×
بین الملل
شناسه خبر : 190989
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/07/05 ساعت 09:38
پیشنهاد آتش بس 21 روزه و هشدار درباره مانورها و فریبکاری‌ صهیونیست‌ها

پیشنهاد آتش بس 21 روزه و هشدار درباره مانورها و فریبکاری‌ صهیونیست‌ها

منابع سیاسی لبنان، درباره مانورهای رژیم صهیونیستی و فریبکاری‌های این رژیم در خصوص هر طرحی برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی هشدار دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در سایه نشست‌های بین‌المللی درباره تجاوزات وحشیانه رژیم اشغالگر به لبنان، آمریکا، اتحادیه اروپا و شماری از کشورهای غربی و عربی، پیشنهادی برای آتش‌بس ۲۱ روزه میان حزب‌الله و اسرائیل مطرح کرده و منابع آگاه درباره فریبکاری تل‌آویو هشدار دادند.
«نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت موقت لبنان در سخنان خود در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد، به تجاوزات وحشیانه اخیر رژیم صهیونیستی علیه لبنان پرداخته و گفت: ما آمده‌ایم تا بر حق لبنان برای ثبات امنیت و حاکمیت تاکید و از کشور خود دفاع کنیم.

میقاتی با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر در توحش خود هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد، تاکید کرد: تعداد شهدای غیرنظامی لبنان در حال افزایش بوده و بیمارستان‌ها ظرفیت پذیرش مجروحان بیشتر را ندارند.

وی افزود: کشور ما قربانی تجاوزات سایبری، هوایی و دریایی اسرائیل است و ممکن است اوضاع به سمت یک جنگ زمینی علیه لبنان کشیده شود.

از طرف دیگر، در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد، تحرکات دیپلماتیک متعددی با هدف توقف جنگ در جبهه‌های غزه و لبنان به صورت همزمان انجام شده است؛ به ویژه بعد از اینکه همه متوجه شدند جبهه جنوب لبنان از جبهه غزه جدا نمی‌شود و تا زمان پایان جنگ در غزه، حزب الله عملیات‌های خود علیه رژیم صهیونیستی را متوقف نخواهد کرد.

اولین گام‌ها در این زمینه با ورود نجیب میقاتی به نیویورک آغاز شد و او در آنجا نشست‌هایی داشت که مهمترین آنها نشستی با حضور «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، «عاموس هوکشتاین» مشاور ارشد «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده و «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت موقت لبنان بود.

دست و پا زدن‌های مکرر آمریکا و غرب برای نجات صهیونیست‌ها

منابع آگاه از فضای نشست‌های نیویورک اعلام کردند: دو تحول اساسی در ساعات گذشته اتفاق افتاده که اولین مورد مربوط به پیام رژیم صهیونیستی مبنی بر آمادگی این رژیم جهت بحث درباره توافق آتش بس، مشروط به جدا شدن جبهه جنوب لبنان از جبهه نوار غزه است، که مشخصا حزب الله آن را رد کرد. اما مورد دوم مربوط به پیشنهاد ارائه شده از سوی فرانسه است که در راستای تهیه پیش نویس یک قطعنامه از سوی شورای امنیت برای آتش بس، طبق قطعنامه 1701 در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی است. اما شروط مطرح شده در این پیشنهاد هم در راستای خواسته‌های طرف صهیونیستی قرار دارد.

در همین زمینه منابع آگاه اعلام کردند: همه پیام‌های آمریکایی و اروپایی که به لبنان می‌رسد، در چهارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی و تلاش برای توقف عملیات‌های حزب الله علیه این رژیم است و اسرائیل در قبال توقف تجاوزات خود، خواستار امتیازاتی است.

از طرف دیگر، این منابع گزارش دادند که مقامات لبنانی از جمله «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور پیشنهادات متعددی که اخیراً توسط آمریکا برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی مطرح شده بود و در راستای منافع صهیونیست‌ها بود، را رد کرده‌اند. نبیه بری در این زمینه به هوکشتاین اطلاع داد که هرگونه طرحی که مربوط به توقف جنگ در غزه نباشد، محکوم به شکست است.

از سوی دیگر «ژان ایولودریان» فرستاده فرانسه دیروز در بیروت دیدارهایی با مقامات لبنانی داشت و با سفرای کشورهای عضو کمیته پنج جانبه‌ای که برای رسیدگی به پرونده ریاست جمهوری لبنان در سال گذشته تشکیل شده بود، یعنی مصر، قطر، عربستان، فرانسه و آمریکا دیدار کرد.

پیشنهاد آتش‌بس 21 روزه میان حزب‌الله و اسرائیل

از سوی دیگر در نشست شورای امنیت که درباره لبنان تشکیل شده بود «استفان سژورنه» وزیر خارجه فرانسه گفت: در حال کار با آمریکا برای آتش‌بس موقت در لبنان به مدت 21 روز هستیم تا امکان مذاکره فراهم شود؛ طرح آمریکایی-فرانسوی برای آتش بس موقت در لبنان به زودی اعلام می شود؛ من از هر دو طرف می‌خواهم که آتش‌بس را بدون تاخیر بپذیرند.

رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که مقامات آمریکا، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای غربی و عربی در بیانیه‌ای مشترک خواستار آتش بس به مدت 21 روز میان حزب الله و رژیم صهیونیستی در سایه تشدید و ادامه تجاوزات هوایی رژیم اشغالگر به لبنان و شهادت و زخمی شدن تعداد بی‌شماری غیرنظامی شدند.

در بیانیه مشترک آمریکا، اتحادیه اروپا و کشورهای غربی و عربی آمده است که وضعیت میان لبنان و اسرائیل، بیانگر خطر تشدید اوضاع در منطقه بوده و زمان آن فرا رسیده که به توافقی برسیم تا طبق آن غیرنظامیان هر دو طرف در مرزها به خانه‌هایشان برگردند.

این کشورها تاکید کردند که آماده ارائه حمایت دیپلماتیک برای رسیدن به توافقی هستند که به بحران میان لبنان و اسرائیل پایان دهد.

هشدار درباره مانورها و فریبکاری‌های صهیونیست‌ها

در همین زمینه منابع سیاسی لبنان، درباره مانورهای رژیم صهیونیستی و فریبکاری‌های این رژیم در خصوص هر طرحی برای آتش بس در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی هشدار داده و اعلام کردند که باید به یاد داشته باشیم، مذاکرات آتش بس در غزه در یک دوره 11 ماهه با مانورها و فریب‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر که انواع فریبکاری‌ها را انجام می‌دهد و هر پیشنهادی را رد می‌کند، با شکست مواجه شده است.

به گفته این منابع، بنابراین نتانیاهو می‌خواهد از هر فرصت و فریبی برای ضربه زدن به حزب الله استفاده کند و به دنبال جدا کردن جبهه جنوب لبنان از جبهه نوار غزه است. به همین دلیل ممکن است جنگ طولانی شود؛ زیرا نتانیاهو می‌خواهد به هر قیمتی شده، به خواسته خود در جدا کردن جبهه جنوب لبنان از غزه برسد؛ مسئله‌ای که مقاومت لبنان هرگز نخواهد پذیرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
X
آگهی تبلیغاتی