×
اقتصادی
شناسه خبر : 191177
تاریخ انتشار :

پیشنهاد افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان در لایحه بودجه 1404

بر اساس ضوابط مالی لایحه بودجه 1404 که از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور منتشر شده،‌ پیشنهاد افزایش حقوق کارمندان دولت برای سال آینده 20 درصد پیش‌بینی شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: این رقم از اقلام مهم لایحه بودجه کل کشور است،‌زیرا ۸۰ درصد درصد بودجه کل کشور را به خود اختصاص می‌دهد.از طرفی این پارامتر مهم در لایحه بودجه کل کشور،‌سیگنال مهمی به فعالان اقتصاد کشور می‌دهد که دولت قصد دارد‌، تورم را برای سال آینده در حول و حوش ۲۰ درصد نگه دارد یا هدفگذاری کند.

بر اساس ضوابط مالی لایحه بودجه،‌هرگونه استخدام و به کارگیری نیروی انسانی از جمله نیروی شرکتی در دستگاههای اجرایی از جمله دستگاههای دارای قانون خاص، صرفا با رعایت ماده ۷۱ قانون احکام دائمی بند ح ماده ۲۸ قانون اللحاق ۲ مبنی بر اخذ تاییدیه سازمان برنامه برای تامین بار مالی قبل از صدور مجوز استخدامی مجاز است.

در این ضوابط آمده است،‌افزایش ضریب ریالی حقوق مطابق جدول زیر نسبت به آخرین حکم کارگزینی سال ۱۴۰۳ لحاظ نمایند. ضریب قطعی ضریب به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

کارکنان زن و مرد،‌ میانگین افزایش نظام پرداخت ۲۰ درصد خواهد بود،‌ با حق عائله مندی بدون فرزند ۲۳ درصد،‌ با حق عائله مندی با یک فرزند ۲۶ درصد،‌ با حق عائله متدی با دو فرزند۳۰ درصد،‌ با حق عائله مندی با ۳ فرزند ۳۶ درصد، با حق عائله مندی با ۴ فرزند ۳۹ درصد، و با حق عائله‌مندی با ۵ فرزند و بیشتر ۴۵ درصد افزایش همراه خواهد شد.سقف اعتبار مربوط به سرانه اضافه کاری کارکنان در بودجه ۱۴۰۴ حداکثر معادل اعتبار سرانه اضافه کار در سال ۳۲ (مبتنی بر موافقت‌نامه سال ۱۴۰۳) پیش بینی نمایند.

مبلغ پاداش پایان سال (عیدی) مطابق ماده ۷۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در بودجه پیش‌بینی خواهد شد و مبلغ قطعی پاداش پایان سال به تصویب هیات وزیران خواهد رسید.

در بخش الزامات برای تحقق رشد اقتصادی در سال آینده آمده است، به منظور تحقق رشد هدف‌گذاری شده برای سال ۱۴۰۴ در هر بخش و هر استان دستگاههای اجرایی باید سهم خود را علاوه بر ردیفها و طرحهای منابع عمومی پیوست بودجه سنواتی، در تأمین منابع لازم و موثر در رشد اقتصادی به تفکیک استان به سازمان برنامه اعلام نمایند.

همچنین تمامی دستگاه‌های اجرایی که نیاز به اخذ مجوز ماده (۲۳) دارند، موظفند تا پایان شهریور ماه درخواست خود را برایطرح در کمیسیون ماده (۲۳) ارسال نمایند.اولویت بندی تخصیص طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در سال ۱۴۰۴ منوط به تعیین روش تامین مالی از جمله مشارکت عمومی –خصوصی، مولد سازی، تامین منابع خارجی، واگذاری و فکتورینگ و تعهد دستگاه اجرایی به انجام آن در زمان مبادله موافقت‌نامه است.

علاوه بر این، تخصیص نیمه دوم سال ۱۴۰۴ طرح‌ها منوط به ثبتموقعیت فازهای طرح در سامانه های سازمان نقشه برداری است.

یکی از روشهای تامین مالی طرحهای نیمه تمام عمرانی،‌مشارکت عمومی-خصوصی است به این معنا که با تامین مالی بخش خصوصی و عمومی پروژه نیمه تمام تکمیل شود و به بهره برداری برسد و از محل عواید آن سرمایه بخش خصوصی یا تعاونی مستهلک شود.

‌ لایحه بودجه ۱۴۰۴ که پیش‌بینی درآمدها و هزینه یک سال دولت است در سازمان برنامه و بودجه از اول مرداد تهیه و در کارگروهها بررسی و اصلاح می‌شود و در نهایت بخش اول لایحه در اول آبان ۱۴۰۳ از سوی رئیس جمهور تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی