×
بین الملل
شناسه خبر : 191169
تاریخ انتشار : جمعه 1403/07/06 ساعت 18:21
نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل هو شد + فیلم

نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل هو شد + فیلم

نمایندگان شمار زیادی از کشورها هنگام سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل سالن را ترک و در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه فلسطین و لبنان، او را هو کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری قدس، همزمان با سخنرانی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، هیئت‌های شمار زیادی از کشورها سالن را ترک کردند و عده‌ای هم در مخالفت با جنایت‌های نتانیاهو علیه ملت فلسطین سوت زدند و او را هو کردند.

بر اساس گزارش‌ها، اعضای هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران هم هنگام سخنرانی نتانیاهو که با یاوه‌گویی و لفاظی علیه تهران همراه بود، سالن مجمع عمومی را ترک کردند.

«اسرائیل» در حال دفاع از خود علیه ایران در هفت جبهه است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه حماس همچنان قادر به کنترل نوار غزه است، ادعاها علیه ایران را تکرار کرد و گفت که تل‌آویو در حال دفاع از خود در مقابل ایران در هفت جبهه جنگ است.

به گزارش الجزیره، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ضمن سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل که با خالی شدن سالن و اعتراض هیئت‌های نمایندگی کشورهای زیادی همراه شد، بار دیگر به لفاظی و یاوه‌گویی درباره موضوعات مختلف پرداخت.

«بنیامین نتانیاهو» در سخنرانی برای صندلی‌های خالی در سازمان ملل گفت: اسرائیل در حال جنگ است و برای بقا تلاش می‌کند. اسرائیل به دنبال صلح است، اما ما با دشمنی سرسخت روبرو هستیم که می خواهد ما را نابود کند و ما باید از خود دفاع کنیم.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: هزاران نیروی حماس با حمایت ایران در ۷ اکتبر به اسرائیل حمله کردند و ما تا زمانی که همه اسیران را آزاد نکنیم، آرام نخواهیم گرفت. اسرائیل در جنگ هفت جبهه از خود در برابر ایران دفاع می کند.

نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در بخش دیگری از لفاظی‌های خود گفت: پیام من به ایران است که اگر به ما ضربه بزنید، ما به شما ضربه خواهیم زد و هیچ جایی در ایران نیست که دست اسرائیل به آن نرسد. اگر حملات ایران متوقف نشود، همه کشورهای خاورمیانه را تهدید خواهد کرد. برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم. کشورهای جهان باید برای توقف برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران متحد شوند و سازشکاری جهان با ایران باید پایان یابد.

نتانیاهو تصریح کرد: حزب الله از ۸ اکتبر بیش از ۸۰۰۰ موشک به سمت ما شلیک کرده است. اسرائیل باید حزب الله لبنان را شکست دهد. بیش از 60 هزار اسرائیلی در مرز شمالی به دلیل حملات حزب الله مجبور به فرار شدند. تا زمانی که شهروندان ما سالم به خانه‌های خود در شمال بازنگردند، آرام نخواهیم گرفت. انبارهای عظیم موشک های حزب الله را که با حمایت مالی ایران ساخته بود، نابود کردیم.

وی ادامه داد: حدود 90 درصد از زرادخانه موشکی حماس را نابود کردیم. ما در تلاش هستیم تا آنچه از قابلیت‌های جنگی حماس باقی مانده است را نابود کنیم، اما با وجود تلاش‌های ما برای کاهش قدرت نظامی حماس، آنها همچنان قادر به کنترل غزه هستند. اگر حماس اسیران را آزاد نکند، تا رسیدن به پیروزی همه جانبه می جنگیم. اگر حماس در قدرت بماند، حملات خود علیه ما را تجدید و تکرار خواهد کرد. حضور حماس را در غزه پس از پایان جنگ نمی پذیریم و می‌خواهیم غزه غیرنظامی شود.

نتانیاهو همچنین گفت: ما در تلاش برای ایجاد شراکت برای صلح با همسایگان عرب خود و در عین حال مبارزه با نیروهای تروریسمی هستیم که این شراکت را تهدید می کنند. ما باید طرحی را که در توافقنامه ابراهیم آغاز کردیم، از جمله دستیابی به یک توافقنامه صلح تاریخی بین اسرائیل و عربستان سعودی ادامه دهیم.


قدس
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟