×
اقتصادی
شناسه خبر : 190923
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/07/04 ساعت 19:18
تاسیس 2 پارک انیمیشن در شهرهای تهران و اصفهان

معاون علمی رئیس‌جمهور خبر داد؛

تاسیس 2 پارک انیمیشن در شهرهای تهران و اصفهان

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از راه‌اندازی و تاسیس 2 پارک انیمیشن در تهران و اصفهان خبر داد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در نشست مشترک با رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در محل این صندوق ضمن بررسی راهکاری های توسعه همکاری‌های دوجانبه این دو مجموعه گفت: همصدایی و هماهنگی میان صندوق نوآوری و معاونت علمی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور امری مهم است.

وی با بررسی گزارش‌های ارائه شده در این نشست به خدمات مالی ارائه شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت.

افشین همچنین با اشاره به توافق اخیر معاونت علمی و سازمان صداوسیما برای پخش تولیدات این معاونت از سیما گفت: اخیرا در رایزنی با رئیس سازمان صداوسیما توافق کردیم که صداوسیما تولیدات معاونت علمی را که دارای استانداردهای این سازمان است، به صورت رایگان پخش کند که فرصت طلایی برای توسعه و ترویج اقتصاد دانش بنیانی در کشور است.

معاون علمی رئیس جمهور درباره اهمیت موضوع پارک‌های انیمیشن و برنامه‌های پیش‌بینی شده در این حوزه گفت: طبق برنامه هفتم پیشرفت، باید پارک‌های انیمیشن دایر شود تصریح کرد. بر همین اساس نخستین پارک در اصفهان و دومی در تهران تاسیس می‌‎شود.

وی افزود: در این مسیر بازار این کار را هم تامین و با صداوسیما نیز توافق کردیم که این سازمان محصولات تولیدی این پارک در حوزه انیمیشن را بدون هیچگونه اعمال ممیزی خریداری کند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز در این نشست عنوان کرد: صندوق نوآوری همواره با سیاست‌های معاونت علمی هماهنگ بوده که البته این رویه از گذشته هم وجود داشته است.

محمدصادق خیاطیان با اشاره به اینکه مخاطبان اصلی این صندوق شرکت‌های دانش بنیانی هستند برای دریافت خدمات مالی، تاییدیه معاونت علمی را دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: ارائه خدمات و تسهیلات به این شرکت‌ها وظیفه عمومی صندوق نوآوری تلقی می‌شود. امیدواریم بتوانیم در صندوق نوآوری به عنوان بازوی مالی دولت در زیست‌بوم فناوری کشور، چند برنامه ویژه را با همکاری معاونت علمی بر اساس اولویت‌ها و سیاست‌های دولت اجرایی کنیم.

در این نشست همچنین معاونان صندوق نوآوری و شکوفایی به ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق در ارائه خدمات مالی به شرکت‌های دانش بنیان پرداختند.

بر اساس این گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی، مجموعا ۹۳ نوع خدمت به شرکت‌های دانش بنیان در چهار محور تسهیلات، ضمانت‌نامه، توانمندسازی و سرمایه‌گذاری ارائه داده است. برآوردها نشان‌دهنده رشد چشمگیر شاخص‌های فروش و اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان است.

صندوق نوآوری تاکنون ۶۴ هزار و ۹۸۷ میلیارد تومان خدمات مالی را به فضای زیست‌بوم نوآوری کشور ارائه داده است. همچنین تسهیل قرارداد از طریق صدور ضمانت نامه پیمان به مبلغ ۸۳.۵۰۰ میلیارد تومان برای شرکت‌های دانش‌بنیان، تاثیر در فروش محصولات و خدمات دانش بنیان به مبلغ ۲۴۱.۰۰۰ میلیارد تومان و توسعه محصول جدید تا ۲۳۰۰ محصول و راه‌اندازی و توسعه خط تولید تا ۹۶۴ خط تولید از دیگر تلاش ها برای ارائه خدمات به دانش‌بنیان ها بوده است.

این صندوق در ادامه خدمات و تسهیلات مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان ۷.۹۷۶ فقره تسهیلات بانکی، ۶۳۷۵ فقره صدور ضمانتنامه، ۱۵۴۱ تسهیلات تکلیفی و ۱۴ فقره انتشار اوراق صکوک نوآوری ارائه داده است. همچنین جایگاه صندوق‌های پژوهش و فناوری در سال ۱۳۹۷، ۲۹ صندوق با سرمایه ۷۸ میلیارد تومان بوده است در حالی که صندوق‌های پژوهش و فناوری در شهریور ۱۴۰۳، ۷۶ صندوق با سرمایه ۵.۵۸۷ میلیارد تومان تقویت شده است.

صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه حمایتی تحت عنوان «جهش تولید دانش‌بنیان» را برنامه‌ریزی و تدارک دیده است. این برنامه در قالب ۸ بسته حمایتی با عناوین «جهش»، «کارآفرین»، «توانا»، «هزارفناور»، «ضامن»، «شکوفا»، «رویش» و «حامی» و با دو رویکرد مشارکت مردم در جهش تولید دانش‌بنیان و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق تأمین مالی با مشارکت مردم و استفاده از سرمایه‌های خُرد مردمی برنامه‌ریزی شده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی