست هم ندهیم، این مشکلات حل نمی‌شود و باید برای حل آن همه دست به دست هم بدیم. همچنین سفرهای استانی را شروع کرده اما روش و شیوه آن را اصلاح خواهیم کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اظهارات اعضای کمیسیون در این جلسه گفت: اعضای کمیسیون خواستار اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و ساماندهی کارکنان دولت شدند. همچنین تاکید داشتند که مواضع و دیدگاه‌های رئیس‌جمهور باید همراه با صلابت باشد. هر کاری که قرار است دولت انجام دهد، باید پیوست افکار عمومی داشته باشد و افکار عمومی توجیه شوند. بر اهمیت استفاده از ظرفیت سفرای خارجی مقیم کشور برای توسعه دیپلماسی تاکید کردند. بر اینکه تفسیر قانون بر عهده مجلس  است و نه بر عهده دولت تاکید کردند.

وی اضافه کرد: محور بعدی این بود که افرادی معتدل و کارآمد به عنوان استاندار در کشور معرفی و انتخاب شوند. سازوکاری برای مشارکت نمایندگان در سیاست خارجی دیده شود. لزوم حمایت از مقاومت، اصلاح نظام اداری و بروکراسی کشور و ساماندهی مدیریت کشور، داشتن ایده حکمرانی در مدیریت اجرایی کشور، بهره‌مندی از فرصت‌ها در دو کشور آذربایجان و افغانستان، تاکید بر رفع تحریم ها، رسیدگی به وضعیت گزینش در استخدام ها، تقویت بودجه دفاعی، اصلاح ساختار وزارت امور خارجه، تاکید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها و نگرانی از ناترازی انرژی در کشور، لزوم تشکیل کارگروه ویژه برای آب‌های مرزی، لزوم هماهنگی با ارکان کشور به ویژه رهبر معظم انقلاب در اتخاذ تصمیمات از دیگر مواردی بود که نمایندگان در این جلسه مطرح کردند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
نرخ سوم بنزین 5 هزار تومان شد
X
آگهی تبلیغاتی