×
ورزشی
شناسه خبر : 191090
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/05 ساعت 23:21
نامه خداحافظی جواد نکونام

نامه خداحافظی جواد نکونام

جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال استقلال با انتشار نامه‌ای از هواداران این تیم خداحافظی کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال استقلال در هفته ششم لیگ برتر باشگاه‌های ایران با نتیجه یک بر صفر مغلوب پرسپولیس شد. این شکست باعث شد هواداران استقلال به انتقاد از جواد نکونام پرداخته و خواهان برکناری و یا استعفای او شوند. امروز تعدادی از هواداران استقلال با حضور در ساختمان باشگاه استقلال شعارهایی را علیه نکونام سر دادند. جواد نکونام پس از اعتراض هواداران استقلال از سرمربیگری این تیم استعفا کرد.

وی لحظاتی پیش با انتشار نامه‌ای از هواداران تیمش خداحافظی کرد.

در متن نامه جواد نکونام آمده است:

از همان دورانی که بازی می‌کردم و سال‌ها بازوبند کاپیتانی پاس را به بازو می‌بستم، همه فوتبالیست‌ها می‌دانستند که چقدر به استقلال عشق و تعصب دارم و چقدر استقلالی هستم. من از دوران کودکی استقلالی بودم و رویای این را داشتم که یک روز پیراهن این تیم را بر تن کنم. حتی به عشق سرمربیگری در استقلال مسیر مربیگری را آغاز کردم و همیشه عشق و تلاشم برای موفقیت در این تیم بوده است.

در زمان بازیگری در تیم اوساسونا این تیم را رها کردم تا در دوران اوج پیراهن استقلال را بر تن کنم و قهرمانی با این تیم نقطه عطف کارنامه فوتبالم شد. من همان زمانی هم که پیراهن استقلال را بر تن کردم و گل قهرمانی را زدم تمام تلاشم را برای خوشنودی و شادی دل هوادار می کردم.

پارسال هم تا لحظه آخر جنگیدم و با همه ناملایمات و دشمنی‌هایی که بود تلاش کردم و تیم را با ٦٧ امتیاز قهرمان کردم، از این جهت می‌گویم قهرمان که تمام سیستم فوتبال از جمله رئیس فدراسیون فوتبال به این موضوع اذعان کردند که گل حریف آفساید بود و این حق استقلال بود که قهرمان شود و از ما عذرخواهی کردند.

سال گذشته هم فقط برای شادی دل هوادار تلاشمان را کردم چون خودم از جنس هوادار هستم و درد دل آنها را می‌دانم، امسال هم سعی خود را کردم و تا لحظه آخر جنگیدم، با سه نفر تمرین را شروع کردیم و همه ناملایمات و سنگ اندازی‌ها را پشت سر گذاشتیم با این حال تیم بزرگی را بستیم که در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت هرچند با من این اجازه را ندادند.

نمی‌خواهم بهانه بیاورم و فقط درد دل می‌کنم، خودتان ببینید در همین ۲۰ روز گذشته چه اتفاقاتی افتاد! کجای دنیا بعد از یک باخت شایعه برکناری سرمربی یک تیم را علم می‌کنند! می‌دانید که چه کسانی را اجیر کردند که تمرکز استقلال و بازیکنان و کادر فنی اش و از همه مهمتر جواد نکونام را به هم بریزند. به نظر شما تیمی که تمرکز نداشته باشد می‌تواند موفق شود؟ از همان موقع بحث اولتیماتوم را راه انداختند اما بهتر بود صادقانه حرف دلشان را می‌زدند. در نهایت هم استقلال و هوادارش امروز لطمه خورده است.

همیشه از دور می‌دیدم که دارند چه بلایی سر استقلال می‌آورند اما امروز خودم در متن کار قرار دارم و با پوست و گوشت و استخوانم همه دشمنی‌ها، حاشیه سازی‌ها، چوب لای چرخ گذاشتن‌ها و سنگ‌اندازی‌ها را امسال در استقلال بیشتر از همیشه حس کردم و تازه متوجه شدم چه کسانی و چرا نمی‌خواهند این تیم هیچ وقت موفق شود!

هوادار استقلال بداند رقیب استقلال در درون استقلال است و شاید کسانی هم باشند که از بیرون برای ناکامی استقلال قدم برداشته و اقدام کنند که این هم یک امر طبیعی است اما ما امسال از درون استقلال ناکام شدیم!

الان هم اگر این حرف‌ها را می‌زنم و درد دل می‌کنم می‌خواهم بروم، چون به خاطر دشمنی با من می‌خواهند استقلال را از بین ببرند، به خاطر استقلال و هوادار از استقلال می‌روم تا این تیم بیشتر از این ها لطمه نخورد.

من وظیفه خود میدانم به خاطر کسب نتایج اخیر از هواداران استقلال عذرخواهی کنم، به خاطر همه کم و کاستی‌ها و ناراحتی‌ها و رنجش خاطر آنها و امیدوارم من را ببخشند.‌ من همه تلاشم را کردم اما اجازه ندادند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
موج سی و هفتم عملیات وعده صادق4/ حمله به قلب تل آویو با موشک های خرمشهر و خیبر شکن
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد
دستگیری 81 جاسوس وطن‌فروش