×
ورزشی
شناسه خبر : 191090
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/05 ساعت 23:21
نامه خداحافظی جواد نکونام

نامه خداحافظی جواد نکونام

جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال با انتشار نامه‌ای از هواداران این تیم خداحافظی کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال در هفته ششم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با نتیجه یک بر صفر مغلوب پرسپولیس شد. این شکست باعث شد هواداران استقلال به انتقاد از جواد نکونام پرداخته و خواهان برکناری و یا استعفای او شوند. امروز تعدادی از هواداران استقلال با حضور در ساختمان باشگاه استقلال شعارهایی را علیه نکونام سر دادند. جواد نکونام پس از اعتراض هواداران استقلال از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.

وی لحظاتی پیش با انتشار نامه‌ای از هواداران تیمش خداحافظی کرد.

در متن نامه جواد نکونام آمده است:

از همان دورانی که بازی می‌کردم و سال‌ها بازوبند کاپیتانی پاس را به بازو می‌بستم، همه فوتبالیست‌ها می‌دانستند که چقدر به استقلال عشق و تعصب دارم و چقدر استقلالی هستم. من از دوران کودکی استقلالی بودم و رویای این را داشتم که یک روز پیراهن این تیم را بر تن کنم. حتی به عشق سرمربیگری در استقلال مسیر مربیگری را آغاز کردم و همیشه عشق و تلاشم برای موفقیت در این تیم بوده است.

در زمان بازیگری در تیم اوساسونا این تیم را رها کردم تا در دوران اوج پیراهن استقلال را بر تن کنم و قهرمانی با این تیم نقطه عطف کارنامه فوتبالم شد. من همان زمانی هم که پیراهن استقلال را بر تن کردم و گل قهرمانی را زدم تمام تلاشم را برای خوشنودی و شادی دل هوادار می کردم.

پارسال هم تا لحظه آخر جنگیدم و با همه ناملایمات و دشمنی‌هایی که بود تلاش کردم و تیم را با ٦٧ امتیاز قهرمان کردم، از این جهت می‌گویم قهرمان که تمام سیستم فوتبال از جمله رئیس فدراسیون فوتبال به این موضوع اذعان کردند که گل حریف آفساید بود و این حق استقلال بود که قهرمان شود و از ما عذرخواهی کردند.

سال گذشته هم فقط برای شادی دل هوادار تلاشمان را کردم چون خودم از جنس هوادار هستم و درد دل آنها را می‌دانم، امسال هم سعی خود را کردم و تا لحظه آخر جنگیدم، با سه نفر تمرین را شروع کردیم و همه ناملایمات و سنگ اندازی‌ها را پشت سر گذاشتیم با این حال تیم بزرگی را بستیم که در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت هرچند با من این اجازه را ندادند.

نمی‌خواهم بهانه بیاورم و فقط درد دل می‌کنم، خودتان ببینید در همین ۲۰ روز گذشته چه اتفاقاتی افتاد! کجای دنیا بعد از یک باخت شایعه برکناری سرمربی یک تیم را علم می‌کنند! می‌دانید که چه کسانی را اجیر کردند که تمرکز استقلال و بازیکنان و کادر فنی اش و از همه مهمتر جواد نکونام را به هم بریزند. به نظر شما تیمی که تمرکز نداشته باشد می‌تواند موفق شود؟ از همان موقع بحث اولتیماتوم را راه انداختند اما بهتر بود صادقانه حرف دلشان را می‌زدند. در نهایت هم استقلال و هوادارش امروز لطمه خورده است.

همیشه از دور می‌دیدم که دارند چه بلایی سر استقلال می‌آورند اما امروز خودم در متن کار قرار دارم و با پوست و گوشت و استخوانم همه دشمنی‌ها، حاشیه سازی‌ها، چوب لای چرخ گذاشتن‌ها و سنگ‌اندازی‌ها را امسال در استقلال بیشتر از همیشه حس کردم و تازه متوجه شدم چه کسانی و چرا نمی‌خواهند این تیم هیچ وقت موفق شود!

هوادار استقلال بداند رقیب استقلال در درون استقلال است و شاید کسانی هم باشند که از بیرون برای ناکامی استقلال قدم برداشته و اقدام کنند که این هم یک امر طبیعی است اما ما امسال از درون استقلال ناکام شدیم!

الان هم اگر این حرف‌ها را می‌زنم و درد دل می‌کنم می‌خواهم بروم، چون به خاطر دشمنی با من می‌خواهند استقلال را از بین ببرند، به خاطر استقلال و هوادار از استقلال می‌روم تا این تیم بیشتر از این ها لطمه نخورد.

من وظیفه خود میدانم به خاطر کسب نتایج اخیر از هواداران استقلال عذرخواهی کنم، به خاطر همه کم و کاستی‌ها و ناراحتی‌ها و رنجش خاطر آنها و امیدوارم من را ببخشند.‌ من همه تلاشم را کردم اما اجازه ندادند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (0) + فیلم گل مردود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود