×
سیاسی
شناسه خبر : 191829
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 10:25
اژه‌ای: انتقام سختی از رژیم صهیونیستی گرفته خواهد شد

حضور رئیس قوه قضائیه در دفتر حزب الله لبنان

اژه‌ای: انتقام سختی از رژیم صهیونیستی گرفته خواهد شد

رئیس قوه قضاییه با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان و دیدار با نماینده حزب‌الله در تهران شهادت «سیدحسن نصرالله» را تسلیت گفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان و دیدار با نماینده حزب‌الله در تهران شهادت «سیدحسن نصرالله» را تسلیت گفت.

رئیس قوه قضائیه در دفتر حزب‌الله لبنان در پی شهادت سید حسن نصرالله؛ گفت: رژیم صهیونیستی خطوط قرمز را رد کرده، انتقام سختی از آنها گرفته خواهد شد. ایران بیش از گذشته از جریان مقاومت حمایت خواهد کرد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای اظهار کرد: سید حسن نصرالله بیش از سه دهه از عمر خود را لحظه‌به‌لحظه در مسیر جهاد و مقاومت در برابر صهیونیست‌هایی گذراند که بدترین و رذل‌ترین دشمنان اسلام و انسانیت هستند. سید حسن شهید در مسیر جهاد مقدس خود، لحظه‌ای تردید و سستی به خود راه نداد و در این مسیر از موانع و تنگناها و محذوریت‌ها، نهراسید و استوار و ثابت‌قدم طی طریق کرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: اگرچه شهید سید حسن نصرالله، شخصیتی بی‌بدیل و جامع‌الاطراف بود و داغ ازدست‌دادن او سخت و سنگین است؛ اما به‌هیچ‌وجه نباید پنداشت که محور مقاومت دچار ضعف و فَترت شده است؛ مقاومت یک گفتمان و یک بذر کاشته شده است و سازه‌های نظامی و امنیتی مقاومت در لبنان و سایر ملل مقاوم، همچنان مستحکم و مرصوص است.

رئیس عدلیه تصریح کرد: جریان مقاومت و رهبران و مجاهدان این جریان، تربیت‌شدگان مکتب قرآن و اسلام هستند؛ آنها با ترور و بمب‌ها و تسلیحات کذایی آمریکایی و صهیونیستی، مرعوب نمی‌شوند و میدان را خالی نمی‌کنند. قطعاً مجاهدان محور مقاومت پس از شهادت سید حسن نصرالله، بر استقامت و پایداری خود خواهند افزود و به فضل الهی انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌هاست و همین خون‌های مطهر رهبران و رزمندگان محور مقاومت، سبب برچیده‌شدن بساط صهیونیست‌ها، این رذل‌ترین دشمنان بشریت خواهد شد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: ایران اسلامی کماکان باقوت و قدرت به حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت و به طور خاص حزب‌الله لبنان خواهد پرداخت و قطعاً جوانان و رزمندگان محور مقاومت نه‌تنها در عراق و سوریه و لبنان و یمن بلکه در سراسر بلاد اسلامی، پرچم مقاومت را افراشته نگاه خواهند داشت و بر همین اساس، امیدواریم هر چه زودتر شاهد اضمحلال صهیونیست‌ها باشیم.

«عبدالله صفی‌الدین» نماینده حزب‌الله لبنان در تهران نیز، ضمن قدردانی از حضور رئیس قوه قضائیه، از مردم و مقامات ایران اسلامی به سبب همدردی و همراهی با ملت و مقاومت لبنان قدردانی کرد.

 در جریان این دیدار، رئیس‌ قوه قضائیه دفتر یادبود دبیرکل و فرماندهان شهید مقاومت حزب‌الله را امضا کرد.

همچنین حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جمع خبرنگاران گفت: رژیم غاصب صهیونیستی با اقدامات جنایت‌کارانه خود وارد مرحله جدیدی شده و خطوط قرمز را رد کرده است.

وی ادامه داد: تمامی آزادی‌خواهان جهان و جریان مقاومت از جنایات اخیر این رژیم، اعلام انزجار و تنفر می‌کنند.حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان کرد: مجاهدین در راه خدا بیش از گذشته در برابر این جنایات ایستادگی خواهند کرد و مقاومت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: دشمن صهیونیستی و حامیان آن به‌ویژه آمریکا، بدانند که پرچم مقاومت زمین نخواهد ماند و انتقام سختی در انتظارشان است.

رییس قوه قضاییه گفت: تصور نکنند که با ترور و حملات نظامی می‌توانند یک مکتب انقلابی تربیت‌یافته در دامن قرآن و اسلام را از بین ببرند. جمهوری اسلامی ایران، همچون گذشته و حتی بیش از آن، از جریان مقاومت حمایت خواهد کرد و در کنار رزمندگان لبنان و مقاومت خواهد ایستاد.

طبق این گزارش مراسم «عرض تسلیت» به مناسبت شهادت «سید حسن نصرالله» از صبح روز یک‌شنبه به مدت سه روز در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران برقرار است.

«عبدالله صفی الدین» نماینده حزب‌الله لبنان در تهران میزبان مدعوین در این سه روز است.

از روز یکشنبه تعدادی از مقامات و شخصیت‌ها برای عرض تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله در دفتر حزب‌الله در تهران حضور یافتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چاقی پدر و اثر آن بر متابولیسم فرزندان
این رژیم غذایی خطر چاقی در دوران یائسگی را کاهش می‌دهد
ویتامینی که سلامت قلب و استخوان را تضمین می کند
پوتین خط و نشان کشید: کالینینگراد خط قرمز روسیه است
غریب آبادی: اکنون زمان پایان دادن به امنیت رژیم اشغالگر است
امیدواری گوترش به پایان درگیری ها در خاورمیانه
جزئیات تحرکات نظامی امارات در جنگ و پس از آتش‌بس با ایران
قدردانی واشنگتن از نقش اسلام‌آباد در مذاکرات با ایران
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
در پس این هیاهو؟!
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ 12 میلیارد دلار کلید قفل مذاکرات تهران و واشنگتن
چرا ویزای تیم ملی هنوز توسط آمریکا صادر نشده است؟
6 پله صعود بانوان والیبالیست ایران در رده‌بندی جهانی
آماده باش یگان حفاظت منابع طبیعی برای مقابله با آتش سوزی
تشکیل ستاد ویژه برای آماده‌سازی تشییع میلیونی پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
جنگ علیه ایران پرده از بحران تقاضای نفت چین برداشت
حمله حزب‌الله به تجهیزات زرهی ارتش اسرائیل
ادامه بدون وقفه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی ایران
فعال شدن پدافند در قشم
آنکارا پس از حمله به کشتی باری اش هشدار داد
بولونیا در آستانه انتخاب سرمربی جدید از ترکیه
جوزف عون در گفتگو با روبیو: آتش‌بس در لبنان اولویت است
تنها راه خروج ترامپ از جنگ چیست؟
یاسر آسانی؛ نامزد بهترین گل لیگ قهرمانان آسیا 2
لوکاشنکو: در صورت حمله به بلاروس، با سلاح هسته ای پاسخ خواهیم داد
آغاز فروش جدید سایپا بدون قرعه کشی از فردا +جزئیات
گروسی: اورانیوم ایران به قزاقستان منتقل شود
حجاج ایرانی مراسم حج را با سلامت به پایان بردند
نگرانی از نفوذ آمریکا در ساختار امنیتی دولت جدید عراق
اظهارات جنجالی ترامپ علیه جو بایدن و همسرش
تشدید شکاف طبقاتی در آمریکا در پی پیامدهای اقتصادی جنگ
کارگاه ضایعات الیاف در ماهدشت طمعه حریق شد
6 کشته در تصادف زنجیره‌ای مرگبار در یکی از ایالت‌های آمریکا
طرح تل آویو برای احداث 18 شهرک جدید در کرانه باختری
خط و نشان ناتو برای مسکو/ رومانی کنسولگری روسیه را تعطیل کرد/احضار سفیر روسیه
وضعیت پایدار ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی
بلغارستان به آمریکا: یا ویزا را لغو کنید، یا هواپیماها بروند!
24 کشتی از تنگه هرمز گذشتند
وزیر علوم زمان برگزاری کنکور سراسری را اعلام کرد
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر
افزایش بارندگی‌ها، سد علویان مراغه را پر کرد
پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن ساقط شد
بازگشت فعالیت در تونل‌های موشکی ایران
جزئیات مذاکرات نظامی لبنان فاش شد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره همکاری در مدیریت تنگه هرمز
شهروند یونانی به اتهام همکاری با ایران بازداشت شد
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک معاون اول رئیس جمهور
سیاست جدید وزارت نیرو/ فشار تعرفه‌ها بر پرمصرف‌ها و حمایت از خوش‌مصرف‌ها
افتخار جدید سینما/ فیلم کریمی در اروپا روی پرده می‌رود
پاتک اروپا به هانتاویروس؛ دارو رسید!