×
بین الملل
شناسه خبر : 191209
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/06 ساعت 22:34
حماس: اظهارات نتانیاهو دروغ آشکار است

حماس در بیانیهای به اظهارات نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل وامنش نشان داد؛

حماس: اظهارات نتانیاهو دروغ آشکار است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) سخنان «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر صهیونیستی در سخنرانی روز جمعه خود در مجمع عمومی سازمان ملل را محکوم کرد و آن را «مُشتی دروغ آشکار و بی توجهی به افکار عمومی جهان» دانست.

نورنیوز-گروه بین الملل: حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نتانیاهو همزمان با ادامه جنگ نسل‌کشی در غزه و گسترش دایره جنایات خود در لبنان، در سخنرانی خود تهدیدات علیه مردم منطقه را تشدید کرد.

این جنبش در بیانیه خود اجازه دادن به نتانیاهو برای ایراد سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل را محکوم و اعلام کرد باید نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی دستگیر و مجازات می‌شد نه اینکه درهای سازمان ملل به  روی تروریست جنایتکاری باز شود که امنیت و صلح منطقه‌ای و بین‌المللی را تهدید می‌کند.

حماس اعلام کرد سخنرانی امروز نتانیاهو در چارچوب تهدید آشکار علیه صلح و امنیت بین‌المللی انجام شد چرا که بر ادامه گسترش تجاوزات علیه ملت‌های منطقه و ادامه جنایات وحشیانه‌اش تاکید دارد، تجاوزاتی که با تکیه بر سیاست‌های جنایتکارانه آمریکا و پوشش سیاسی و نظامی این کشور از جنایات تل‌آویو صورت می‌گیرند.

جنبش حماس اعلام کرد دشمن جنایتکار با قتل‌عام و ارتکاب جنایات وحشیانه علیه ملت فلسطین، آرزو دارد اراده استواری و ثبات ملت و مقاومت فلسطین را بشکند یا این ملت را وادار به تسلیم و رها کردن گزینه مقاومت کند اما اینها توهماتی بیش نیست و حماس و گردان‌های القسام پیروز آن و تمامی گروه‌های مقاومت فلسطین در کنار حماس به مقاومت در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی فاشیستی علیه ملت فلسطین تا زمان شکست و بیرون راندن آن ادامه می‌دهند.

این جنبش اعلام کرد جنایت گرسنگی دادن که رژیم صهیونیستی در نوار غزه علیه مردم بی‌دفاع مرتکب می‌شود، در گزارش‌های سازمان ملل و از طریق نهادهای بشردوستانه عامل در غزه مستند شده است که نیروهای بشردوستانه این نهادها هدف حمله مستقیم قرار گرفتند و برخی از آنها کشته شدند. ادعاهای نتانیاهو مبنی بر اجازه ورود کمک‌ها، ادامه سیاست دروغگویی آشکار است.

حماس همچنین اعلام کرد آینده و مرحله پساجنگ غزه، یک مساله فلسطینی است و این ملت فلسطین هستند که در مورد آن تصمیم خواهند گرفت. طرح‌های اشغالگر درمورد تعیین آینده نوار غزه، با اراده ملت و مقاومت فلسطین راه به جایی نخواهد برد.

این جنبش اعلام کرد تکرار حملات رژیم صهیونیستی به نهادهای قضایی سازمان ملل از جمله دیوان بین‌المللی دادگستری، دیوان کیفری بین‌المللی و دیگر نهادهای سیاسی، حقوقی و انسانی بیانگر ماهیت این رژیم سرکش است که ضرورت دارد جنایات و بی‌توجهی رژیم به قوانین بین‌المللی مهار و این نهادها به اقدامات برای محاکمه و مجازات سران رژیم بابت جنایت‌های ارتکابی ادامه دهند.

حماس از مواضع شجاعانه تمامی کشورهای مخالف تجاوزات رژیم صهیونیستی و نیز از خروج هیئت‌های اکثر کشورهای حاضر در مجمع عمومی، حین سخنرانی نتانیاهو از سالن مجمع قدردانی کرد و این موضع‌گیری را نماینده واقعی اراده آزاد بین‌المللی دانست که اشغالگر را رد و از حقوق مردم فلسطین حمایت می‌کند.

همزمان با شروع سخنرانی نتانیاهو در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، بسیاری از هیئت‌ها سالن اصلی سازمان ملل را ترک کردند.

این جنبش اعلام کرد رژیم صهیونیستی فاشیستی هیچ آینده‌ای میان ملت‌های منطقه ندارد و اظهارات نتانیاهو جنایتکار درمورد صلح و یکپارچگی در منطقه با اقدامات جنایتکارانه و قتل‌عام بی‌سابقه در فلسطین، جنایاتش در لبنان و تهدیدهای مداوم علیه کشورها و ملت‌های منطقه مردود است.

انتهای پیام


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین
استاندار تهران: انشعابات مدارس نباید قطع شود
ترکیب بارسلونا مقابل فاینورد مشخص شد
حمایت شورای همکاری خلیج فارس از تحریم محصولات شهرک‌نشینان
ترافیک سنگین، چالوس و تهران-شمال را یکطرفه کرد
درگیری سعودی‌ها و اماراتی‌ها در جنوب یمن
ترکیب احتمالی لیورپول و اتلتیکو مادرید در بازی امشب
میدری: 7000 تعاونی منحل‌شده تعیین تکلیف می‌شوند
آلمان تماس مرتس و ترامپ را به تعویق انداخت
فروش 41 هزار سکه بانک مرکزی در نخستین عرضه اوراق سلف
کشف هزار تن قیر احتکارشده در سامان
سند برای ساختمان‌های فاقد پایان‌کار به‌زودی صادر می‌شود
هشدار کرملین؛ قیمت گاز اروپا هنوز به اوج نرسیده است
کشف تأسیسات جدید هسته‌ای کره شمالی در یونگ‌بیون
پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
54حمله هوایی سعودی در 12 ساعت؟/ پاسخ یمن
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ شمش یک کیلویی رکورد زد
یاداشت توضیحی ایران درباره گزارش اخیر گروسی؛ چارچوب پادمان‌ها
تقویت پاسداری از میراث فرهنگی با جذب 4 هزار نیروی جدید
خروج قطار از ریل در لهستان
جدول برنامه قطعی برق تهران فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
کمک دولت به افزایش اسقاط ناوگان فرسوده؛ 3 کلانشهر در اولویت
نورنما | تارهای گسترده ی نوعی عنکبوت در استرالیا !
جزئیات تسهیلات دولت برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن
قاچاقچی سکه‌های تاریخی در شیراز به دام افتاد
تاب‌آوری صعده زیر بمباران سعودی‌ها
برنامه قطعی برق کرمان فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
پارلمان صربستان منحل شد؛ انتخابات زودهنگام 25 اکتبر
همه چیز درباره دوئل مسی-رونالدو، این بار در لالیگا 2
حریق مرگبار در جنوب ترکیه؛ آتش‌نشانان درگیر مهار آتش+فیلم
جواد مجابی در امام‌زاده طاهر آرام گرفت
پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی در یک روز
کوئینسی: تکرار اشتباهات 25 ساله گذشته واشنگتن در جنگ با ایران
ایران 3 - چین 1؛ صدرنشینی ایران در والیبال آسیا ؛ فینال برابر سامورایی ها
دوگانه‌سوز شدن رایگان تاکسی‌های اینترنتی کلید خورد؛ چه خودروهایی مشمول می‌شوند؟
صنعا: محاصره یمن در خدمت اسرائیل است
چرایی کاهش 13 درصدی تماس‌های خودکشی در تهران
هشدار گلدمن ساکس درباره نفت 120 دلاری
ترکیب احتمالی بارسلونا و فاینورد در نیوکمپ+برنامه بازی‌های لیگ قهرمانان
6 ادعای جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از حمله آمریکا تا ماجرای دانشجویان عراقی
نتانیاهو از هاآرتص شکایت می‌کند
تاجگردون: دولت فعلاً با اختیارات بودجه 1405 را پیش می‌برد
دیدار عراقچی و شیخ‌الاسلامی؛ تلاش برای بسیج توان جهان اسلام علیه جنایات صهیونیستی
محکومیت توطئه صهیونیستی در قدس اشغالی از سوی سازمان همکاری اسلامی