×
اجتماعی
شناسه خبر : 191727
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/09 ساعت 17:53
حدود 50 درصد از حوادث کار در صنعت ساختمان است

معاون دبیر کل خانه کارگر:

حدود 50 درصد از حوادث کار در صنعت ساختمان است

معاون دبیر کل خانه کارگر گفت: تعداد بازرسان کار که مسئولیت بررسی ایمنی محیط فعالیت کارگران را دارند بسیار کم است و طبق تحقیقات صورت گرفته نزدیک به 50 درصد از حوادت کار مربوط به صنعت ساختمان است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حسن صادقی، معاون دبیر کل خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران در این مراسم اظهار کرد: نمی‌توان از کنار زندگی کارگران معدن طبس که جان خود را برای خانواده خود دادند به‌راحتی بگذریم، این موضوع حادثه بود و همه این را قبول داریم؛ اما دنیا به سمت کاهش این حوادث با کمک تکنولوژی می‌رود، در برخی کشورها ربات جای انسان را در اماکن پرخطر معادن گرفته است؛ چون جان انسان‌ها مهم و باارزش است.

 وی ادامه داد: باید مکانیزم‌های بازدارنده داشته باشیم و به دغدغه‌ها توجه شود، ضروری است کارگران نیز خودشان از حقوق یکدیگر دفاع کنند، اگر ما با صلابت از حقوق خود دفاع کنیم کارفرمایان و مسئولان و... نیز به حقوق ما توجه می‌کنند.

 معاون دبیر کل خانه کارگر جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برای کاهش حوادث استفاده از سیستم‌های پایش و کنترل در معادن ضروری است، گفت: نمی‌توان با تعداد اندک بازرسان کار، کارگاه‌ها و واحدها را کنترل کرد، الان حدود هزار بازرس کار داریم درحالی‌که تعداد کارگاه‌های بزرگ و کوچک بسیار زیاد است، بیش از ۵ سال طول می‌کشد که یک کارگاه بازرسی شود؛ چون تعداد بازرسان کم است. معادن باید بازرسی مداوم داشته باشند و سیستم‌های مختلف مورداستفاده آنها بررسی شود.

وی گفت: امروز ۴۷ درصد حوادث کار در بخش صنعت ساختمان است؛ لذا باید به این صنعت توجه ویژه داشت، کارگران با مشکلات مختلفی روبرو هستند؛ لذا باید تلاش کرد حوادث به حداقل رسد. دو ماه پیش حادثه معدن شازند و حالا طبس را داشتیم، نباید اجازه داد این موارد دنباله‌دار شود. ضروری است وزارت کار بودجه‌ای برای افزایش تعداد بازرسان کار اختصاص دهد زیرا نبود بازرسی باعث مشکلات زیادی شده است. دراین‌خصوص باید نمایندگان مجلس نیز در جذب و به‌کارگیری بازرسان در حوزه روابط کار مساعدت کنند.

صادقی افزود: نیروی کار باید آموزش ببیند در کنار آن سیستم‌ها به روز باشد و بازرسی‌ها نیز مستمر ادامه یابد، فاصله بازرسی‌ها باید کاهش یابد و سازوکارهایی که محیط کار را امن می‌کند تحت نظارت بیشتری باشند، از طرفی هماهنگی میان بازرسان اداره کار و بازرسان تأمین اجتماعی شکل بگیرد، زیرا همگی از بدنه یک وزارتخانه هستند.

وی با بیان اینکه جامعه باید بداند طبقه کارگر حامی و پشتیان هم هستند، گفت: تأمین اجتماعی در شرایط خاصی قرار دارد، در برخی استانها مولفه‌های نظام بیمه پردازی تفاوت دارد و سهم بیمه‌پردازان و مستمری‌بگیران به هم خورده است. در این فضا باید فکری اساسی کرد و دید چه سازوکاری به کار بگیریم که این وضعیت دگرگون شود و نسبت پشتیبانی در تأمین اجتماعی بهبود یابد. لازم است اصلاحاتی اجرا شود که تأمین اجتماعی ماندگار باشد.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان کارگری گفت: نباید دارایی‌های تأمین اجتماعی به فروش رسانده شود، زیرا باعث ایجاد مشکل برای سازمان در آینده می‌شود، برای پرداخت بدهی‌های سازمان به جای فروختن اموال باید استقراض انجام داد .

وی در ادامه در خصوص متناسب‌سازی نیز گفت: در متناسب‌سازی هنوز در اول راه هستیم درحالی‌که نباید این‌گونه باشد، اصل متناسب‌سازی سر جای خود است و باید اجرایی شود، طرحی در این زمینه در مجلس در حال بررسی که نیاز به اصلاحات جدی دارد که به دنبال پیگیری موارد برای اصلاح هستیم. نمایندگان کارگری باید برای درمان مستقیم مطالبه‌گری کنند.


ایلنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
X
آگهی تبلیغاتی