×
بین الملل
شناسه خبر : 191324
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/07 ساعت 15:50

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیس: «اسرائیل پشیمان خواهد شد»

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره پشیمان شدن رژیم صهیونیستی در پی حمله وحشیانه این رژیم علیه لبنان، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلیس داشت.

نورنیوز-گروه بین الملل: نشریه دیلی‌میل روز شنبه با انتشار گزارشی در تارنمای خود نوشت: امروز، رهبر عالی ایران از مسلمانان خواست تا در رویارویی با «رژیم خبیث» اسرائیل با هر امکاناتی که در اختیار دارند مقابله کنند. آیت‌الله علی خامنه‌ای در بیانیه‌ای پس از اینکه ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حسن نصرالله رهبر حزب‌الله را کشته است، تاکید کردند: «سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد.»

روزنامه گاردین هم با انتشار فرازهایی از بیانات معظم‌له نوشت: آیت‌الله علی خامنه‌ای، اولین سخنان خود را از زمانی که ارتش اسرائیل اعلام کرد حسن نصرالله رهبر حزب‌الله را کشته است، بیان کردند. ایشان در بیانیه‌ای از مسلمانان خواستند تا با هر امکاناتی در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز بایستند و در مقابله با رژیم شرور (اسرائیل) به آنها کمک کنند.

این نشریه انگلیسی افزود: رهبر ایران اعلام کرد که «سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد» اما در این بیانیه نامی از حسن نصرالله برده نشده است.

گاردین ادامه داد: آیت الله خامنه‌ای کشتار غیرنظامیان "بی دفاع" در لبنان را محکوم کردند و عنوان کردند که این اقدام "کوته بینی و سیاست های احمقانه رهبران" اسرائیل را نشان می دهد.

همچنین شبکه خبری اسکای نیوز که به طور لحظه‌ای تحولات لبنان را پوشش می‌دهد، فرازهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب را درباره تحولات لبنان بازتاب داد. این شبکه همچنین در تارنمای خود اینگونه نوشت: آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران اعلام کرد که لبنان، اسرائیل را از اقدامات خود پشیمان خواهد کرد. ایشان بیان داشت که اسرائیل "آنقدر کوچک" است که نمی تواند به حزب الله خسارات قابل توجهی وارد کند.

نشریه دیلی‌تلگراف که از رسانه‌های جناح راست انگلیس محسوب می‌شود نیز در گزارشی نوشت: رهبر عالی ایران در اولین بیانات خود پس از اینکه ارتش اسرائیل گفت حسن نصرالله را کشته است، تاکید کرد که اسرائیل نمی تواند حزب الله را نابود کند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بیانیه‌ای گفتند: «جنایتکاران صهیونیست بدانند که بسیار کوچکتر از آنند که به ساخت مستحکم حزب‌الله لبنان صدمه‌ مهمی وارد کنند».

در ادامه این گزارش آمده است: ایشان با بیان اینکه « سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزب‌الله سرافراز رقم خواهد زد» از مسلمانان خواست تا با هر امکاناتی در کنار مردم لبنان و حزب الله سرافراز بایستند و آنها را در مقابله با رژیم غاصب (اسرائیل) یاری کنند».


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
شهادت 31 خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن
پاکستان خواستار پاسخگویی اسرائیل به جنایت‌های ضدبشری شد
ماموریت نتانیاهو شکست خورد
تجاوز مجدد ارتش صهیونیستی به جنوب غرب سوریه
بارسلونا 4 - والنسیا صفر- دو امیتاز تا صدر نشینی در لالیگا
سپاس قلبی پزشکیان از الطاف و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب از دولت
ساماندهی مشاغل سخت و زیان‌آور در راستای کنترل مصارف تأمین ‌اجتماعی
شاگرد تیلور مدال طلای کشتی جهان را کسب کرد + فیلم
حمله پهپادی اسرائیل به خودرویی در لبنان + فیلم
رایزنی وزرای خارجه ایران و لبنان در دوحه درباره تحولات منطقه
گزارش تصویری | رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان - کرواسی
نورنما | حمله یک گاو وحشی به ماشینی در اسپانیا
داروخانه‌ها مجاز به بازپس‌گیری داروهای تحویل داده شده نیستند
سومین تاجگذاری امیرحسین زارع با مدال طلای جهانی + فیلم اهدای مدال
حمله اسرائیل به قطر امنیت منطقه را تهدید می‌کند
همبستگی جنوب جهانی علیه نظام سلطه
چالش پهپادهای روسی و نقض حریم هوایی رومانی و لهستان
کامران قاسم پور به مدال برنز رسید + فیلم
هشدا رژیم صهیونیستی برای سفرهای خارجی اسرائیلی ها
سارقان 60 میلیارد ریالی تجهیزات صدا و سیما دستگیر شدند
مجازات نشدن اسرائیل یعنی ادامه تجاوزها
دستور پزشکیان به بنگاه‌ها: برای کارگران مسکن بسازید
رئیس قوه قضائیه : جلسه سران قوا مخصوصِ مقولاتی اضطراری و استثنایی است
نقره با ارزش محمد نژاد در اولین میدان جهانی + فیلم
قاتل متواری پس از 14 سال در تهران گرفتار شد
بحران تب‌دنگی در هرمزگان
تحولات منطقه و مذاکرات هسته ای محور گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و قطر
مجوز سازمان استاندارد برای خودروهای سواری وراداتی حذف شد
چهار وزن دوم کشتی بدون مدال طلا
ارسال یادداشت فوری حماس به وزرای خارجه در نشست دوحه
مرگ کودک 11 ساله در حمله سگ‌های ولگرد
نخودی با شکست برابر حریف یونانی از رسیدن به فینال جا ماند + فیلم
درخواست نماینده دموکرات آمریکا برای توقف کمک‌ها به اسرائیل
توافق ایران با آژانس افتخاری بزرگ برای وزارت خارجه است
ممنوعیت ورود دانشجویان اسرائیلی به کالج سلطنتی بریتانیا
تعلیق یک پزشک بریتانیایی به دلیل حمایت از غزه
20 هزار نظامی صهیونیستی در مراکز توانبخشی بستری شدند
محکومیت یک یهودی اسرائیلی به اتهام همکاری با دستگاه اطلاعاتی ایران
کاخ سفید از تشکیل «اداره جنگ» خبر داد
یک نقره سهم تیم 12 نفره جودو ایران
رایزنی ایران در وین برای تصویب قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای
لاپید: کابینه نتانیاهو روابط بین‌المللی ما را نابود می‌کند
برتری قاطع امیرحسین فیروزپور در مقابل آزادکار اسلواکی + فیلم
سخنان رئیس‌جمهور عملی نشود، فرصت بزرگی از دست خواهد رفت
زمان آغاز پیش‌فروش 3 محصول سایپا اعلام شد
درمان حمید هیراد در منزل ادامه دارد
دادستان شیراز: متخلفان مراسم هنجارشکن باغ جنت به دادگاه احضار می شوند
حذف علی مومنی از رقابت های قهرمانی جهان
نخودی به نیمه نهایی صعود کرد
قضاوت داور سریلانکایی در دیدار استقلال و الوصل
X
آگهی تبلیغاتی