×
بین الملل
شناسه خبر : 191169
تاریخ انتشار :

نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل هو شد + فیلم

نمایندگان شمار زیادی از کشورها هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل سالن را ترک و در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه فلسطین و لبنان، او را هو کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری قدس، همزمان با سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، هیئت‌های شمار زیادی از کشورها سالن را ترک کردند و عده‌ای هم در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه ملت فلسطین سوت زدند و او را هو کردند.

بر اساس گزارش‌ها، اعضای هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران هم هنگام سخنرانی نتانیاهو که با یاوه‌گویی و لفاظی علیه تهران همراه بود، سالن مجمع عمومی را ترک کردند.

«اسرائیل» در حال دفاع از خود علیه ایران در هفت جبهه است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه حماس همچنان قادر به کنترل نوار غزه است، ادعاها علیه ایران را تکرار کرد و گفت که تل‌آویو در حال دفاع از خود در مقابل ایران در هفت جبهه جنگ است.

به گزارش الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل که با خالی شدن سالن و اعتراض هیئت‌های نمایندگی کشورهای زیادی همراه شد، بار دیگر به لفاظی و یاوه‌گویی درباره موضوعات مختلف پرداخت.

«بنیامین نتانیاهو» در سخنرانی برای صندلی‌های خالی در سازمان ملل گفت: اسرائیل در حال جنگ است و برای بقا تلاش می‌کند. اسرائیل به دنبال صلح است، اما ما با دشمنی سرسخت روبرو هستیم که می خواهد ما را نابود کند و ما باید از خود دفاع کنیم.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: هزاران نیروی حماس با حمایت ایران در ۷ اکتبر به اسرائیل حمله کردند و ما تا زمانی که همه اسیران را آزاد نکنیم، آرام نخواهیم گرفت. اسرائیل در جنگ هفت جبهه از خود در برابر ایران دفاع می کند.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در بخش دیگری از لفاظی‌های خود گفت: پیام من به ایران است که اگر به ما ضربه بزنید، ما به شما ضربه خواهیم زد و هیچ جایی در ایران نیست که دست اسرائیل به آن نرسد. اگر حملات ایران متوقف نشود، همه کشورهای خاورمیانه را تهدید خواهد کرد. برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم. کشورهای جهان باید برای توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران متحد شوند و سازشکاری جهان با ایران باید پایان یابد.

نتانیاهو تصریح کرد: حزب الله از ۸ اکتبر بیش از ۸۰۰۰ موشک به سمت ما شلیک کرده است. اسرائیل باید حزب الله لبنان را شکست دهد. بیش از 60 هزار اسرائیلی در مرز شمالی به دلیل حملات حزب الله مجبور به فرار شدند. تا زمانی که شهروندان ما سالم به خانه‌های خود در شمال بازنگردند، آرام نخواهیم گرفت. انبارهای عظیم موشک های حزب الله را که با حمایت مالی ایران ساخته بود، نابود کردیم.

وی ادامه داد: حدود 90 درصد از زرادخانه موشکی حماس را نابود کردیم. ما در تلاش هستیم تا آنچه از قابلیت‌های جنگی حماس باقی مانده است را نابود کنیم، اما با وجود تلاش‌های ما برای کاهش قدرت نظامی حماس، آنها همچنان قادر به کنترل غزه هستند. اگر حماس اسیران را آزاد نکند، تا رسیدن به پیروزی همه جانبه می جنگیم. اگر حماس در قدرت بماند، حملات خود علیه ما را تجدید و تکرار خواهد کرد. حضور حماس را در غزه پس از پایان جنگ نمی پذیریم و می‌خواهیم غزه غیرنظامی شود.

نتانیاهو همچنین گفت: ما در تلاش برای ایجاد شراکت برای صلح با همسایگان عرب خود و در عین حال مبارزه با نیروهای تروریسمی هستیم که این شراکت را تهدید می کنند. ما باید طرحی را که در توافقنامه ابراهیم آغاز کردیم، از جمله دستیابی به یک توافقنامه صلح تاریخی بین اسرائیل و عربستان سعودی ادامه دهیم.


قدس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از دیروز منتشر شده است +جزئیات
تیراندازی مرگبار در منهتن 5 کشته از جمله یک افسر پلیس برجای گذاشت
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی