×
اجتماعی
شناسه خبر : 191190
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/06 ساعت 21:19
ارائه گزارش بهبود ایمنی معادن هر سه ماه یکبار/پرداخت 1 میلیارد تومان به خانواده

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی خبر داد؛

ارائه گزارش بهبود ایمنی معادن هر سه ماه یکبار/پرداخت 1 میلیارد تومان به خانواده

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت آمادگی داریم هر سه ماه یکبار در خصوص بهبود ایمنی معادن زغال سنگ به ویژه معادن شهر طبس به مردم گزارش بدهیم.

نورنیوز-گروه اجتماعی: احمد میدری با اشاره به حادثه معدن ذغال سنگ طبس گفت: این حادثه یکی از حوادث بزرگ معدنی در کشور به شمار می‌رود و دارای گستردگی جغرافیایی است زیرا کارگران شاغل در معدن از نقاط مختلف کشور بودند. علی‌الحساب ۲۰۰ میلیون تومان به حساب دادستانی واریز شده که به خانواده‌های جانباختگان پرداخت خواهد شد. کارگران بیمه حوادث بودند و به هر خانواده بیش از  ۱ میلیارد تومان پرداخت خواهد شد.

وی درباره ضرورت رعایت نکات ایمنی در معادن ذغال سنگ کشور و قصور احتمالی در وقوع این حوادث گفت: ما دو مساله باید را از هم جدا کنیم، یکی خطاهای فردی یا قصورات فردی و دیگری خطاهای سیاستی و فرایندی که در حال تکرار است.در خصوص قصورات فردی این حادثه تاکید داریم که کمیته حقیقت یاب تشکیل شود تا علت حادثه مشخص شود و این پدیده باید به خوبی مورد بررسی قرار بگیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در یک گفت و گوی تلویزیونی صحبت می‌کرد ادامه داد: آنچه که در خصوص حوادث معدنی باید مورد توجه قرار گیرد این است که چرا ما از سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۹۱ حدود ۳۲ نفر جانباخته داریم ولی از ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۳ بیش از ۱۱۴ نفر در این حوادث جان‌ باخته اند؟

میدری افزود: دلیل این مسأله آن است که به تدریج وارد لایه‌های زیرین و عمیق‌تر معادن زغال سنگ شده‌ایم و معادن زغال سنگ عموماً در لایه‌های زیرین با گاز متان همراه است ولی اینکه چقدر خطاهای فردی در این حادثه موثر بوده است باید ابعادش مورد بررسی قرار گیرد.

وی گفت: شهر طبس شهر معدنیست و هیچ شهری در ایران به اندازه طبس حجم کارهای معدنی در آن وجود ندارد. جمعیت طبس۴۰ هزار نفر است و ۱۴ هزار کارگر معدن وجود دارد در واقع اقتصاد طبس روی معادن بنا شده است.

وزیر کار با بیان اینکه بعید است از طرف سیستم‌های نظارتی ما غفلت صورت گرفته باشد، ادامه داد: نکته‌ای که وجود دارد این است که معادن زغال سنگ ما عموماً سنتی هستند و در شهر طبس ما از دو معدن بازدید کردیم.یکی معدن سنتی و یکی معدن مکانیزه اما معدن طبس جزو معادن غیر مکانیزه است و ۱۷۵۰ نفر پرسنل داشته است و دارای سیستم‌های تصویر مانیتورینگ نیست.

میدری با اشاره به وجود ۲۰۰ معدن زغال سنگ در کشور گفت: در حال حاضر یکی از معادن مکانیزه است و دلیل عدم مکانیزه این است که برخی معادن به خاطر لایه‌ها و اشکالی که در آنها وجود دارد اصلاً قابل مکانیزه بودن نیست لذا ما برای اینکه حوادث کمتری داشته باشیم، باید ببینیم چگونه می‌توانیم مکانیزاسیون را در معادن کشور افزایش بدهیم.

وی در پایان گفت: در وزارت این آمادگی را داریم که هر سه ماه یکبار در خصوص بهبود ایمنی معادن زغال سنگ به ویژه شهر طبس به مردم گزارش دهیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد