×
بین الملل
شناسه خبر : 191812
تاریخ انتشار :

حمایت علنی امریکا از ادامه تجاوزات رژیم اسرائیل به لبنان

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا ضمن حمایت از تجاوزات نظامی رژیم اسرائیل گفت: عملیات محدود اسرائیل به جنوب لبنان، در راستای حق اسرائیل برای دفاع از شهروندانش و بازگرداندن غیرنظامیان به خانه‌هایشان است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در تازه‌ترین تحولات، رژیم صهیونیستی تجاوزی زمینی را به بهانه «نابودی توانایی‌های نظامی حزب‌الله» آغاز کرده است که به ادعای خودشان «محدود» خواهد بود. این تحرک صهیونیست‌ها با پاسخ جدی نیروهای مقاومت مواجه شده است.

یک منبع پارلمانی در حزب‌الله لبنان هم در واکنش به آنچه آغاز عملیات زمینی صهیونیست‌ها خوانده شده به العربی الجدید گفت: «ما هرگونه تهاجم زمینی اسرائیل را زیر نظر داریم و آماده هستیم.»

در همین حال سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا اواخر روز دوشنبه ادعا کرد: «ما می‌دانیم که اسرائیلی‌ها عملیات محدودی را برای از بین بردن زیرساخت‌های حزب‌الله انجام خواهند داد؛ زیرساخت‌هایی که می‌توانند برای تهدید شهروندان اسرائیلی استفاده شوند.»

طبق گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در ادامه ادعاهایش افزود: «عملیات محدود اسرائیل به جنوب لبنان، در راستای حق اسرائیل برای دفاع از شهروندانش و بازگرداندن غیرنظامیان به خانه‌هایشان است. ما از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حزب‌الله و سایر گروه‌های مقاومت حمایت می‌کنیم.»

ارتش رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه خبر آغاز تجاوز زمینی به جنوب لبنان را اعلام کرده و گفت: «بر اساس تصمیم رده سیاسی، ارتش اسرائیل از ساعاتی پیش عملیات زمینی هدفمند و محدود را در جنوب لبنان علیه اهداف و زیرساخت‌های حزب‌الله لبنان در تعدادی از روستاهای نزدیک مرز لبنان آغاز کرده است.»

این مقام مذکور در کاخ سفید در عین حال هشدار داد: «البته که ما می‌دانیم گسترش تدریجی این عملیات می‌تواند اقدامی خطرناک باشد و گفت‌وگوهای خود را با اسرائیلی‌ها در این خصوص حفظ خواهیم کرد.»

همزمان با تداوم تهاجم هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به لبنان، مقاومت لبنان با حملات موشکی و توپخانه‌ای خود محل تجمع سربازان صهیونیست و پایگاه‌های این رژیم در فلسطین اشغالی را درهم کوبیده است.

مقامات آمریکایی به سی‌ان‌ان گفته‌اند که از سوی همتایان صهیونیستی خود مطلع شده‌اند ظاهرا حملات زمینی رژیم اشغالگر از نظر دامنه و مدت «محدود» باشد. اما آنها علنا بر این احتمال تاکید کرده‌اند که آنچه نیروهای صهیونیستی در حال حاضر از آن به عنوان یک «عملیات زمینی محدود» یاد می‌کنند، در نهایت دامنه آن را گسترش داده و به یک تهاجم طولانی‌مدت تبدیل می‌شود.

سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا هم‌چنین پس از اعلام حمایت این کشور از جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، گفت: «در نهایت، یک راه‌حل دیپلماتیک تنها راه دستیابی به ثبات و امنیت پایدار در سراسر مرز اسرائیل و لبنان است.»


ایسنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مسابقات امروز 25 خرداد + پخش زنده
پاسخ بقائى به مکرون: این حجم از ریاکارى حیزت‌آور است
رئیس شاباک استعفا داد
‌تصاویری از آتش‌سوزی انبار نفت شهران تهران درپی حمله رژیم صهیونیستی/مردم فاصله بگیرند
اطلاعیۀ روابط‌عمومی سپاه دربارۀ موج جدید عملیات وعده صادق 3
مرحله جدید موشک باران سرزمین های اشغالی+فیلم
رسانه عبری زبان: شب سختی را پیش رو داریم
شهادت سردار خسرو حسنی جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه در جریان حمله تروریستی اسراییل
ترامپ: جنگ بین ایران و اسرائیل باید تمام شود
ناوشکن جاسوسی انگلیسی در دریای عمان متوقف شد
جزییات دورکاری کارمندان دولتی در استان تهران اعلام شد
انهدام 10 هواگرد اسرائیلی در یک ساعت گذشته
عراق به شورای امنیت شکایت می‌کند
آژانس انرژی اتمی: 4 ساختمان در سایت هسته‌ای اصفهان آسیب دیدند
تمام ادارات و ارائه خدمات طبق روال معمول دایر است
امتحانات 2 روز آیندۀ دانشگاه آزاد در تهران لغو شد
انتقال خانواده‌های ورزای اسرائیلی از ترس حملات ایران به پناهگاه
فردا مدارس در اسرائیل تعطیل شد
آخرین وضعیت ترافیکی در محور های شمالی
بورس تعطیل شد
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
رژیم صهیونیستی فاز 14 پارس جنوبی را هدف گرفت+ فیلم
شکار پهپاد اسرائیلی با سامانه سوم خرداد در نطنز
تصویر لباسی که شهید حاجی‌زاده هنگام شهادت به تن داشت
رئیس‌کل بانک مرکزی: تخصیص یک میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی
قهرمان بوکس لرستانی در حمله اسرائیل به شهادت رسید
اطلاعیه سازمان هدفمندی یارانه‌ها درخصوص زمان دقیق واریز یارانه نقدی+جزییات واریز
اعلام تعداد شهدا و مجروحین آذربایجان‌شرقی در حملات رژیم صهیونیستی
تصاویر حضور باشکوه مردم در راهپیمایی غدیر با وجود تهدیدات رژیم صهیونیستی
عراقچی: نام شهیدان سلامی، باقری و رشید در تاریخ جاودانه شد
انهدام ریزپرنده اسرائیلی در شیراز توسط پدافند هوایی
اطلاعیه شماره 2 آموزش‌وپرورش درباره برگزاری امتحانات خرداد
تصاویری از کارخانه خودروسازى در بروجرد پس از حمله رژیم صهیونیستى
پیام فدراسیون سوارکاری درپی شهادت پولادوند و خانواده‌اش
استاد و نخبه برجستۀ هوش مصنوعی کشور به شهادت رسید
جدایی بی‌سر و صدای محمدرضا خالدآبادی از استقلال؛ پایان یک تجربه ناکام
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم دانشگاه آزاد اعلام شد
شهادت 3 دانشمند هسته‌ای دیگر در حملات رژیم صهیونیستی
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
اقدام زیبای فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
پاسخ باکو به شایعات در مورد همکاری با رژیم صهیونیستی در حمله به ایران
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
اگر مدعی صلح و امنیت بین المللی هستید با صراحت تجاوز اسراییل را محکوم کنید!
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
X
آگهی تبلیغاتی