×
بین الملل
شناسه خبر : 191979
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 22:28

بازتاب حملات موشکی ایران به اسرائیل در رسانه‌های جهان

حملات موشکی تلافی‌جویانه ایران به اراضی اشغالی فلسطین، بازتاب گسترده‌ای را در رسانه‌های جهان داشت. برخی آن را آتش‌باران اسرائیل خواندند و برخی دیگر از اصابت موشک‌های ایرانی به اهداف اسرائیلی نوشتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پاسخ به شهادت شهید هنیه، سید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را هدف گرفتیم. چنانچه رژیم صهیونیستی به عملیات ایران واکنش نشان دهد با حملات کوبنده مواجه خواهد شد.

در واکنش به این رویداد، رسانه های جهانی و بین المللی به انعکاس گسترده موشک باران اراضی اشغالی فلسطین از سوی ایران پرداختند.

وعده+صادق

ای بی سی نیوز : آمریکا مجموع موشک شلیک شده به اسرائیل را ۲۲۰ فروند اعلام کرد

یک مقام آمریکایی به شبکه ای. بی. سی نیوز گفت که ایران سه‌شنبه شب در ۲ موج عملیات در مجموع ۲۲۰ موشک به اسرائیل شلیک کرد.

این مقام آمریکایی که به نامش اشاره‌ای نشده است، افزود که این ۲ موج بیش از ۳۰ دقیقه طول کشید و میان آنها وقفه کوتاهی وجود داشت.

وی افزود که شلیک این موشک‌ها در نزدیکی تل‌آویو تاثیراتی بر جای گذاشت.

این مقام آمریکایی مدعی شد که بسیاری از این موشک‌ها بر فراز اردن رهگیری شدند.

شبکه ان. بی. سی نیوز سه‌شنبه شب به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مسئول ارشد اردنی گزارش داد که امان به نیروهای آمریکایی اجازه داد از حریم هوایی اردن برای مقابله با موشک‌های ایرانی شلیک‌شده به سمت رژیم صهیونیستی استفاده کنند.

ان. بی. سی نیوز به نام این دو مقام آمریکایی و اردنی اشاره نکرد و در ادامه به نقل از مسئول اردنی نوشت که امان در رابطه با «هر موشک دیگری که بر فراز حریم هوایی ما پرواز کند» همین کار را خواهد کرد.

سی‌ان‌ان: موشک‌های ایرانی به اسرائیل برخورد کرد

شبکه تلویزیونی سی ان ان در این خصوص چنین تیتر زد: فیلم های نشان می‌دهند که موشک های ایران به اسراییل برخورد کرده است.
 

حمله+موشکی+ایران
 

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد، یکی از موشک‌های ایران در کمتر از فاصله یک کیلومتری مقر موساد در حاشیه تل‌آویو منفجر شد.

این شبکه آمریکایی افزود که یک ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی را راستی‌آزمایی کرده است و نشان می‌دهد که یکی از موشک‌های ایران به نزدیکی مقر سازمان اطلاعات و عملیات ویژه (موساد) اسرائیل برخورد کرد.

بر اساس تحقیقات سی‌ان‌ان، این تصاویر از ساختمانی بلندمرتبه در هزتزلیا در کمتر از سه کیلومتری مقر موساد ضبط شده است.

این شبکه آمریکایی ویدیویی دیگری را بررسی کرده که تاثیر ناشی از برخورد این موشک بر یک پارکینگ خودرو در همان حوالی را ثبت کرده است.

این ویدیو گودالی بزرگ و همچنین خودروهایی را نشان می‌دهد که نخاله و خرابی‌ها روی آنها را پوشانده است. این گودال بزرگ در فاصله چندصد متری از یک مجموعه سینمایی قرار دارد.

حمله+موشکی+ایران
 


 

از سوی دیگر، الجزیره انگلیسی اعلام کرد: ایران موشک های بالستیک به سوی اسراییل شلیک کرد.

این رسانه در بخش دیگری از پوشش رسانه ای این رویداد، آغاز موج دوم موشک باران سرزمین های اشغالی را نیز درج کرد.

حمله+موشکی+ایران
ام‌اس‌ان‌بی‌سی: آتش موشک‌های ایرانی آسمان اسرائیل را روشن کرد

شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی نیز در پوشش این خبر مهم اعلام کرد: ایران حمله موشکی بالستیک خود به اسرائیل را آغاز کرد. هنگامی که این حمله آغاز شد، موشک های شلیک شده مشاهده شدند و آتش آنها آسمان را بر فراز اسرائیل روشن کرد.

حمله موشکی ایران در رسانه های مختلف خارجی و داخلی و همچنین در شبکه های اجتماعی بازتاب سریع و گسترده ای در پی داشته است به طوری که تصاویر موشک های بالستیک ایران از لحظه پرتاب در آسمان مناطق مختلف کشور تا زمان برخورد به سرزمین های اشغالی به سرعت در رسانه ها منتشر شد و دنیا در جریان این حمله وسیع و کوبنده قرار گرفت.

موشک+ایرانی

رسانه‌های انگلیس: ایران، اسرائیل را به رگبار بست

دبورا هینز خبرنگار شبکه اسکای نیوز که از مرز لبنان و فلسطین اشغالی گزارش می‌کرد درباره اقدام غافلگیرانه ایران گفت، زمانی از حمله ایران علیه اسرائیل (فلسطین اشغالی) مطلع شد که یکسری نورهای نارنجی در آسمان دید. وی عنوان کرد که حمله اخیر ایران با عملیات پهپادی و موشکی دور قبل که از زمان شلیک تا ورود به آسمان اسرائیل (فلسطین اشغالی) طول کشید متفاوت است. هینز افزود که این یک لحظه حساس در خاورمیانه و برای جهان بشمار می‌رود.

تارنمای شبکه اسکای نیوز هم با اختصاص یک صفحه ویژه، سرگرم پوشش آخرین تحولات است و دقایقی پیش هشدار رئیس جمهوری ایران به رژیم صهیونیستی را بازتاب داد. بر اساس گزارش این شبکه، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، هشدار داده است که رگبار موشکی امشب «تنها گوشه‌ای از توانایی‌های ما» بود. پزشکیان در بیانیه ای این حمله موشکی را "پاسخی قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی" دانست و گفت: این اقدام در دفاع از منافع و شهروندان ایرانی انجام شد.

شبکه بی‌بی‌سی نیز به طور ویژه درحال پوشش حمله موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی است. تارنمای این شبکه صفحه جداگانه‌ای را برای انعکاس تحولات خاورمیانه اختصاص داده و در بخشی به تشریح برد موشکی ایران پرداخته است که تا شعاع ۲ هزار کیلومتری ایران را پوشش می‌دهد.

رسانه‌های منطقه و بازتاب حمله موشکی ایران به اسرائیل

شبکه «جیو نیوز» پاکستان با اشاره به تشدید تنش‌ها در خاورمیانه پس از ترور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به نقل از رسانه‌های صهیونیستی و آمریکایی عنوان کرد که ایران سرزمین‌های اشغالی فلسطین را موشک باران کرده است.

شبکه خبری «۹۲ نیوز» نیز در گزارش خود با سرزنش سکوت جامعه جهانی در قبال کشتار مردم فلسطین به ویژه ترور شهیدان اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله، تصریح کرد: وضعیت پیچیده ای در سرزمین‌های اشغالی فلسطین پس از شلیک صدها فروند موشک از ایران به وجود آمده است.

همچنین شبکه خبری «سماء نیوز» در اسلام‌آباد گزارش داد: صدای انفجارهای متعدد در تل آویو شنیده شده و در یک حادثه تیراندازی در این شهر دهها نفر زخمی شده‌اند.

این شبکه پاکستانی افزود: آمریکا و اسرائیل دچار سردرگمی شدیدی هستند درحالی که موشک های ایران در خونخواهی از شهدای خود از جمله اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله سرزمین‌های اشغالی فلسطین را زیر آتش گرفتند.

شبکه خبری «سونو تی وی» گزارش داد: جمهوری اسلامی ایران در خونخواهی از شهیدان اسماعیل هنیه رئیس جنبش حماس سید حسن نصرالله صدها موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین شلیک کرد و همزمان با اسرائیل هشدار داد که در صورت هرگونه حمله به ایران پاسخ بعدی ایران سخت و دردناک تر خواهد بود.

شبکه خبری «پابلیک تی وی» پاکستان نیز در گزارشی اعلام کرد: ایران بار دیگر سرزمین‌های اشغالی فلسطین را با موشک‌های خود هدف قرار داد و به نظر می رسد این اقدام قاطع در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله صورت گرفته است.

همچنین شبکه «ای بی ان نیوز» پاکستان گزارش داد: صدها فروند موشک از ایران به اهداف مختلف در سرزمین‌های اشغالی فلسطین شلیک شده و گفته می شود تاسیسات مهم نظامی و مراکز جاسوسی موساد از اهداف اصلی این عملیات بزرگ ایران است.

شبکه «سچ تی وی» در اسلام‌آباد نیز گزارش داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در پاسخ به جنایات اسرائیل از جمله ترور اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله صدها فروند موشک به سرزمین‌های اشغالی فلسطین شلیک کرد.

پس از این حمله موشکی، رسانه های محلی رژیم صهیونیستی نیز خبر دادند که به دنبال شلیک صدها موشک ایرانی به مواضع صهیونیست‌های اشغالگر، صدای انفجارهای پیاپی در سرزمین‌های اشغالی به گوش می‌رسد؛ همزمان فعالیت فرودگاه بن گوریون در شهر تل آویو به طور کامل متوقف شده است.

در عین حال در خبرها آمده است که دانیل هاگاری سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از شهروندان این رژیم درخواست کرده هیچ گونه سند و تصویری از محل اصابت موشک‌ها و اهداف آنها در فضای مجازی به اشتراک نگذارند. این خود می تواند سندی باشد بر اصابت موشکها به اهداف تعیین شده.

سامانه‌های ضد موشکی رژیم صهیونیستی تلاش کردند شماری از موشک‌های شلیک شده به سرزمین‌های اشغالی را رهگیری کنند، اما به دلیل گستردگی حمله، در این زمینه با ناکامی مواجه شده است.

به دنبال شلیک موشک‌های ایران به مواضع صهیونیست‌های اشغالگر، فلسطینی‌ها با مشاهده آنها در سراسر کرانه باختری از جمله نابلس و رام الله به شادی پرداختند.

در همین حال شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی سه شنبه شب فاش کرد که نتانیاهو و شماری از وزرای اسرائیلی چندین ساعت است که در مکانی امن در زیر زمین در شهر قدس پنهان شدند.

به گزارش این شبکه، یواو گالانت وزیر جنگ هم از ترس حمله موشکی ایران در ساختمانی محافظت شده در مقر وزارت جنگ در زمین زمین در تل آویو مخفی شده است.

جنبش مقاومت اسلامی حماس نیز پاسخ موشکی گسترده ایران به جنایات دشمن صهیونیستی علیه فلسطین و لبنان را تبریک گفت.

شورای هماهنگی مقاومت عراق نیز در پی حمله موشکی ایران به مواضع رژیم صهیونیستی، به آمریکا درباره هر گونه اقدام علیه ایران هشدار داد.

رسانه های روسی نیز در گزارش لحظه به لحظه خود، تصریح کردند حمله موشکی جمهوری اسلامی ایران، رژیم صهیونیستی را در بهت فرو برد است.

حمله موشکی ایران به اسرائیل تیتر یک رسانه‌های فرانسه

حمله موشکی گستره ایران علیه مواضع نظامی رژیم صهیونیستی در شبکه‌های خبری و روزنامه‌های فرانسوی بازتاب گسترده داشته و این رویداد همراه با تحلیل‌ کارشناسان در صدر اخبار رسانه های مهم این کشور قرار گرفت.

 هم اینک انتشار تحلیل‌ها، تصاویر، فیلم‌ها و گزارش‌های لحظه به لحظه از این حمله موشکی تیتر یک اخبار رسانه‌های فرانسه قرار دارد.

حمله+موشکی+ایران
در همین پیوند میشل بارنیه نخست وزیر فرانسه با ابراز نگرانی از «تشدید تنش» در خاورمیانه نسبت به «جدی بودن وضعیت» هشدار داد.

حمله+موشکی+ایران
وی در اظهاراتی در مجلس فرانسه در مورد آنچه تشدید تنش در خاورمیانه و «رویارویی مستقیم میان ایران و اسرائیل» خواند، ابراز نگرانی کرد.

حمله+موشکی+ایران
وی بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و حمله اخیر ارتش این رژیم به بیروت که به شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان منجر شده بود، گفت: هم اکنون که در ساعت ۱۹ و ۱۶ دقیقه (به وقت محلی) با شما سخن می‌گویم با تشدید تنش و حملات صورت گرفته، وضعیت در خاورمیانه و خاور نزدیک وخامت یافته است. به نظر می‌رسد که درگیری مستقیم میان ایران و اسرائیل در جریان است و به همین دلیل وضعیت به شدت جدی است.

حمله+موشکی+ایران
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای سه شنبه شب ۱۰ مهر ۱۴۰۳ منتشر شد، اعلام کرد:‌ در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت.

حمله+موشکی+ایران
پیشتر وزیر خارجه فرانسه در بیانیه‌ای با تاکید بر مخالفت پاریس با هرگونه عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در لبنان، توقف فوری حملات تل‌آویو علیه لبنان را خواستار شده بود.

حمله+موشکی+ایران
در این بیانیه بدون محکوم کردن حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی بیروت، آمده بود: پاریس از دیگر بازیگران منطقه به ویژه حزب‌الله و ایران می‌خواهد که از هرگونه اقدامی که می‌تواند منجر به بی‌ثباتی بیشتر و گسترش جنگ در منطقه خاورمیانه شود، خودداری کنند.

 

حمله+موشکی+ایران

کمترین حد توان موشکی ایران پدافند هوایی اسرائیل را از کار انداخت

شبکه خبری الجزیره اعلام کرد مطابق حداقلی‌ترین برآوردها بین ۳۵ تا ۴۰٪ از موشک‌های ایران به اهداف خود اصابت کرده‌اند. ایران حداقل خود را برای ۳ واکنش بعدی آماده کرده است. ایران با کمترین حد توان موشکی خود، نهایت توان پدافندی اسرائیل را آشکار و آن را از کار انداخت. قطعا حملات ایران به پایگاه هوایی نواتیم و دیگر پایگاه‌های اسرائیل تلفات جانی و نظامی داشته است.

اصابت موشک‌های ایران به مقر موساد تأیید شده است

روزنامه نیویورک‌تامز نوشت حمله موشکی ایران به اسرائیل سه نقطه را هدف قرار داده و اصابت پرتابه‌های ایرانی به نزدیکی مقر موساد در تل‌آویو، پایگاه هوایی نواتیم واقع در جنوب و گدرا در نواحی مرکزی اسرائیل تایید شده است.

بسیار بزرگ‌تر و سریع‌تر از وعده صادق ۱

گزارش زنده سی‌ان‌ان از تل‌آویو نشان می‌دهد این حمله بسیار بزرگ‌تر از حمله آوریل (وعده صادق ۱) است و توسط سریع‌ترین و خطرناک‌ترین موشک‌های بالستیک انجام شده است. جدیدترین تصاویر منتشر شده حاکی از آن است که موشک‌های ایرانی به پایگاه هوایی نواتیم در جنوب اسرائیل اصابت کرده است.

بی‌بی‌سی اذعان کرد آژیر خطر حوالی ساعت ۱۹:۳۰ در اسرائیل به‌صدا در آمد و چند دقیقه بعد صدای انفجارها در سراسر اسرائیل شنیده ‌شد. سپاه پاسداران از اصابت ۹۰٪ موشک‌ها خبر می‌دهد. بخش راستی آزمایی بی‌بی‌سی با بررسی تصاویر موجود اصابت موشک‌ها به پایگاه هوایی نواتیم را تایید می‌کند.

خودداری مقامات رژیم صهیونیستی از تأیید اصابت موشک‌های ایرانی

روزنامه فایننشیال تایمز نوشت علی‌رغم اظهارات مقامات اسرائیل، برخی افراد مطلع تائید کرده‌اند که در حمله موشکی ایران به اسرائیل، زیرساخت‌های نظامی و اطلاعاتی در نزدیکی تل‌آویو و سایر تاسیسات در دیگر نقاط اسرائیل مورد اصابت قرار گرفته است.

رسانه اسرائیل هیوم اعتراف کرد در اثر حمله ایران حدود ۱۸۶۴ آژیر هشدار در سراسر کشور به صدا درآمد. اصابت سه ضربه تایید شده که در اثر آن سه نفر در تل آویو جراحات جزئی دیده‌اند.

توان موشکی ایران دارایی‌های استراتژیک اسرائیل را بر باد می‌دهد

میدل ایست آی اعلام کرد ایران مقر موساد در تل‌آویو و پایگاه‌های هوایی ارتش را هدف قرار داد. اصابت موشک به نزدیکی موساد را می‌توان به عنوان پیامی واضح از سوی ایران تفسیر کرد که نشان می‌دهد توانایی‌های اطلاعاتی و موشکی آن می‌تواند دارایی‌های استراتژیک اسرائیل را هدف قرار دهد.

روزنامه هاآرتص نوشت ایران حدود ۱۸۰ موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرد اما این بار نسبت موشک‌های بالستیک بیشتر بود و در نتیجه خسارت وارده نیز بیشتر شد. اسرائیل هرگز با حمله‌ای در این مقیاس مواجه نشده‌اند.

موشک‌های ایرانی در تمام آسمان اسرائیل قابل مشاهده بودند

رسانه جروزالم پست مطرح کرد حمله موشکی بالستیک ایران به اسرائیل نشان‌دهنده تلاش تهران برای عادی‌سازی این نوع حملات است. پس از حمله بزرگ در آوریل و تهدید به یک حمله دیگر در اوت، این حملات بحران‌های مکرری در اسرائیل ایجاد کرده است. آژیرهای خطر در سراسر تل‌آویو به صدا درآمدند و موشک‌های ایرانی در تمام آسمان کاملا قابل مشاهده بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
X
آگهی تبلیغاتی