×
بین الملل
شناسه خبر : 190989
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/05 ساعت 09:38

پیشنهاد آتش بس 21 روزه و هشدار درباره مانورها و فریبکاری‌ صهیونیست‌ها

منابع سیاسی لبنان، درباره مانورهای رژیم صهیونیستی و فریبکاری‌های این رژیم در خصوص هر طرحی برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی هشدار دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در سایه نشست‌های بین‌المللی درباره تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر به لبنان، آمریکا، اتحادیه اروپا و شماری از کشورهای غربی و عربی، پیشنهادی برای آتش‌بس ۲۱ روزه میان حزب‌الله و اسرائیل مطرح کرده و منابع آگاه درباره فریبکاری تل‌آویو هشدار دادند.
«نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت موقت لبنان در سخنان خود در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد، به تجاوزات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی علیه لبنان پرداخته و گفت: ما آمده‌ایم تا بر حق لبنان برای ثبات امنیت و حاکمیت تاکید و از کشور خود دفاع کنیم.

میقاتی با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر در توحش خود هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد، تاکید کرد: تعداد شهدای غیرنظامی لبنان در حال افزایش بوده و بیمارستان‌ها ظرفیت پذیرش مجروحان بیشتر را ندارند.

وی افزود: کشور ما قربانی تجاوزات سایبری، هوایی و دریایی اسرائیل است و ممکن است اوضاع به سمت یک جنگ زمینی علیه لبنان کشیده شود.

از طرف دیگر، در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تحرکات دیپلماتیک متعددی با هدف توقف جنگ در جبهه‌های غزه و لبنان به صورت همزمان انجام شده است؛ به ویژه بعد از اینکه همه متوجه شدند جبهه جنوب لبنان از جبهه غزه جدا نمی‌شود و تا زمان پایان جنگ در غزه، حزب الله عملیات‌های خود علیه رژیم صهیونیستی را متوقف نخواهد کرد.

اولین گام‌ها در این زمینه با ورود نجیب میقاتی به نیویورک آغاز شد و او در آنجا نشست‌هایی داشت که مهمترین آنها نشستی با حضور «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، «عاموس هوکشتاین» مشاور ارشد «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده و «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت موقت لبنان بود.

دست و پا زدن‌های مکرر آمریکا و غرب برای نجات صهیونیست‌ها

منابع آگاه از فضای نشست‌های نیویورک اعلام کردند: دو تحول اساسی در ساعات گذشته اتفاق افتاده که اولین مورد مربوط به پیام رژیم صهیونیستی مبنی بر آمادگی این رژیم جهت بحث درباره توافق آتش بس، مشروط به جدا شدن جبهه جنوب لبنان از جبهه نوار غزه است، که مشخصا حزب الله آن را رد کرد. اما مورد دوم مربوط به پیشنهاد ارائه شده از سوی فرانسه است که در راستای تهیه پیش نویس یک قطعنامه از سوی شورای امنیت برای آتش بس، طبق قطعنامه 1701 در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی است. اما شروط مطرح شده در این پیشنهاد هم در راستای خواسته‌های طرف صهیونیستی قرار دارد.

در همین زمینه منابع آگاه اعلام کردند: همه پیام‌های آمریکایی و اروپایی که به لبنان می‌رسد، در چهارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی و تلاش برای توقف عملیات‌های حزب الله علیه این رژیم است و اسرائیل در قبال توقف تجاوزات خود، خواستار امتیازاتی است.

از طرف دیگر، این منابع گزارش دادند که مقامات لبنانی از جمله «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور پیشنهادات متعددی که اخیراً توسط آمریکا برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی مطرح شده بود و در راستای منافع صهیونیست‌ها بود، را رد کرده‌اند. نبیه بری در این زمینه به هوکشتاین اطلاع داد که هرگونه طرحی که مربوط به توقف جنگ در غزه نباشد، محکوم به شکست است.

از سوی دیگر «ژان ایولودریان» فرستاده فرانسه دیروز در بیروت دیدارهایی با مقامات لبنانی داشت و با سفرای کشورهای عضو کمیته پنج جانبه‌ای که برای رسیدگی به پرونده ریاست جمهوری لبنان در سال گذشته تشکیل شده بود، یعنی مصر، قطر، عربستان، فرانسه و آمریکا دیدار کرد.

پیشنهاد آتش‌بس 21 روزه میان حزب‌الله و اسرائیل

از سوی دیگر در نشست شورای امنیت که درباره لبنان تشکیل شده بود «استفان سژورنه» وزیر خارجه فرانسه گفت: در حال کار با آمریکا برای آتش‌بس موقت در لبنان به مدت 21 روز هستیم تا امکان مذاکره فراهم شود؛ طرح آمریکایی-فرانسوی برای آتش بس موقت در لبنان به زودی اعلام می شود؛ من از هر دو طرف می‌خواهم که آتش‌بس را بدون تاخیر بپذیرند.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که مقامات آمریکا، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای غربی و عربی در بیانیه‌ای مشترک خواستار آتش بس به مدت 21 روز میان حزب الله و رژیم صهیونیستی در سایه تشدید و ادامه تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر به لبنان و شهادت و زخمی شدن تعداد بی‌شماری غیرنظامی شدند.

در بیانیه مشترک آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای غربی و عربی آمده است که وضعیت میان لبنان و اسرائیل، بیانگر خطر تشدید اوضاع در منطقه بوده و زمان آن فرا رسیده که به توافقی برسیم تا طبق آن غیرنظامیان هر دو طرف در مرزها به خانه‌هایشان برگردند.

این کشورها تاکید کردند که آماده ارائه حمایت دیپلماتیک برای رسیدن به توافقی هستند که به بحران میان لبنان و اسرائیل پایان دهد.

هشدار درباره مانورها و فریبکاری‌های صهیونیست‌ها

در همین زمینه منابع سیاسی لبنان، درباره مانورهای رژیم صهیونیستی و فریبکاری‌های این رژیم در خصوص هر طرحی برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی هشدار داده و اعلام کردند که باید به یاد داشته باشیم، مذاکرات آتش بس در غزه در یک دوره 11 ماهه با مانورها و فریب‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر که انواع فریبکاری‌ها را انجام می‌دهد و هر پیشنهادی را رد می‌کند، با شکست مواجه شده است.

به گفته این منابع، بنابراین نتانیاهو می‌خواهد از هر فرصت و فریبی برای ضربه زدن به حزب الله استفاده کند و به دنبال جدا کردن جبهه جنوب لبنان از جبهه نوار غزه است. به همین دلیل ممکن است جنگ طولانی شود؛ زیرا نتانیاهو می‌خواهد به هر قیمتی شده، به خواسته خود در جدا کردن جبهه جنوب لبنان از غزه برسد؛ مسئله‌ای که مقاومت لبنان هرگز نخواهد پذیرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
X
آگهی تبلیغاتی