×
سیاسی
شناسه خبر : 191829
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 10:25

حضور رئیس قوه قضائیه در دفتر حزب الله لبنان

اژه‌ای: انتقام سختی از رژیم صهیونیستی گرفته خواهد شد

رئیس قوه قضاییه با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان و دیدار با نماینده حزب‌الله در تهران شهادت «سیدحسن نصرالله» را تسلیت گفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه با حضور در دفتر حزب‌الله لبنان و دیدار با نماینده حزب‌الله در تهران شهادت «سیدحسن نصرالله» را تسلیت گفت.

رئیس قوه قضائیه در دفتر حزب‌الله لبنان در پی شهادت سید حسن نصرالله؛ گفت: رژیم صهیونیستی خطوط قرمز را رد کرده، انتقام سختی از آنها گرفته خواهد شد. ایران بیش از گذشته از جریان مقاومت حمایت خواهد کرد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای اظهار کرد: سید حسن نصرالله بیش از سه دهه از عمر خود را لحظه‌به‌لحظه در مسیر جهاد و مقاومت در برابر صهیونیست‌هایی گذراند که بدترین و رذل‌ترین دشمنان اسلام و انسانیت هستند. سید حسن شهید در مسیر جهاد مقدس خود، لحظه‌ای تردید و سستی به خود راه نداد و در این مسیر از موانع و تنگناها و محذوریت‌ها، نهراسید و استوار و ثابت‌قدم طی طریق کرد.

رئیس دستگاه قضا گفت: اگرچه شهید سید حسن نصرالله، شخصیتی بی‌بدیل و جامع‌الاطراف بود و داغ ازدست‌دادن او سخت و سنگین است؛ اما به‌هیچ‌وجه نباید پنداشت که محور مقاومت دچار ضعف و فَترت شده است؛ مقاومت یک گفتمان و یک بذر کاشته شده است و سازه‌های نظامی و امنیتی مقاومت در لبنان و سایر ملل مقاوم، همچنان مستحکم و مرصوص است.

رئیس عدلیه تصریح کرد: جریان مقاومت و رهبران و مجاهدان این جریان، تربیت‌شدگان مکتب قرآن و اسلام هستند؛ آنها با ترور و بمب‌ها و تسلیحات کذایی آمریکایی و صهیونیستی، مرعوب نمی‌شوند و میدان را خالی نمی‌کنند. قطعاً مجاهدان محور مقاومت پس از شهادت سید حسن نصرالله، بر استقامت و پایداری خود خواهند افزود و به فضل الهی انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌هاست و همین خون‌های مطهر رهبران و رزمندگان محور مقاومت، سبب برچیده‌شدن بساط صهیونیست‌ها، این رذل‌ترین دشمنان بشریت خواهد شد.

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: ایران اسلامی کماکان باقوت و قدرت به حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت و به طور خاص حزب‌الله لبنان خواهد پرداخت و قطعاً جوانان و رزمندگان محور مقاومت نه‌تنها در عراق و سوریه و لبنان و یمن بلکه در سراسر بلاد اسلامی، پرچم مقاومت را افراشته نگاه خواهند داشت و بر همین اساس، امیدواریم هر چه زودتر شاهد اضمحلال صهیونیست‌ها باشیم.

«عبدالله صفی‌الدین» نماینده حزب‌الله لبنان در تهران نیز، ضمن قدردانی از حضور رئیس قوه قضائیه، از مردم و مقامات ایران اسلامی به سبب همدردی و همراهی با ملت و مقاومت لبنان قدردانی کرد.

 در جریان این دیدار، رئیس‌ قوه قضائیه دفتر یادبود دبیرکل و فرماندهان شهید مقاومت حزب‌الله را امضا کرد.

همچنین حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جمع خبرنگاران گفت: رژیم غاصب صهیونیستی با اقدامات جنایت‌کارانه خود وارد مرحله جدیدی شده و خطوط قرمز را رد کرده است.

وی ادامه داد: تمامی آزادی‌خواهان جهان و جریان مقاومت از جنایات اخیر این رژیم، اعلام انزجار و تنفر می‌کنند.حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بیان کرد: مجاهدین در راه خدا بیش از گذشته در برابر این جنایات ایستادگی خواهند کرد و مقاومت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: دشمن صهیونیستی و حامیان آن به‌ویژه آمریکا، بدانند که پرچم مقاومت زمین نخواهد ماند و انتقام سختی در انتظارشان است.

رییس قوه قضاییه گفت: تصور نکنند که با ترور و حملات نظامی می‌توانند یک مکتب انقلابی تربیت‌یافته در دامن قرآن و اسلام را از بین ببرند. جمهوری اسلامی ایران، همچون گذشته و حتی بیش از آن، از جریان مقاومت حمایت خواهد کرد و در کنار رزمندگان لبنان و مقاومت خواهد ایستاد.

طبق این گزارش مراسم «عرض تسلیت» به مناسبت شهادت «سید حسن نصرالله» از صبح روز یک‌شنبه به مدت سه روز در دفتر حزب‌الله لبنان در تهران برقرار است.

«عبدالله صفی الدین» نماینده حزب‌الله لبنان در تهران میزبان مدعوین در این سه روز است.

از روز یکشنبه تعدادی از مقامات و شخصیت‌ها برای عرض تسلیت به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله در دفتر حزب‌الله در تهران حضور یافتند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
55 استاد دانشگاه شیراز در فهرست 2 درصد پژوهشگران برتر جهان+اسامی اساتید
چگونه اضطراب روز اول مدرسه را در کودکان کاهش دهیم؟ + 10 راهکار موثر
تصاویر ماهواره‌ای خیره‌کننده از ابرطوفان راگاسا + فیلم
عراقچی پیام تبریک خود را به مناسبت آغاز سال نو یهودیان منتشر کرد
افتخار بزرگ آرسنال؛ بهترین باشگاه فوتبال زنان سال 2025
وزیر آموزش‌وپرورش: هر سال 60 هزار معلم بازنشسته می‌شوند + فیلم
فرانسه به‌طور رسمی کشور فلسطین را به‌رسمیت شناخت
اجرای قانون پایانه های فروشگاهی منجر به شفافیت در نظام اقتصادی می شود
عشایر آذربایجان گرفتار در برف و کولاک + فیلم
آغازکنفرانس «راه‌حل دو دولتی» در نیویورک
لحظه دیدار عراقچی و گروسی در نیویورک + فیلم
درخواست مقام روس از تروئیکای اروپایی برای بازگشت به مسیر مذاکره با ایران
پرداخت پاداش به قهرمانان کشتی با حضور رئیس جمهور
اطلاعیه سازمان تامین اجتماعی در خصوص پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان
نورنما | یک اورانگوتان در حال راندن یک ماشین گلف
10 بازیکن برتر سال از نگاه لیست فرانس فوتبال
گزارش تصویری | تسلیح و آموزش نظامی مردم ونزوئلا در پی تهدیدات آمریکا
حماس به ترامپ: برای توافقی محدود آماده‌ایم
زمان تشییع پیکر احمد پژمان، آهنگساز نام‌آشنا مشخص شد
تیم ملی کشتی فرنگی وارد ایران شد + فیلم
گزینه وحید هاشمیان به تهران می آید
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 31 شهریور 1404
عراقچی: در مورد اسنپ‌بک صَلاح نظام عدم اشاعه این است که یک راه‌حل دیپلماتیک پیدا شود+ فیلم
اطلاعیه روابط‌عمومی فرودگاه مشهددرخصوص صدای ناهنجار در اطراف فرودگاه
حمایت 140 کشور از دولت فلسطین در سازمان ملل
نگرانی صهیونیست‌ها از موج حمایت بین‌المللی برای به رسمیت شناختن فلسطین
ثبت بیش از 4 میلیون تقاضا از 216 کشوربرای جام جهانی
اعلام نرخ‌های جدید تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا برای مهر ماه+قیمت اعلامی
نمایندگان مجلس از رئیس‌جمهور خواستار انتقال مطالبات به سازمان ملل شدند
تبریک وزیر امور خارجه ایران به همتای ارمنی به مناسبت روز ملی ارمنستان
از سفر پزشکیان به سازمان ملل چه انتظاراتی باید و نباید داشت؟
واریز یارانه شهریور به حساب خانوارها+دهک های مشمول
دیدار رئیس جمهور با رهبرمعظم انقلاب اسلامی پیش از حضور در نشست سازمان ملل
آغاز فعالیت اشکان دژاگه به عنوان کمک‌مربی تیم لوسیل قطر
کشف 471 فقره اموال مسروقه در مرحله دوم طرح مبارزه با سرقت منزل
اظهارنظر جدید گروسی درباره موضوع هسته‌ای ایران
آمادگی کامل برق تهران برای آغاز سال تحصیلی جدید
مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی ناپیوسته علمی کاربردی تمدید شد
ارتش رژیم صهیونیستی از حمله راکتی مقاومت فلسطین از شهر غزه به سرزمین‌های اشغالی خبر داد
ارتقای جایگاه بسکتبال ایران در رده‌بندی جهانی فیبا
فعال‌سازی اسنپ‌بک تأثیر قابل‌توجهی بر فشارهای کنونی ندارد + فیلم
آغاز مرحله دوم اخراج اتباع غیرمجاز در استان تهران
جزییات انفجار در آنتالیا ترکیه +تعداد کشته و زخمی ها
تکذیبیه انتشار اخبار نادرست در خصوص مصوبه «سند ملی سبک پوشش اسلامی - ایرانی»
بقائی: نسل‌کشی درغزه، سخت‌ترین آزمون برای سلامت نهادی واعتبار هنجاری سازمان ملل است
سعید اسماعیلی چطورمدال طلای اصلی را گرفت؟+ فیلم
پوتین: توانایی مقابله با هر تهدیدی را داریم
افشاگری معاون دفتر دولت شهید رییسی ؛ چرا شهریور 1401 توافق نشد؟
میانگین سن فوت‌شدگان در سال گذشته چقدر بود؟
زلزله 4.3 ریشتری کالیفرنیا را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی