×
سیاسی
شناسه خبر : 191252
تاریخ انتشار : شنبه 1403/07/07 ساعت 09:49
عراقچی: نتانیاهو و باند جنایتکارش باید محاکمه شوند نه اینکه در سازمان ملل ظاهر شود

عراقچی: نتانیاهو و باند جنایتکارش باید محاکمه شوند نه اینکه در سازمان ملل ظاهر شود

وزیر امور خارجه ایران در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل گفت: نتانیاهو و باند جنایتکار او باید به‌خاطر هولناک‌ترین جنایات دستگیر و محاکمه می‌شدند، نه اینکه به او اجازه داده شود در سازمان ملل ظاهر شود و به اعمال شرورانه خود افتخار کند.

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه و فلسطین افزود: جنگ‌طلبی رژیم اسرائیل به حمایت نظامی و پشتیبانی سیاسی ایالات متحده متکی است. سلاح‌های آمریکایی بخش عمده‌ای از تسلیحات و مهمات مورد استفاده رژیم اسرائیل در غزه را تشکیل می‌دهند و بنابراین ایالات متحده در هر جنبه‌ای از جنایات اسرائیل دخیل است. 

عراقچی گفت: جهان با خشم و انزجار نظاره‌گر بود، در حالی که ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، آلمان و برخی دیگر تنها در حال دلجویی از جنایتکاران بوده‌اند. به هر حال، آیا واقعاً انتظار دارید که جامعه جهانی به صداقت ادعاهای حقوق بشری شما ایمان داشته باشد؟ 

وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد: اعتبار شورای امنیت هر لحظه در حال کاهش است زیرا توسط حامیان اصلی رژیم اسرائیل از انجام وظیفه خود تحت منشور بازداشته شده است. شورای امنیت باید اکنون اقدام کند و نقشه بی‌رحمانه رژیم اسرائیل برای نابودی یک ملت کامل را که به مدت ۸ دهه تحت اشغال و سرکوب وحشیانه بوده‌اند، متوقف کند. 

متن کامل سخنان سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در  شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص «وضعیت در خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین» در روز جمعه به وقت محلی برابر با ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۴ به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آقای رئیس،

اعضای محترم شورای امنیت، 

بیش از حد لازم در مورد وحشت‌های نسل‌کشی جاری در غزه صحبت شده، اما حتی یک اقدام برای متوقف کردن آن انجام نشده است. در عوض، مافیای جنایتکار رژیم اسرائیل پاداش داده می‌شود، جنایات آن‌ها توجیه شده و فجایعشان در برابر چشمان ما عادی‌سازی می‌شود. 

به همین دلیل است که نتانیاهو و همراهانش این‌قدر بی‌رحمانه جسور شده‌اند تا رویای تکرار کشتار خود در لبنان و کشاندن کل منطقه به یک جنگ تمام‌عیار را در سر بپرورانند. کاملاً واضح است که آن‌ها بر حمایت ایالات متحده در کمپین شوم خود برای ترور و تخریب حساب کرده‌اند. 

تنها همین صبح، رژیم اسرائیل از چندین بمب ۵۰۰۰ پوندی نفوذگر که توسط ایالات متحده به آن‌ها هدیه داده شده بود، برای حمله به مناطق مسکونی بیروت استفاده کرد. در حالی که رهبران رژیم اسرائیل باید به‌خاطر جنایات فجیعشان در فلسطین اشغالی و لبنان پاسخگو باشند، نمی‌توان همدستی ایالات متحده در این جنایات را نادیده گرفت. 

فقط به چند واقعیت اشاره می‌کنم: 

اولاً، جنگ‌طلبی رژیم اسرائیل به حمایت نظامی و پشتیبانی سیاسی ایالات متحده متکی است. سلاح‌های آمریکایی بخش عمده‌ای از تسلیحات و مهمات مورد استفاده رژیم اسرائیل در غزه را تشکیل می‌دهند و بنابراین ایالات متحده در هر جنبه‌ای از جنایات اسرائیل دخیل است. 

بیشتر بمب‌هایی که رژیم اسرائیل بر غزه می‌ریزد، ساخت ایالات متحده است. ایالات متحده حتی سوخت جت را برای رژیم اسرائیل تأمین می‌کند. از ۷ اکتبر تاکنون، ایالات متحده آن‌قدر سلاح به رژیم اسرائیل ارسال کرده که پنتاگون با مشکل در تأمین هواپیماهای باری کافی برای تحویل تجهیزات مواجه شده است. 

اگر در ابراز نگرانی ایالات متحده در مورد از دست رفتن جان غیرنظامیان بی‌گناه فلسطینی صداقتی وجود دارد، می‌تواند به‌سادگی ابزارهایی که رژیم اسرائیل برای ارتکاب جنایت نیاز دارد را از آن‌ها دریغ کند. 

آقای  رئیس،

اکنون بیش از یک سال است که کمپین نسل‌کشی در غزه ادامه دارد. بیش از دویست هزار نفر کشته، زخمی یا زیر آوار دفن شده‌اند. کل نوار غزه با خاک یکسان شده است. کودکان و زنان عمداً به‌عنوان بخشی از خواست رژیم اسرائیل برای نابودی فلسطین به‌طور دسته‌جمعی به قتل رسیده‌اند. 

جهان با خشم و انزجار نظاره‌گر بوده، در حالی که ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، آلمان و برخی دیگر تنها در حال دلجویی از جنایتکاران بوده‌اند. به هر حال، آیا واقعاً انتظار دارید که جامعه جهانی به صداقت ادعاهای حقوق بشری شما ایمان داشته باشد؟ 

آقای رئیس، 

اعتبار شورای امنیت هر لحظه در حال کاهش است زیرا توسط حامیان اصلی رژیم اسرائیل از انجام وظیفه خود تحت منشور بازداشته شده است. شورای امنیت باید اکنون اقدام کند و نقشه بی‌رحمانه رژیم اسرائیل برای نابودی یک ملت کامل را که به مدت ۸ دهه تحت اشغال و سرکوب وحشیانه بوده‌اند، متوقف کند. 

عدم اقدام شورا، دعوتی به فجایع بیشتر است. اعضای شورا و در واقع کل نظام سازمان ملل، مسئول هر جنایتی خواهند بود که رژیم اسرائیل در غزه، لبنان و جاهای دیگر مرتکب می‌شود. نتانیاهو و باند جنایتکار او باید به‌خاطر هولناک‌ترین جنایات دستگیر و محاکمه می‌شدند، نه اینکه به او اجازه داده شود در برابر این نهاد محترم ظاهر شود و به اعمال شریرانه خود افتخار کند. 

این یک ننگ تاریخی است که یک قاتل برجسته جرأت می‌کند در سازمان ملل حاضر شود و مجمع عمومی را با دروغ‌های مشمئزکننده و تهدیدهای وقیحانه خود برای حمله به کشورهای دیگر و کشتن افراد بیشتر مسموم کند. 

او شیطان واقعی در سیمای انسان است. او چنان درباره مردم منطقه دچار توهم است که به خود می‌بالد که از طریق شنا در دریایی از خون فلسطینیان و لبنانی‌ها روابط خود را با مسلمانان عادی می‌کند. این هرگز اتفاق نخواهد افتاد. 

با ادامه کارزار مرگ و ویرانی توسط رژیم اسرائیل، مردم منطقه هرچه بیشتر بر این باور راسخ می‌شوند که این رژیم عنصری ناپسند و بیگانه است که به‌عنوان بخشی از یک طرح استعماری برای درگیر کردن منطقه ما در چرخه‌های پایان‌ناپذیر جنگ‌ها و خشونت‌ها کاشته شده است.

همدردی خود با مردم لبنان را اعلام می کنیم، جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در کنار ملت لبنان و مقاومت خواهد بود.

سپاسگزارم. 


وزارت امور خارجه
نظرات

آخرین اخبار
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
دستگیری 3 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟