×
بین الملل
شناسه خبر : 191179
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/06 ساعت 20:04
حمله هوایی شدید اسرائیل به جنوب بیروت/ادعاهای ضدونقیض از شهادت فرماندهان حزب‌‌الله

حمله هوایی شدید اسرائیل به جنوب بیروت/ادعاهای ضدونقیض از شهادت فرماندهان حزب‌‌الله

ارتش رژیم صهیونیستی عصر امروز مناطقی از جنوب لبنان را هدف حملات سنگین هوایی قرار داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رژیم صهیونیستی شامگاه امروز بخش‌هایی از ضاحیه جنوبی بیروت، پایتخت لبنان را هدف حملات سنگین هوایی قرار داد. منابع خبری کانون اصلی این حمله را منطقه «حاره حریک»اعلام کردند.


جزئیات حمله؛ بمب‌های سنگر شکن برای ساختمان‌های مسکونی

منابع اسرائیلی گزارش دادند که ارتش این رژیم در بمباران ضاحیه بیروت از بمب‌های ۲ هزار پوندی سنگرشکن (حدود یک تن)  استفاده کرده است. در این حمله که با استفاده از جنگنده‌های اف-۳۵ صورت گرفته، دستکم ۶ ساختمان مسکونی به طور کامل با خاک یکسان شده‌ است. خبرگزاری فلسطینی سمانیوز نیز از ۱۰ بار بمباران بیروت از سوی ارتش رژیم اشغالگر خبر داده است. 

رسانه‌های لبنانی هم از ویرانی کامل ساختمان‌ها و شهید و زخمی شدن شماری از شهروندان این کشور بر اثر حملات پیاپی و بسیار شدید رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند.

«امیر بوخبوط» روزنامه نگار صهیونیستی این حمله را یکی از بزرگترین حملاتی دانست که بیروت پس از سال ۲۰۰۶ شاهد آن بوده است و تصریح کرد که میزان دود برخاسته از ساختمان‌ها، شدت حمله و میزان اصرار بر حملات، بی سابقه است.

خبرنگار الجزیره هم گزارش داد: ما نمی‌خواهیم اغراق کنیم، اما آنچه رخ داد یک قتل عام بزرگ است. المنار  هم اعلام کرد در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی لبنان تاکنون دو نفر به شهادت رسیده و ۷۶ نفر زخمی شدند.

اسرائیل در ادامه تجاوز به جنوب لبنان و به فاصله چند ساعت از حمله به ضاحیه، شهر صور را بمباران کرد. از سوی دیگر، همزمان نیز خبر می رسد که منطقه هرمل در عمق لبنان نیز توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی بمباران شده است.

سردار قاآنی در سلامت کامل است

خبرگزاری مهر در واکنش به برخی خبرسازی‌ها در فضای مجازی درباره شهادت برخی مستشاران نظامی ایران در حمله جنایتکارانه امروز رژیم صهیونیستی در ضاحیه لبنان، خبر داد که پیگیری‌ها از منابع امنیتی حاکی است که سردار قاآنی در سلامت کامل هستند.

ادعای  ترور شخصیت مهم/ سیدحسن نصرالله در سلامت است

پس از بمباران بیروت شماری از خبرگزاری‌ها مدعی شدند هدف این حمله ترور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان است. کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد، بیروت به شدت بمباران شده است و شنیده‌ها حاکی از ترور یک شخصیت مهم است. 

 «آلموگ بوکر» روزنامه نگار صهیونیستی در توییتی هدف از این حملات، را سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان اعلام کرد. همزمان با افزایش ادعاهای ضدو نقیض، رسانه‌های معتبر جهان آن را تکذیب کرده و از سلامت دبیرکل حزب الله خبر دادند. 

نیویورک تایمز به نقل از ۲ مقام اسرائیلی و ۲ مقام امریکایی که خواستند نامشان فاش نشوند اعلام کرد هدف بمباران امروز در بیروت سید حسن نصرالله بود اما هنوز مشخص نیست که آیا در زمان این حمله وی در ساختمان‌های مورد حمله حضور داشته یا نه.

اسکای نیوز هم به نقل از منابع نزدیک به حزب‌الله خبر داد «سید حسن نصرالله» در مکانی امن حضور دارد.

منابع امنیتی مقاومت هم گفتند که سید حسن نصرالله در یک مکان امن است و آنچه در رسانه های عبری منتشر می شود، صحت ندارد.

برخی از منابع عربی نیز اعلام کردند دبیرکل حزب الله در سلامت کامل به سر می برد و حزب الله به زودی بیانیه ای را در خصوص تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت منتشر خواهد کرد.

زینب+نصرالله
فرانس پرس به نقل از منابع نزدیک به دبیرکل حزب الله اعلام کرد سید حسن نصرالله بعد از حملات امروز اسرائیل به ضاحیه در سلامت و امان است.

در حالی که خبرنگار آکسیوس اعلام کرد که هدف حمله عصر جمعه ارتش اسرائیل به مقر حزب‌الله لبنان در منطقه ضاحیه، حسن نصرلله بوده است، منابعی به العربیه گفتند که «تلاش برای ترور دبیرکل حزب‌الله لبنان ناکام مانده است».

خبرهای ضدونقیضی از ترور و شهادت رهبر حزب‌الله لبنان تا ساعت ابتدایی بامداد شنبه هفتم مهرماه منتشر شده است. در تازه‌ترین ادعاها هم رسانه‌های عبری مدعی شدند که در حمله رژیم صهیونیستی به بیروت، زینب دختر سید حسن نصرالله به شهادت رسیده است.

هاشم+الصفی
منابع عبری مدعی ترور هاشم صفی الدین شدند 

به فاصله کوتاهی پس از تکذیب خبر هدف قرار گرفتن دبیر کل حزب الله منابع خبری از جمله شبکه سعودی الحدث مدعی ترور هاشم صفی الدین، رئیس شورای اجرایی حزب الله و از فرماندهان ارشد این گروه شد که این خبر هم از سوی رویترز تکذیب و سلامت صفی‌الدین تایید شد.  حزب‌الله اعلام کرده است به زودی در این زمینه بیانیه‌ای صادر خواهد کرد. 

اسرائیل: نتایج حمله را اعلام می‌کنیم

«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که مقر مرکزی حزب‌الله و مرکز فرماندهی این گروه مقاومت در قلب ضاحیه جنوبی بیروت مورد هدف حمله هوایی قرار گرفته است. بلافاصله تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بلافاصله پس از این حمله، جمع خبرنگاران را ترک کرد و از نیویورک با فرماندهی امنیتی در وزارت جنگ در تل‌آویو برای بررسی نتایج این حمله جلسه گذاشت.

در حالی که برخی از رسانه‌های این رژیم، اعلام کردند تجاوز اخیر به ضاحیه، با شکست مواجه شده است، هاگاری مدعی شده است که تاکنون، هیچ تغییری در دستورات فرماندهی جبهه داخلی به وجود نیامده است. با این وجود باید هوشیاری حفظ شود و در صورت ایجاد هرگونه تغییر، این موضوع اعلام خواهد شد. این رسانه‌ها همچنین تاکید کردند که تل آویو، اندکی قبل از حمله به بیروت، این موضوع را به آمریکا اطلاع داده است.

وبگاه عبری واللا اعلام کرد که درب پناهگاه‌ها در تل آویو باز شده است. رادیو ارتش اسرائیل نیز گزارش داد که سامانه‌های پدافند هوایی و گروه‌های امدادی در سراسر فلسطین اشغالی از بیم حمله گسترده حزب‌الله به حالت آماده‌باش در آمده‌اند.

وزارت جنگ اسرائیل اعلام کرد که  حمله به بیروت با هدایت مستقیم گالانت از اتاق فرماندهی انجام شد. روزنامه «یسرائیل هیوم» نوشت با احتمال پاسخ لبنان به حمله به ضاحیه، وضعیت آماده‌باش در فلسطین اشغالی حاکم شده است. همچنین به دستور شهردار تل‌آویو، پناه‌گاه‌های عمومی در تمام منطقه مرکزی و تل‌آویو باز شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل از صدور افزایش سطح هشدار و تدابیر امنیتی برای همه سفارتخانه های اسرائیل درجهان خبر داد.

گالانت

نخستین واکنش مقامات لبنانی به حملات امروز رژیم صهیونیستی

نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان پس از حمله اسرائیل به ضاحیه، به جلسات خود در نیویورک پایان داد و به بیروت بازگشت. وی در گفت‌وگویی با تاکید بر اینکه حملات امروز به ضاحیه بیروت نشان می دهد، اسرائیل هیچ اهمیتی برای درخواست جهانی آتش بس قائل نیست، گفت: جامعه بین المللی باید به تجاوزات رژیم اسرائیل و جنگ نسل کشی که علیه لبنان به راه انداخته پایان دهد. 

نتانیاهو

*تصویری از نتانیاهو که گفته می‌شود در حال تایید حمله امشب به بیروت است

وحشت در مناطق مختلف اسرائیل/حمله موشکی از لبنان به شمال فلسطین اشغالی

برخی رسانه‌های عبری از به صدا در آمدن آژیر هشدار در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی در هراس از عملیات انتقامی حزب‌الله خبر می‌دهند. رادیو ارتش اسرائیل از باز شدن پناهگاه‌ها در سراسر سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

پس از حمله اسرائیل به لبنان منابع خبری رژیم صهیونیستی جمعه شب از حمله موشکی از لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که این حمله موشکی از لبنان به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی از جمله شهر اشغالی صفد و برخی شهرک‌های صهیونیستی در منطقه الجلیل صورت گرفته است.

مقاومت اسلامیِ لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد مجاهدان این جنبش در حمایت از مردم فلسطین و در دفاع از لبنان و مردم آن و در پاسخ به تهاجم وحشیانهٔ اسرائیل به لبنان، شهرک اشغالیِ صفد را با راکت‌باران کرده‌اند.

امریکا تکذیب کرد

المیادین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی گزارش داد که اسرائیل، ایالات متحده را مدت کوتاهی قبل از انجام حمله به ضاحیه بیروت، در جریان قرار داده است. این ادعا بلافاصله از سوی مقامات ارشد آمریکا تکذیب شد و آکسیوس به نقل از آن ها اعلام کرد که آمریکا هیچ اطلاعی از حمله به بیروت نداشته و گزارش‌هایی مبنی بر اینکه قبل از حمله به ما اطلاع داده شده، نادرست است. پنتاگون هم ادعا کرد که  آمریکا از بمباران امروز بیروت اطلاع  و نقشی در آن نداشته است. جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا هم مدعی شد آمریکا در حمله به بیروت مشارکت نکرده و از آن بی‌خبر بوده است. 

واکنش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به جنایت تازه در ضاحیه

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران در پیامی حملات امروز رژیم صهیونیستی به منطقه ضاحیه در بیروت را محکوم کرده و آن را یک جنایت جنگی آشکار و غیرقابل پنهان دانست و گفت: جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان، نشانه‌ای از استیصال جامعه جهانی در متوقف کردن ماشین تروریسم دولتی بوده و ثابت کرد که این رژیم بزرگ‌ترین تهدیدکننده صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است. انتظار می‌رود تمامی کشورهای جهان و به‌ویژه کشورهای اسلامی، با قاطعیت این جنایت را محکوم کنند. دولت جمهوری اسلامی ایران این جنایت اخیر صهیونیست‌ها را پیگیری می‌کند و در کنار ملت لبنان و محور مقاومت خواهد بود.

سفارت ایران در لبنان در واکنش به بمباران ضاحیهٔ بیروت با تاکید بر اینکه رژیم اسرائیل باز هم مرتکب قتل‌عام خونینی با حمله به محله‌های مسکونی پرجمعیت شد و با ارائهٔ توجیهات نادرست سعی در سرپوش گذاشتن بر جنایت وحشیانهٔ خود دارد، تصریح کرد: بدون شک این جنایت محکوم و تشدید خطرناک تنش‌هاست که قواعد بازی را تغییر می‌دهد و مجازات مناسب برای عامل آن لازم است.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن محکوم‌کردن حملهٔ تروریستیِ رژیم صهیونیستی به ضاحیهٔ بیروت، گفت: این حملهٔ وحشیانه که با بمب‌های اهدایی رژیم آمریکا به رژیم یاغی و سرکش صهیونیستی صورت گرفته، علاوه بر نقض فاحش مقررات حقوق بین‌الملل و حاکمیت لبنان، یک جنایت جنگی آشکار و غیرقابل کتمان است.

وی تصریح کرد: بدون شک رژیم آمریکا هم در کنار رژیم صهیونیستی شریک جرم بوده و باید پاسخگو باشد. تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و لبنان به روشنی نشان می‌دهد که دعوت به برقراری آتش‌بس ازسوی آمریکا و برخی کشورهای غربی، یک فریب آشکار با هدف خرید زمان برای تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و لبنان است. کنعانی در پایان ضمن اعلام هم‌بستگی با لبنان، بر حمایت قاطع ایران از ملت، دولت و مقاومت لبنان تأکید کرد.

علی لاریجانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم با تاکید بر اینکه مسئلهٔ اسرائیل به امنیت ملی ایران ربط دارد، گفت: ایران در همۀ شرایط کنار مقاومت باقی خواهد ماند. اسرائیل دارد از خطوط قرمز ایران عبور می‌کند و ماجرا جدی خواهد شد. در جنگ ۳۳ روزه هم بحران‌ها و حمله‌ها به‌شدتِ فعلی بود اما درنهایت مقاومت پیروز شد. هنوز داستان‌های مفصلی در پیش است که امیدواریم به پیروزیِ مردم لبنان ختم شود. با ترور رهبران مقاومت، افراد دیگری جایگزین آن‌ها خواهد شد. با ترور مشکل اسراییل حل نمی‌شود؛ بلکه مردم لبنان برای مقابله با صهیونیست‌ها مصمم‌تر می‌شوند.

احمد وحیدی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه در واکنش به حملات بیروت تاکید کرد: حزب‌الله فرماندهان بسیار زیادی را تربیت کرده و هر فرمانده‌ای شهید می‌شود فرمانده‌ای دیگر به میدان می‌آید و حزب‌الله هیچ وقت تضعیف نشد.

عمار حکیم، رئیس جریان حکمت ملی عراق در واکنش به حملات به ضاحیه بیروت گفت: رژیم صهیونیستی با حمله هوایی به مناطق مسکونی در منطقه «حارة حریک» در قلب ضاحیه بیروت ویرانی گسترده‌ای در منطقه با تراکم بالای شهروندان بی‌گناه غیرنظامی به بار آورده و بار دیگر مرتکب جنایت تازه‌ای شده که به سیاهه سراسر ترور و جنگ این رژیم افزوده می‌شود.

سخنگوی انصارالله بمباران وحشیانهٔ حومهٔ بیروت را نشان‌دهندهٔ میزان ناامیدی و سرخوردگیِ دشمن در برابر صلابت و استواریِ مقاومت اسلامی در حمایت از غزه دانست و گفت: یقین داریم که ناامیدیِ دشمن بیشتر خواهد شد و شکست حتمی در انتظار اوست و انشاءالله او را در آستانهٔ نابودی قرار می‌دهد. همبستگی با لبنان برادر، مردم عزیز و مقاومت دلیرانه آن.

علی هاشم، خبرنگار ارشد الجزیره با تاکید بر اینکه این آغاز یک جنگ طولانی است، گفت: حومه جنوبی بیروت، محل سکونت حدود ۱ میلیون نفر است و همه آن‌ها حزب‌الله نیستند. این حمله به حزب‌الله نیست، بلکه به لبنان است و واضح است که تعداد کشته‌ها بیشتر از هر حمله دیگری خواهد بود. اسرائیل به دنبال جنگ است و این یک واقعیت است.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در سخنرانی خود در شورای امنیت این نهاد با اشاره به رویدادهای امروز لبنان تصریح کرد: منطقه خاورمیانه در معرض سقوط به پرتگاه است. 

آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا در واکنش به تحولات لبنان تصریح کرد: اتفاقاتی که در چند ساعت گذشته شاهد آن بودیم، خطرناک بودن شرایط کنونی در خاورمیانه و جهان را تایید می‌کند. گزینه‌هایی که همه طرف‌ها در روزهای آینده در خاورمیانه اتخاذ خواهند کرد، مسیر منطقه را تعیین می‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی