×
بین الملل
شناسه خبر : 191788
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/10 ساعت 06:17
ترامپ: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم

ترامپ: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به پیامدهای تحریم‌های ظالمانه علیه ایران اعتراف کرد و مدعی شد: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات آتی ریاست جمهوری این کشور در اظهاراتی با اعتراف به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، مدعی شد: من قصد آسیب زدن به مردم ایران را نداشتم.

به گزارش فاکس نیوز، رئیس جمهور سابق آمریکا در جریان سخنرانی در اجتماع هواداران خود در ایالت میشیگان، گفت: من انواع تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کردم اما تنها چیزی که می‌خواستم این بود که آنها سلاح هسته‌ای نداشته باشند.

ترامپ در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بسیاری از مردم ایران را می‌شناسد که افراد بزرگی هستند، افزود: ایرانی‌ها افراد بسیار باهوشی هستند و من به دنبال صدمه زدن به آنها نبودم.

نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخاباتی آتی ریاست جمهوری آمریکا، گفت: به عقیده من ایرانی‌ها می‌توانند هر کاری که می‌خواهند انجام دهند و ایران می‌تواند به کشوری قدرتمند و زیبا تبدیل شود اما آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند و قرار نیست این اتفاق به وقوع بپیوندد.

پولیتیکو نیز پیش تر در گزارشی نوشت: رئیس جمهور پیشین آمریکا مدعی شد آماده است مذاکره با ایران را درباره نسخه جدیدی از توافق هسته‌ای آغاز کند.

این رسانه آمریکایی، افزود: دونالد ترامپ روز پنجشنبه (پنجم مهر / ۲۶ سپتامبر) در نشستی خبری به خبرنگاران گفت که آماده است با ایران درباره نسخه جدید توافق هسته‌ای که وی قبلا به عنوان رئیس جمهور آمریکا آن را پاره کرده بود، مذاکره کند.

وی در گفت‌ وگو با خبرنگاران در نیویورک، از بیان جزئیات مذاکره در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خودداری کرد اما با تکرار ادعای تهدید برنامه هسته‌ای ایران، مذاکرات را ضروری دانست.

رئیس جمهور پیشین آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا با ایران معامله خواهد کرد، گفت: مطمئناً این کار را انجام خواهم داد. ما باید به توافق برسیم زیرا عواقب آن غیرممکن است. ما باید معامله کنیم.

نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ۲۰۲۴ مدعی شد که آماده است یک هفته بعد از پیروزی خود در انتخابات نوامبر مذاکره کند.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ برعهده خواهد گرفت.

 
 


فاکس نیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی