×
اقتصادی
شناسه خبر : 191334
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/07 ساعت 16:16
سکه 48 میلیون تومان شد/ طلا 4 میلیون تومان

سکه 48 میلیون تومان شد/ طلا 4 میلیون تومان

به دنبال تشدید تنش ها در خاورمیانه و شهادت سید حسن نصرالله قیمت بازار طلا هم افزایشی شد به وریکه قیمت سکه از 48 میلیون تومان گذشت.

نورنیوز-گروه اقتصادی: درحالی قیمت طلا، ارز و سکه در بازار داخلی به دلیل تشدید تنش‌های منطقه ای و خبرهای سیاسی با افزایش همراه شده که طبق اعلام رئیس اتحادیه طلا، هیچ خریدار اضافی وارد بازار نشده و التهابی در این بخش نداریم.

قیمت ارز که طی ماه های اخیر از ثبات نسبی برخوردار بود و در کانال 59 هزار تومان در نوسان بود از عصر دیروز و با تشدید تنش های منطقه ای و افزایش حملات اسرائیل به لبنان با افزایش همراه شده است.

خبرهای منفی در حوزه سیاسی و ادعای اسرائیل مبنی بر ترور سران حزب‌الله بخصوص سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان موجب شده تا بازار ارز و طلا نیز واکنش نشان دهند و با افزایش قیمت همراه شوند.

این روال طبیعی در بازار طلا و ارز است و هر زمان تنش سیاسی تشدید شود شاهد افزایش قیمت ها در این بازارها هستیم اما همنطور که تجربه سنوات قبل هم نشان داده، افزایش قیمت ها در این بخش چندان دوام ندارد و طی چند روز بازهم بازار به ثبات می رسد.

در زمان شهادت اسماعیل هنیه در تهران نیز این اتفاق افتاد؛ قیمت دلار همزمان با شهادت اسماعیل هنیه در بازار تهران به 62 هزار تومان رسید اما طی چند روز با عقب‌نشینی همراه شد و به کانالهای 58‌ــ59 هزار تومان برگشت.

در روزهای اخیر نیز قیمت دلار با وجود تشدید تنشهای منطقه‌ای در کانال 59 هزار تومان در نوسان بود اما از عصر دیروز و با اعلام خبرهای سیاسی این نرخ با افزایش همراه و وارد کانال 60 هزار تومان شد.

البته نباید از واکنش فعالان بازار به این نوسانات نیز به راحتی چشم پوشی کرد؛ عملکرد فعالان اصلی بازار در این مدت نشان داده است آنها با درایت و هوشمندی فریب افرادی را که می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند و با تنش در بازار سودهای کلان به جیب بزنند، نخوردند و امید می رود در روزهای آتی نیز شاهد تکرار همین رویکرد از آنها باشیم.

هرچند عملکرد سیاستگذار ارزی نیز در این اتفاقات غیرقابل انکار می باشد، چراکه با اقدامات بازارساز و حکمرانی خوب بانک مرکزی، در یک سال اخیر بازار ارز نسبت به تنشهای سیاسی مانند قبل واکنش شدید نشان نداده و نهایتا طی چند روز از نوسانات صعودی این بخش کاسته می شود.

با این حال اما امروز قیمت طلا و سکه و ارز رکوردهای بالایی را به ثبت رساندند که نشان میدهد خبرهای سیاسی همچنان می تواند بازار را تحت تاثیر قرار دهد. قیمت دلار هم اکنون 61 هزار تومان است؛ قیمت سکه به کانال 48 میلیون تومان نزدیک شده و هر گرم طلای 18 عیار نیز از کانال 4 میلیون تومان عبور کرده است.

اما با وجود رکوردشکنی طلا و سکه در بازار، طبق اعلام رئیس اتحادیه طلا، هیچ تقاضای اضافی وارد بازار نشده و التهابی در این بازار مشاهده نمی شود. پیش از این هر زمان قیمت ها در این بخش با افزایش محسوس همراه می شد بلافاصله شاهد تشکیل صف خرید هم در بازار بودیم ولی اینبار طبق اذعان رئیس اتحادیه طلا، همچنان رکود در بازار حاکم است و خبری از خریدهای هیجانی نیست.

نادر بذرافشان در رابطه با وضعیت بازار طلا و سکه در روز جاری گفت: باوجود کاهش 20 دلاری اونس جهانی طلا، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی به دلیل تحولات سیاسی منطقه و افزایش قیمت ارز، با افزایش همراه شده است.

وی با تأکید براینکه طلا از مرز 4 میلیون تومان گذشته و سکه به 48 میلیون تومان رسیده است، گفت: باتوجه به خبرهای سیاسی و تنش های خاورمیانه، در بازار قیمت ها افزایشی شده است.

او می گوید: هر گرم طلای 18 عیار با 109 هزار تومان افزایش نسبت به روز پنج شنبه، 4 میلیون و 32 هزار تومان، سکه طرح قدیم با 700 هزار تومان افزایش 41 میلیون و 900 هزار تومان، نیم سکه با 500 هزار تومان افزایش 25 میلیون و 900 هزار تومان، ربع سکه با 450 هزار تومان افزایش به 17 میلیون و 600 هزار تومان و سکه گرمی با 200 هزار تومان افزایش 8 میلیون تومان شده است.

بذرافشان با بیان اینکه حباب سکه نسبت به روز پنج شنبه 350 هزار تومان افزایش داشته و 8 میلیون و 50 هزار تومان رسیده است، تصریح کرد:‌ با این حال اما روند افزایش تقاضا در بازار نداریم و خبری از التهابات نیست.

او با تأکید براینکه بازار در آرامش نسبی قرار دارد، افزود: دیگر مانند قبل خبری از خریدهای هیجانی و افزایش تقاضا نیست. حتی رکود هم حاکم است و روال عادی طی می شود. امیدواریم در روزهای آینده شاهد برقراری ثبات نسبی در قیمت ها باشیم.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
ترامپ: چین با تسریع خرید کالاهای آمریکایی موافقت کرد
سقف تازه بلیت هواپیما 6.9 میلیون
حماس: ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادرها گرفتار شده‌اند
ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به محورهای شمالی کشور
ویتکاف در مسیر دیدار با پوتین؛ جزئیات تازه از طرح صلح 28 ماده‌ای
شرایط لبنان و سیاست حزب‌الله
گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر امور‌خارجه ونزوئلا
ایران تهدید هسته‌ای نیست؛ اقدامات آمریکا سیاسی است
انتخابی اخلاقی در برابر اقتصاد رانتی
نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای کرانه باختری
بسیج؛ کنشگری مردمی در عصر شبکه‌ای
ترامپ: به پیشرفت‌هایی درباره اوکراین دست یافتیم
اوکراین در مسیر پذیرش اجتناب‌ناپذیر طرح صلح ترامپ
راز ریزش ده‌میلیونی یارانه‌بگیران ایران
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر محصولات لبنی!
نشست سه جانبه در قاهره برای اجرای مرحله دوم آتش بس غزه
مبلغ عائله‌مندی و حق اولاد کارکنان دولت در سال 1405اعلام شد+میزان افزایش
X
آگهی تبلیغاتی