×
سیاسی
شناسه خبر : 191774
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/09 ساعت 21:42

عراقچی: سلاح‌های اسرائیل عمدتا آمریکایی است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه با بیان اینکه آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است، گفت: سلاح‌هایی که رژیم صهیونیستی از آن استفاده می‌کند عمدتاً آمریکایی هستند و بطور قطع بدون اجازه آمریکا نمی‌توانند از این سلاح‌ها استفاده کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: وزیر امور خارجه، آمریکا را شریک قطعی جنایت‌های رژیم صیونیستی دانست و گفت: در آینده خواهیم دید که جوانان بیشتری با قدرت بیشتری به مقاومت خواهند پیوست و دشمنان صهیونیستی از اینکه ضربه‌ای زده‌اند خوشحال نباشند بلکه از آینده‌ای که در انتظار آنها است، نگران باشند.

سید عباس عراقچی بعد از ظهر دوشنبه نهم مهر ۱۴۰۳ پس از دیدار با نماینده حزب‌الله لبنان در تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدمت جناب آقای صفی الدین رسیدم که به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تسلیت عرض کنم، البته اول به ملت ایران تسلیت و بعد به مردم لبنان و دوستان خود در حزب الله لبنان تسلیت عرض می کنم.

وی گفت: فقدان فرمانده بزرگ مقاومت سید حسن نصرالله را تسلیت می‌گوییم اما معتقدیم که خون شهید نصرالله حتی بیشتر از حضور این شهید اثرگذار خواهد بود. دشمنان ما غافل هستند که سلاح اصلی ما خون شهید است.

وزیر امور خارجه ادامه داد: ابزارهای دیگر ابزارهای دنیوی هستند ولی آنچه که ما و شیعه را در طول تاریخ به عظمت رسانده خون شهدا بوده که از خون حضرت اباعبدالله الحسین(ع) شروع می‌شود و تا خون شهید سید حسن نصرالله ادامه پیدا می‌کند. این اولین بار نیست که رهبر حزب‌الله به دست رژیم صهیونیستی ترور و شهید می‌شود.

وی ادامه داد: بدانید خون شهید سید عباس موسوی با حزب‌الله لبنان تاکنون چه کار کرده است، چقدر حزب الله بزرگتر و قوی‌تر و محبوب‌تر شد و مطمئن هستم که خون شهید نصرالله بیشتر از این عمل خواهد کرد.

وزیر امور خارجه گفت: در آینده خواهیم دید که جوانان بیشتری با قدرت بیشتری به مقاومت خواهند پیوست و دشمنان صهیونیستی از اینکه ضربه‌ای زده اند خوشحال نباشند بلکه نگران باشند از آینده‌ای که در انتظار آنها است. آینده متعلق به مقاومت است.

وی تصریح کرد: در میان دوستان خود در حزب الله لبنان و در کل محور مقاومت می‌بینیم که چه مقدار انگیزه‌ها بیشتر و چه مقدار دل‌ها قوی‌تر شده و چگونه برای مسیر مقاومت آماده هستند. ایران همچنان مدافع مقاومت است و همچنان این مسیر را ادامه می‌دهد و پیروزی نهایی نزدیک خواهد بود.

عراقچی گفت: پس از انتشار خبر حمله رژیم صهیونیستی به بیروت، در شورای امنیت که به دلیل مسائل مرتبط با غزه جلسه داشت بلافاصله حاضر شدم، سخنرانی کردم و خواهان اقدام فوری شورای امنیت شدم، گرچه با حضور آمریکا به عنوان بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی امیدی به این شورا نیست اما به هر حال خواهان اقدام شورای امنیت سازمان ملل شدیم. پس از شهادت سید حسن نصرالله، جمهوری اسلامی ایران مجدداً درخواست کرد که جلسه اضطراری دیگری در شورای امنیت سازمان ملل تشکیل شود و رایزنی‌ها در این خصوص ادامه دارد.

وزیر امور خارجه افزود: با دبیرکل سازمان ملل صحبت و گلایه کردم که به هر حال امیدی به شورای امنیت وجود ندارد اما این رافع مسئولیت جنابعالی به عنوان دبیرکل سازمان ملل نیست و باید به عنوان صدای جامعه بین الملل با این جنایت مقابله کنید.

وی گفت: با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نیویورک دیدار فوری انجام دادم و خواستم که اجلاس اضطراری سازمان کشورهای اسلامی در بالاترین سطح خود تشکیل شود و او هم قول داد که در این خصوص با کشورهای عضو گفت وگو و مشورت کند. ما در حال تماس با کشورهای اسلامی هستیم تا این اجلاس تشکیل شود.

عراقچی ادامه داد: از طرف دیگر تلاش‌های خود را برای امدادرسانی به آن دسته از مردم لبنان که بر اثر این بحران‌ها آواره شده‌اند شروع و اقداماتی کردیم. بسیج بین المللی برای این کار انجام شده، صلیب سرخ جهانی و هلال احمر ما وارد شدند و در حال جمع آوری امکانات لازم هستند و البته نیاز به امکانات زیادی است.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: همه باید کمک کنند، جامعه بین الملل و کشورهای همسایه هم باید وظیفه خود را عمل کنند و ما در حال سازماندهی این حمایت‌ها هستیم.

وی در خصوص سفر خود به نیویورک و حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: در نیویورک با وزرای امور خارجه لبنان، مصر و روسیه ملاقات بسیار خوبی انجام دادم، پس از شهادت سید حسن نصرالله رایزنی‌های جدی در خصوص اینکه چگونه می‌توان جامعه جهانی را برای مقابله سبوعیتی که رژیم صهیونیستی از خود نشان داده و حمایت‌هایی که آمریکا از این رژیم می کند، به حرکت درآورد.

عراقچی خاطرنشان کرد: متاسفانه این حمایت‌ها وجود دارد و سلاح‌هایی که رژیم صهیونیستی از آن استفاده می‌کند عمدتاً آمریکایی هستند و بطور قطع بدون اجازه آمریکا نمی‌توانند از این سلاح‌ها استفاده کنند و آمریکا شریک قطعی جنایت‌هایی است که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد.

آمریکا شریک قطعی جنایت‌هایی است که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روایت معاون اول رئیس‌جمهوراز تخلف یک داروخانه در فروش داروهای ممنوعه + فیلم
جدول لیگ برتر پس از پایان مسابقات روز دوشنبه از هفته دوم
پرسپولیس با پیروزی 1-0، سپاهان را شکست داد
بغداد پیگیر آزادی زندانیان عراقی در عربستان است
جزییات حادثه هولناک در میانرود
کالای قاچاق 4 میلیاردی در هندیجان کشف شد
نروژ بیش از 8 میلیارد دلار به اوکراین اختصاص داد
کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
تصادف زنجیره‌ای در خراسان‌شمالی؛ آمارفوتی ها و مصدومین
سپاهان (0) - پرسپولیس(1) | نبردی جذاب و پیروزی شیرین پرسپولیس در اصفهان + گل اول
بیش از 70 درصد نظامیان صهیونیست خواهان پایان درگیری‌های غزه شدند
کتابخانه ملی ایران جشن 88 سالگی سالروز تاسیس را گرفت
ایتالیا: امنیت خبرنگاران در غزه باید تضمین شود
ترکیب سپاهان مقابل پرسپولیس مشخص شد
گروه صنعتی و پژوهشی زر برنده تندیس زرین سلامت غذا شد
فرمانده سنت‌کام از سمت خود کناره گیری می کند
کدام مدیران ارشد ایران‌خودرو در فهرست ممنوع‌الفعالیت‌ها قرار گرفتند؟
صف طولانی هواداران پرسپولیس در گیت های ورزشگاه نقش جهان + فیلم
کاهش دما در سراسر کشور از روز پنجشنبه
استعفای وزرای هلند و بحران مشروعیت اسرائیل
وزیر اقتصاد از بزرگ‌ترین مجتمع کشاورزی و شیلاتی سیستان و بلوچستان دیدن کرد
پیراهن‌های دوم و سوم تراکتور برای فصل جدید رونمایی شد
گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و الجزایر در حاشیه نشست ویژه سازمان همکاری اسلامی در جده
مذاکرات هسته‌ای ایران و سه کشور اروپایی فردا برگزار می‌شود
اعلام وضعیت اختلال در سامانه برق من
بهای طلا کاهشی شد
آتش‌سوزی خودرو در اتوبان قم به تهران + فیلم حادثه
جزئیات تازه از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد
دولت پزشکیان، دولت بحران است یا دولت عبور از بحران؟
جمشیدی سرپرست دبیرکلی فدراسیون تکواندو شد
بحران فرونشست زمین در جنوب‌غرب تهران؛ هشدار قرمز اعلام شد
انتقال جبیر به پارک ملی توران؛ تامین غذای طبیعی برای یوزها + فیلم
گرد و خاک سنگین آسمان بندرعباس را غبارآلود کرد + فیلم
معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی بزودی پرداخت می شود+زمان واریز
دیپلماسی فعال ایران،گام‌های تأثیرگذار منطقه‌ای
بادامچی: رئیس‌جمهور باید مقابل «سنگ‌اندازی‌ها» مقاومت کند
نماینده سازمان ملل: به دولت‌ها التماس می‌کنم، این کشتار را متوقف کنید
ویژگی‌های آیفون تاشدنی اپل فاش شد
ترخیص یک میلیون و 344 هزار سرم و واکسن از گمرک
بیش از 70 بیمارستان در حال ایمن‌سازی
قتل با ضربات چاقو در پارک
بیانیه شدیداللحن حماس علیه بمباران مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس
شروع ثبت‌نام در طرح حراج و پیش‌فروش سکه آغاز شد + لینک
اژه‌ای: بیانیه اخیر جبهه اصلاحات در راستای خواست دشمن بود
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی 1404+جزئیات
معاون اول رئیس‌جمهور: مشکلات معیشتی کادر پزشکی باید حل شود
12 سال حبس برای جعل نامه منتسب به مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه
اعتراف تل‌آویو به ناکامی بزرگ نتانیاهو در عملیات غزه + فیلم
مداردیپلماسی | ایران،آژانس،اروپا و مکانیزم ماشه
یمن به رغم حملات اسرائیل، تولید موشک‌ها را ادامه می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی