×
بین الملل
شناسه خبر : 191812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 09:16
حمایت علنی امریکا از ادامه تجاوزات رژیم اسرائیل به لبنان

حمایت علنی امریکا از ادامه تجاوزات رژیم اسرائیل به لبنان

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ضمن حمایت از تجاوزات نظامی رژیم اسرائیل گفت: عملیات محدود اسرائیل به جنوب لبنان، در راستای حق اسرائیل برای دفاع از شهروندانش و بازگرداندن غیرنظامیان به خانه‌هایشان است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در تازه‌ترین تحولات، رژیم صهیونیستی تجاوزی زمینی را به بهانه «نابودی توانایی‌های نظامی حزب‌الله» آغاز کرده است که به ادعای خودشان «محدود» خواهد بود. این تحرک صهیونیست‌ها با پاسخ جدی نیروهای مقاومت مواجه شده است.

یک منبع پارلمانی در حزب‌الله لبنان هم در واکنش به آنچه آغاز عملیات زمینی صهیونیست‌ها خوانده شده به العربی الجدید گفت: «ما هرگونه تهاجم زمینی اسرائیل را زیر نظر داریم و آماده هستیم.»

در همین حال سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا اواخر روز دوشنبه ادعا کرد: «ما می‌دانیم که اسرائیلی‌ها عملیات محدودی را برای از بین بردن زیرساخت‌های حزب‌الله انجام خواهند داد؛ زیرساخت‌هایی که می‌توانند برای تهدید شهروندان اسرائیلی استفاده شوند.»

طبق گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود: «عملیات محدود اسرائیل به جنوب لبنان، در راستای حق اسرائیل برای دفاع از شهروندانش و بازگرداندن غیرنظامیان به خانه‌هایشان است. ما از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حزب‌الله و سایر گروه‌های مقاومت حمایت می‌کنیم.»

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه خبر آغاز تجاوز زمینی به جنوب لبنان را اعلام کرده و گفت: «بر اساس تصمیم رده سیاسی، ارتش اسرائیل از ساعاتی پیش عملیات زمینی هدفمند و محدود را در جنوب لبنان علیه اهداف و زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان در تعدادی از روستاهای نزدیک مرز لبنان آغاز کرده است.»

این مقام مذکور در کاخ سفید در عین حال هشدار داد: «البته که ما می‌دانیم گسترش تدریجی این عملیات می‌تواند اقدامی خطرناک باشد و گفت‌وگوهای خود را با اسرائیلی‌ها در این خصوص حفظ خواهیم کرد.»

همزمان با تداوم تهاجم هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به لبنان، مقاومت لبنان با حملات موشکی و توپخانه‌ای خود محل تجمع سربازان صهیونیست و پایگاه‌های این رژیم در فلسطین اشغالی را درهم کوبیده است.

مقامات آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند که از سوی همتایان صهیونیستی خود مطلع شده‌اند ظاهرا حملات زمینی رژیم اشغالگر از نظر دامنه و مدت «محدود» باشد. اما آنها علنا بر این احتمال تاکید کرده‌اند که آنچه نیروهای صهیونیستی در حال حاضر از آن به عنوان یک «عملیات زمینی محدود» یاد می‌کنند، در نهایت دامنه آن را گسترش داده و به یک تهاجم طولانی‌مدت تبدیل می‌شود.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا هم‌چنین پس از اعلام حمایت این کشور از جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، گفت: «در نهایت، یک راه‌حل دیپلماتیک تنها راه دستیابی به ثبات و امنیت پایدار در سراسر مرز اسرائیل و لبنان است.»


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
X
آگهی تبلیغاتی