×
سیاسی
شناسه خبر : 191972
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 21:55
اطلاعیه دوم سپاه پاسداران درمورد حمله موشکی به رژیم صهیونیستی منتشر شد

اطلاعیه دوم سپاه پاسداران درمورد حمله موشکی به رژیم صهیونیستی منتشر شد

اطلاعیه دوم روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خصوص حمله موشکی به رژیم صهیونیستی منتشر شد.

نورنیوز- گروه سیاسی:  متن اطلاعیه دوم روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

امت اسلامی جبهه بزرگ مقاومت وملت شریف ایران اسلامی

پیرو اطلاعیه قبلی، فرزندان شما در سپاه پاسدان انقلاب اسلامی طبق وعده هایی که مسئولان جمهوری اسلامی و فرماندهان نظامی داده بودند؛ با کمک سایر نیروهای مسلح طی عملیات وعده صادق 2 با رمز یا رسول الله (ص) مراکز راهبردی در داخل سرزمین های اشغالی را با موشک های ساخت فرزندان ایران اسلامی مورد هدف قرار دادند.

در این عملیات برخی از پایگاه های هوایی و راداری؛ مراکز توطئه و طراحی ترور علیه رهبران مقاومت به خصوص شهید دکتر اسماعیل هنیه و رهبرحزب الله لبنان شهید حجت الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله و فرماندهان نظامی حزب الله، مقاومت اسلامی فلسطین و فرماندهان سپاه پاسداران مورد اصابت قرارگرفتند.

 علی رغم اینکه این منطقه با پیشرفترین و پرحجم ترین سامانه های پدافندی محافظت می شد  90درصد شلیک ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده  و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی وعملیاتی جمهوری اسلامی به وحشت افتاده است .

این عملیات در چهارچوب حق دفاع مشروع وبراساس قوانین بین المللی انجام گرفته وهرگونه حماقت دشمن به صورت ویرانگر وپشیمان کننده پاسخ داده خواهد شد.

 

گفتنی است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه نخست خود که سه شنبه شب ۱۰ مهر ۱۴۰۳ انتشار یافت، اعلام کرد: در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله و سرلشکر پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی هدف قرار گرفت.

همچنین در این اطلاعیه به رژیم صهیونیستی اخطار داده شد که اگر به این عملیات که منطبق بر حقوق قانونی کشور و قوانین بین المللی است واکنش نظامی نشان دهد با حملات کوبنده و ویرانگر بعدی مواجه خواهد شد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و مذاکره کننده این جنبش برای توافق آتش بس در غزه، بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی روز جمعه ششم مهر ماه به پشتوانه حمایت‌های آمریکا از مقر اصلی سازمان ملل متحد در نیویورک دستور ترور سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را صادر کرد.

در نتیجه این دستور، هواپیماهای رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه محلات مسکونی محله حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به صورت پیاپی بمباران کردند.

برخی منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حمله به ضاحیه جنوبی بیروت با ۸ الی ۱۲ جنگنده در آن واحد انجام و از بمب های سنگرشکن ۲ هزار پوندی آمریکایی استفاده شده بود.

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای که روز شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳ منتشر شد شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان را تایید کرد.

«سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان» از فرماندهان پیشکسوت و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشار سپاه در لبنان در حمله تروریستی رژیم سفاک صهیونی در جمعه ششم مهر ۱۴۰۳ به همرزمان شهید خود پیوست.

 

اطلاعیه دوم روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

اطلاعیه دوم روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
کد خبر: ۲۱۱۰۵
سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۱
 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

امت اسلامی جبهه بزرگ مقاومت وملت شریف ایران اسلامی

پیرو اطلاعیه قبلی، فرزندان شما در سپاه پاسدان انقلاب اسلامی طبق وعده هایی که مسئولان جمهوری اسلامی و فرماندهان نظامی داده بودند؛ با کمک سایر نیروهای مسلح طی عملیات وعده صادق 2 با رمز یا رسول الله (ص)

مراکز راهبردی در داخل سرزمین های اشغالی را با موشک های ساخت فرزندان ایران اسلامی مورد هدف قرار دادند.

در این عملیات برخی از پایگاه های هوایی و راداری؛ مراکز توطئه و طراحی ترور علیه رهبران مقاومت به خصوص شهید دکتر اسماعیل هنیه و رهبرحزب الله لبنان شهید حجت الاسلام والمسلمین سید حسن نصرالله و فرماندهان نظامی حزب الله، مقاومت اسلامی فلسطین و فرماندهان سپاه پاسداران مورد اصابت قرارگرفتند.

 علی رغم اینکه این منطقه با پیشرفترین و پرحجم ترین سامانه های پدافندی محافظت می شد  90درصد شلیک ها با موفقیت به اهداف اصابت کرده  و رژیم صهیونیستی از تسلط اطلاعاتی وعملیاتی جمهوری اسلامی به وحشت افتاده است .

این عملیات در چهارچوب حق دفاع مشروع وبراساس قوانین بین المللی انجام گرفته وهرگونه حماقت دشمن به صورت ویرانگر وپشیمان کننده پاسخ داده خواهد شد.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | 13 آذر، روز تکریم مادران و همسران شهدا
پاکستان و افغانستان برای حفظ آتش‌بس توافق کردند
نتایج آزمون وکالت 1404 نیمه دوم آذر اعلام می‌شود
معمای شگفت هسته ای؛ ازنابودی کامل تا آسیب محدود
صدور هشدار زرد هواشناسی/آغاز تشدید آلودگی هوا در 9 کلانشهر از فردا
حضور قلعه‌نویی در قرعه‌کشی جام جهانی قطعی شد
اعلام اسامی داوران هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال
آغاز پیش‌ثبت‌نام میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از 13 دی
علی آبادی: واردات آب در دستور کار است
یک گام تا پرداخت کالابرگ مرحله پنجم
گینس اسرائیل را تحریم کرد
درخواست تتر؛ شگرد تازه کلاهبرداران
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + افزایش سطح هوشیاری+ملاقات با امیرخانی ممنوع
پیامک رئیس‌جمهوری به مردم ایران
اوراق پیش‌فروش شمش طلا منتشر می‌شود
جزئیاتی از پرونده کلاهبرداری فدریکا موگرینی
هند موشک کروز آزمایش کرد
تغذیه مناسب هنگام در زمان ابتلا به آنفلوآنزا
فلج اندام‌ها از عوارض شکستن قلنج توسط ماساژورها
18 کشته در آتش‌سوزی انبار پوشاک در شمال مصر
طارمی در میان 100 بازیکن برتر جام جهانی
قدرت واقعی اسلام‌آباد در دست نظامیان است
نتانیاهو 28 دسامبر با ترامپ دیدار خواهد کرد
آغاز ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان + هزینه‌ها و زمان پرداخت حق بیمه
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه12 آذر 1404 +جدول
به‌زودی از رفاه کارت دانشجویی رونمایی می‌شود
سقاب اصفهانی:تسلیم محض مشیت خداوند متعال هستم +جزئیات اهدای اعضای بدن دخترمعاون رئیس جمهور
معتمدیان: هواشناسی هشدار لازم را صادر نکرد؛ پیش‌بینی‌ها دقیق نبود
رهبر انقلاب: «عدالت، امنیت و محبت از حقوق اصلی زنان است»
دانشجویان مراقب کلاهبرداران باشند
طحان نظیف: رهبری همواره بر حقوق اساسی مردم تاکید کرده‌اند
17 آذر؛ حراج بعدی سکه و پیش‌فروش طلا
هیاتی از رژیم صهیونیستی به لبنان می رود
مراقب فرسایش سرمایه اجتماعی هستیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروزچهارشنبه 12 آذر 1404+ جدول
ساعت دربی 106 تغییر کرد
رئیس‌جمهوری روز دانشجو در جمع دانشجویان حاضر می‌شود
روسیه با کمک ایران، چین و کره‌شمالی به دنبال بی‌ثبات‌سازی غرب است
زمان آغاز بلیت فروشی دربی 106 مشخص شد
قائم‌پناه:هیبریدی‌کردن موتور خودروهای داخلی آغاز شده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (136) «تفت»
معاون مجلس نمایندگان تاجیکستان وارد مشهد شد
شاخص بورس به 3 میلیون و 379 هزار واحد رسید
نیکزاد: هیچ استیضاحی از دستور کار مجلس خارج نشده است
خرید نفت چین از ایران افزایش یافت
آغاز زندگی پس از جنگ ؛ عروسی 54 زوج در خرابه‌های غزه + گزارش تصویری
4 زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور منتقل می‌شوند
آغاز تمرین رزمایش مشترک ضد تروریستی سهند 2025
جزئیات ثبت‌نام قطعی حج 1405 اعلام شد + جدول زمان واریز وجه
نورنما | شلوغ‌ترین فرودگاه جهان
X
آگهی تبلیغاتی