×
بین الملل
شناسه خبر : 191359
تاریخ انتشار :

نخست‌وزیر روسیه به تهران سفر می‌کند

سفیر ایران در مسکو اعلام کرد: میخائیل میشوستین نخست‌وزیر فدراسیون روسیه روزهای آینده به تهران سفر می‌کند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل : سفیر ایران در مسکو اعلام کرد: میخائیل میشوستین نخست‌وزیر فدراسیون روسیه روزهای آینده در سفری از پیش برنامه‌ریزی شده، در راستای توسعه مناسبات دوجانبه به تهران سفر می‌کند.

کاظم جلالی افزود:‌ آقای میشوستین در نخستین سفر خود به تهران، ملاقات‌های در سطح بالایی را نیز با مقامات ایرانی خواهد داشت.

وی اظهار داشت:‌ این سفر، بسیار مهم است و می‌تواند تحرک خوبی را در روابط ایران و روسیه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

رویکرد دولت چهاردهم به تداوم روند توسعه مناسبات با روسیه

سفیر ایران در روسیه در پاسخ به پرسشی درباره چشم‌انداز مناسبات تهران – مسکو در دولت چهاردهم به مواضع دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری و دکتر عباس عراقچی وزیر امور خارجه در این پیوند اشاره کرد و گفت:‌ همانگونه که اعلام شده است، رویکرد دولت چهاردهم به مناسبات دوجانبه همان رویکرد گذشته است و گسترش روابط با روسیه را شاهد خواهیم بود. دولت جدید نیز با انرژی و توان حداکثری وارد عرصه تعاملات شده است.

جلالی تصریح کرد: با وجود آنکه در ماه‌های اولیه تشکیل دولت هستیم و وزیران و مسئولان کشورمان مشغله بیشتری در این زمینه دارند،‌با این وجود،‌ شاهد اهتمام آنها به توسعه همکاری‌ها در چارچوب بریکس و نیز روابط دوجانبه بوده‌ایم و در سفرهای خود،‌ تلاش می‌کنند که همچنان روابط بین دو کشور گسترش یابد.

وی با بیان اینکه اقدامات بزرگی در حوزه گاز، نفت و سرمایه‌گذاری در مناسبات ایران و روسیه در حال انجام است، به سفر هفته گذشته رئیس شرکت گازپروم به تهران اشاره کرد و گفت:‌ در این سفر،‌ همکاری‌های دو کشور در حوزه گازی پیگیری شد.

جلالی با اشاره به برنامه‌ریزی روسیه برای میزبانی نشست‌های جداگانه وزیران اقتصاد و امور دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی عضو گروه بریکس در مسکو، ابراز امیدواری کرد که با حضور مقامات ارشد وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، ضمن توسعه همکاری‌ها در چارچوب بریکس، توسعه مناسبات تهران – مسکو نیز دنبال شود.

رایزنی درباره زمان امضای موافقت‌نامه جامع ایران و روسیه

سفیر ایران در روسیه درباره آخرین وضعیت پیگیری روند امضای موافقت‌نامه جامع همکاری‌های بلندمدت دو کشور نیز گفت: پس از پی‌نوشت وزارتخانه‌های امور خارجه دو کشور، وزارت امور خارجه روسیه،‌ موضوع را به ریاست‌جمهوری این کشور ارجاع داد که آقای ولادیمیر پوتین نیز با امضای آن، موافقت خود را اعلام کرد و بدین ترتیب، از نظر روسیه موافقت‌نامه آماده امضا است.

وی افزود:‌ در ایران هم فرایندهای مشابه طی شد و ما نیز آماده هستیم که این موافقت‌نامه امضا شود.

جلالی با اشاره به اینکه تاکنون امضای موافقت‌نامه جامع همکاری ایران و روسیه در حاشیه اجلاس سران گروه بریکس در کازان نهایی نشده است، به دیدگاه طرف روسی در این زمینه اشاره کرد و گفت:‌ روس‌ها معتقد هستند که این موافقت‌نامه با هدف رعایت تشریفات و منزلت آن، بهتر است که در یک سفر دوجانبه امضا شود.

سفیر ایران در مسکو با اشاره به ملاقات خصوصی دبیر شورای عالی امنیت ملی با رئیس‌جمهوری روسیه در حاشیه نشست مقامات بلندپایه امنیتی کشورهای عضو بریکس گفت: همانگونه که کرملین در خبر خود از این دیدار اعلام کرد، رئیس‌جمهور روسیه ضمن استقبال از امضای این موافقت‌نامه، ابراز امیدواری کرد که این موافقت‌نامه در سفر دیگری (غیر از چارچوب ملاقات دوجانبه حاشیه نشست سران بریکس در کازان) به امضا برسد.

جلالی ادامه داد: از منظر دیگر، شاید تأخیر بیشتری در این زمینه جایز نباشد؛ چرا که هماهنگی‌ها برای سفر دوجانبه آقای پوتین به ایران و یا سفر آقای پزشکیان به روسیه، ممکن است زمان‌بر باشد.

سفیر ایران در روسیه در ادامه این گفت و گو که عصر جمعه ششم مهرماه انجام شد، گفت: آقای عراقچی وزیر امور خارجه حتی در سفر جاری خود به نیویورک هم پیگیر این موضوع هستند تا در تعامل با آقای لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تفاهمی درباره زمان امضای توافقنامه برسند. از این رو، هنوز زمان امضای توافق مشخص نیست.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
بقایی: تلاش برای برگزاری یک نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی برای توقف جنایات رژیم صهیونی
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
بهمن فرزانه در دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: «مرا جادو کرده بودند!» +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
X
آگهی تبلیغاتی