×
بین الملل
شناسه خبر : 191438
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/07 ساعت 23:49
کاملا هریس شهادت سید حسن نصرالله را «اجرای عدالت» خواند

کاملا هریس شهادت سید حسن نصرالله را «اجرای عدالت» خواند

معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات، در واکنش به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساند دبیر کل حزب الله لبنان این اقدام را «اجرای عدالت» توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری این کشور، در اولین واکنش خود به شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: «من تعهدی تغییرناپذیر به حفظ امنیت اسرائیل دارم.»

 «کامالا هریس»  معاون رئیس جمهور آمریکا و نامزد حزب دموکرات، شامگاه شنبه، در اولین واکنش خود به شهادت «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان بیانیه‌ای صادر کرد.

هریس در بیانیه خود که متن آن در تارنمای کاخ سفید منتشر شده مشابه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، از اقدام رژیم صهیونیستی در ترور سید حسن نصرالله حمایت و آن را «اجرای عدالت» توصیف کرد.

او مدعی شد و اعلام کرد: «حسن نصرالله یک تروریست بود که دستانش به خون آمریکایی آغشته شده بود. در ده‌های اخیر، رهبری حزب‌الله توسط او به بی‌ثباتی در خاورمیانه (غرب آسیا) و کشتار غیرنظامیان در سوریه، لبنان، اسرائیل و سراسر جهان دامن زده بود. امروز، قربانیان حزب‌الله، عدالت خود را مشاهده کردند.»

ادعای هریس و نگرانی تصنعی او پیرامون کشتار غیرنظامیان توسط مقاومت لبنان درحالی است که در ۱۲ ماه گذشته، رژیم صهیونیستی با استفاده از تسلیحات فراهم شده از سوی آمریکا، مرتکب جنایات متعدد علیه بشریت در غزه شده و جنایات این رژیم در باریکه غزه، به شهادت بیش از ۴۰ هزار نفر و مجروحیت ده‌ها هزار نفر انجامیده است.

از طرفی، حملات اخیر رژیم اشغالگر علیه لبنان، اعم از حملات هوایی و انفجار دستگاه‌های ارتباطی بی‌سیم در سراسر لبنان که نقض قوانین بین‌المللی است، همگی با حمایت مستقیم آمریکا صورت گرفته و به کشتار غیرنظامیان انجامیده است.

با این وجود، نامزد حزب دموکرات، در بیانیه ادعایی خود، مانند رئیس جمهور آمریکا که صهیونیستی خود خوانده است، جنایات رژیم اشغالگر در طول سال گذشته و دهه‌های اخیر را به کل نادیده گرفته و در ادامه بیانیه خود تأکید کرد: «من دارای تعهدی تغییر ناپذیر به امنیت اسرائیل هستم.»

هریس در ادامه بیانیه خصمانه خود افزود: «من همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خود علیه ایران و گروه‌های تروریستی تحت حمایت ایران همچون حزب‌الله، حماست و حوثی‌ها حمایت خواهم کرد.»

او در ادامه مدعی شد: «من و رئیس جمهور بایدن به‌دنبال گسترش درگیری‌ها در غرب‌ آسیا و تبدیل شدن آن به جنگی فراگیر نیستیم. ما درحال تلاش برای دستیابی به راهکاری دیپلماتیک در مرز لبنان و اسرائیل هستیم تا شهروندان به خانه‌های خود بازگردند.»

هریس در تناقض با اظهارات ستیزه‌جویانه پیشتر خود، در آخر گفت: «دیپلماسی بهترین راهکار برای پاسداری از غیرنظامیان و دستیابی به صلحی پایدار در منطقه است.»

ادعای او پیرامون خواست آمریکا برای جلوگیری از تبدیل درگیری‌ها به جنگی فراگیر در غرب آسیا درحالی است که به اذعان ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم با استفاده از جنگنده‌های اف-۳۵ و ده‌ها تن بمب آمریکایی سید حسن نصرالله را به شهادت رسانده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شانس 2 طلا و یک برنز تیم محمد بنا در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا
میدری: الگوهای موفق اقتصادی استان‌ها در سراسر کشور اجرا می شود
مقام مسئول در مجلس: نظر مشاوران رئیس لزوما اعلام موضع رئیس مجلس نیست
واکنش نخست وزیر پاکستان به تمدید آتش‌بس از سوی ترامپ
رسانه‌های عبری: تمدید آتش‌بس با ایران «هدیه» ترامپ به نتانیاهو و اسرائیل است
در صورت هر گونه اقدام علیه ایران، آماده هجوم به اهداف از پیش تعیین شده هستیم
هشدار جنبش نجباء؛ نبرد آینده متفاوت خواهد بود
اعلام نرخ جدید عوارض واردات گوشت قرمز
نرخ خرید گندم 48 هزار و500 تومان تعیین شد
وزیر آموزش و پرورش: مدارس همچنان غیر حضوری است
ترامپ آتش بس با ایران را تمدید کرد
ایران: حمله به کشتی «توسکا» نقض صریح و اساسی آتش‌بس 8 آوریل است
کشتی‌گیر ترک رکورد زد
حاجی‌بابایی: مذاکره در سایه تهدید امکان‌پذیر نیست
پاسخ موشکی حزب‌الله به نقض آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی
کشف استارلینک در یک واحد تجاری در تهران
ایروانی تاکید کرد: لغو محاصره دریایی شرط آغاز مجدد مذاکرات است
بیرانوند: به‌دلیل علاقه شخصی در تجمعات شبانه شرکت می‌کنم
تاکید ولید جنبلاط بر بازگشت به توافق آتش‌بس با فرمول جدید
قیام علیه استبداد رسانه‌ای جهان، از تونل‌های غزه تا انیمیشن‌های لگویی
مرور وضعیت پرسپولیس در جلسه آنلاین اوسمار و حدادی
تنگه هرمز برگ برنده اصلی ایران در مذاکرات با آمریکا
سفارت ایران در اتریش: اظهارات جدید اتحادیه اروپا رقت‌انگیز است
افزایش بی‌سابقه قیمت برق در آمریکا
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
سردار موسوی: اگر از کشورهای همسایه به ایران حمله شود باید با تولید نفت خداحافظی کنند
آیا ژاپن به ابزار جدید آمریکا در بحران‌ها تبدیل می‌شود؟
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
شکستن محاصره دریایی آمریکا از سوی 34 نفتکش مرتبط با ایران
ارتش لبنان: خاک لبنان را پس می گیریم
عراقچی: ایران می‌داند چگونه با محدودیت‌ها مقابله و از خود دفاع کند
اذعان ترامپ به نگرانی از متغیر «زمان» به نفع ایران
شرط هیات ایرانی برای رفتن به اسلام آباد چیست؟
راهزنی دریایی دوباره ارتش تروریستی آمریکا در اقیانوس
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محلی؛ مساجد محور سازماندهی اجتماعی
جزئیات جدیدی از زمان اجرای مرحله سوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ماجرای اعدام 8 زن ایرانی چه بود؟
تمرینات تیم فوتبال استقلال تعطیل شد
قیمت نفت برنت صعودی شد
اتحادیه اروپا: برگزاری دور دوم مذاکرات اسلام‌آباد ضروری است
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 1 اردیبهشت 1405
برپایی دومین تمرین تاکتیکی ملی‌پوشان زیر نظر قلعه‌نویی
پنیر سر تله موش رایگان است اما مرگبار!
بقائی: تاکنون تصمیمی برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد گرفته نشده است
پیام رهبر انقلاب به اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
چین: ادعای آمریکا دروغ است
خلافی 350 میلیونی یک پژو 405 در ابهر!
پکن: زیاده خواهی آمریکا علت اصلی بن بست در مذاکرات با ایران است
واکنش بی‌ادبانه ترامپ به جدایی تیم کوک از شرکت اپل
افزایش حقوق در برخی واحدها توافقی شد+ جزئیات