×
بین الملل
شناسه خبر : 191524
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/08 ساعت 14:30
مسئول بنیاد بین‌المللی‌ عراق:این جنایت رژیم اسرائیل به تقویت بیشتر جبهه مقاومت منجر می‌شود

مسئول بنیاد بین‌المللی‌ عراق:این جنایت رژیم اسرائیل به تقویت بیشتر جبهه مقاومت منجر می‌شود

مسئول بنیاد بین‌المللی‌ عراق در واکنش به ترور شهید سید حسن نصرالله گفت که این جنایت به تقویت بیشتر جبهه مقاومت و تکثر افراد در مقابله با دشمن اصلی که همان غده سرطانی (رژیم صهیونیستی) است منجر می‌شود .

نورنیوز-گروه بین الملل: حجت‌الاسلام سید ضیا راضی کاظم‌الصافی عضو هیات علمی دانشگاه کربلا و مسئول بنیاد بین‌المللی‌ عراق است که سه سال در دانشگاه‌های لبنان هم تدریس می‌کرد اما هیچ‌گاه موفق نشد با سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان به دلیل فضای امنیتی حاکم بر آن کشور دیدار کند. گفت‌وگوی با او را می‌خوانید. 

با توجه به جنایت اخیر اسرائیل در ترور سید حسن نصرالله، مطالبه دولت‌ها و ملت‌های مسلمان جهان از سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در اقدام فوری و قاطع علیه رژیم صهیونیستی بر اساس قوانین بین‌المللی چه باید باشد؟

معتقدم مطالبه دولت-ملت‌های مسلمان جهان باید با صلابت و قوی باشد و کشورهایی که روند سازش را در پیش گرفتند بدانند که قطعا با ذلت مواجه می‌شوند و این ذلت باعث متزلزل شدن دولت‌هایشان می‌شود و اینجاست که امت حزب الله، غالب بر همه است. کشورهای چون ایران، یمن، عراق، لبنان و سوریه در محور مقاومت هستند و پرچم‌دار عزت اسلامی خواهند بود.

ساختار و سازمان مستحکم حزب الله و توانایی آن برای مقابله با رژیم صهیونیستی را بعد از ترور سید مقاومت چگونه می‌بینید؟

نخست اینکه سیدحسن نصرالله؛ سید مقاومت به آنجا که دوست داشت و باید می‌رسید، دست یافت و چه چیزی بهتر از این که به درجه شهادت نائل شد، در واقع عادت ما شهادت به قول معصوم است. دوم اینکه این جنایات و کشتارهای بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی هر چند تلخ است اما به تقویت بیشتر جبهه مقاومت و تکثر و ازدیاد افراد برای مقابله با دشمن اصلی که همان غده سرطانی است منجر می‌شود و انشاالله بتوانیم این غده سرطانی را محو کنیم و با توجه به همه این اتفاقات، در آینده نه چندان دور موفقیت‌ها و پیروزی‌های متعدد و متکثری را شاهد خواهیم بود.

رهبر معظم‌انقلاب بر حقیر بودن رژیم‌ صهیونیستی و بی‌تاثیر بودن اقداماتی از این قبیل ( ترور سید حسن نصرالله) در ساخت مستحکم جبهه مقاومت و بر لزوم پشتیبانی مسلمانان از جبهه مقاومت و حزب‌الله لبنان تاکید کردند، چرا از سوی دیگر، برخی کشورهای خاورمیانه روند سکوت علیه از جنایات رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند؟

جنایت جنگی رژیم صهیونیستی کاملا آشکار و غیر قابل پنهان است و جمهوری اسلامی ایران که در عرصه تحولات منطقه‌ای و جهانی با حفظ سیاست‌های اصولی خود در دفاع از آرمان‌های مشروع مردم فلسطین و غزه در مجامع بین‌المللی به روشنگری توطئه‌ها و اهداف شُوم رژیم غاصب و متحدان آنها پرداخته است، در چنین شرایطی دولت‌های کشورهای خاورمیانه در قبال نسل‌کشی رژیم‌ صهیونیستی در فلسطین و بحران‌آفرینی این رژیم نامشروع باید نقش پررنگ‌تری داشته باشند و در مقطع کنونی ضروری است تا گوش به فرمان صحبت‌های مقام معظم رهبری باشند که این به حرکت در مسیر موفقیت و پیروزی، منجر می‌شود و این هدف در آینده نه چندان دور محقق خواهد شد.

اگر بخواهید یک نمونه از مجاهدت‌ها و خدمات سید حسن نصرالله را تبیین کنید، از کدام ویژگی یاد می‌کنید؟

سید حسن، این سرپرست بزرگ و رهبر عظیم در خیلی از ویژگی‌ها سرآمد بودند و برای خودم در انصاف، اخلاص و تعهد و دیانت الهام‌بخش بود و همه این‌ ویژگی‌ها از او یک شخصیت وارسته و برجسته و پایدار ساخت.

آیا شناختی از نزدیک با سید مقاومت داشتید؟

سه سال در لبنان بودم و در طول در سال‌ها به دلیل حاکم بودن فضای امنیتی آنجا نتوانستم از نزدیک با سید مقاومت دیدار کنم. اما با شهید حاج قاسم سلیمانی در لبنان سه بار دیدار داشتم که در هر سه بار از مکتب حاج قاسم بهره‌مند شدم و الهام گرفتم. به طور کلی سیاست‌های طرف مقابل، همان دشمن اصلی ما این غده سرطانی نادرست و جنایتکارانه است و سیاست هوچی‌گران باعث سقوط آنها در آینده شده و این اتفاق محقق خواهد شد و عزت اسلام و مسلمین همواره پایدار خواهد بود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
بورس رکورد شکست
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
پیش بینی مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در مورد چگونگی شکل گیری توافق میان ایران و آمریکا
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد