×
اجتماعی
شناسه خبر : 190833
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 22:06
پروازهای عمره به جده می‌رود

از هفته آینده؛

پروازهای عمره به جده می‌رود

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: عمره‌گزاران کشورمان از هفته آینده از 16 ایستگاه پروازی داخل کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در نشست امروز(سه شنبه) شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، معاون امور حج و عمره این سازمان با اعلام این مطلب افزود: ظرف دو هفته آینده با افزایش پروازها، روزانه ۱۰۶۰ عمره گزار به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

غلامرضا رضایی با بیان اینکه درحال حاضر تا پایان عملیات عمره در ماه شوال برای اعزام ۱۷۰ هزار عمره گزار به سرزمین وحی برنامه ریزی شده است، گفت: از هفته آینده همه پروازها از ۱۶ ایستگاه پروازی در داخل کشور به مقصد فرودگاه جده انجام خواهد شد و در تلاش هستیم که با افزایش ظرفیت پروازی اعزام متقاضیان نیز در ماههای رجب، شعبان و رمضان بیشتر شود.

سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز روند عملیات عمره را عادی و مطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: ظرفیت پروازی از ۱۷ مهرماه از روزانه دو به چهار پرواز افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در استان هایی که از اول مهرماه به چرخه ثبت نام اضافه شده اند متقاضیان بیشتربوده و در برخی استان ها در همان ساعات اولیه ظرفیت اختصاص یافته تکمیل شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر لزوم برنامه ریزی برای اطلاع رسانی بهتر و بیشتر به متقاضیان تاکید کرد و از رسانه ها بویژه رسانه ملی خواست که در بازگشت زائران کاروان های نخست عمره گزار تولید گزارش های مردمی برای اطلاع رسانی مردمی وضعیت سفر را مورد توجه قرار دهند.

این جلسه با گزارش مهران فرشید مدیر کل طرح و برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و کارشناس این حوزه در خصوص برنامه ریزی برای سفر حج با رویکرد بهینه سازی و برنامه ریزی یکپارچه در حوزه های پرواز، اسکان و کاروان بندی ادامه یافت و به مزیت ها آن در صورت تکمیل شدن این زنجیره اشاره شد.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی در گزارشی برخی آسیب های فرهنگی در حج ۱۴۰۳ را برشمرد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم توصیه هایی برای بهبود این روند ارائه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری نیز با بیان اینکه بررسی آسیب های حج ۱۴۰۳ از همان موسم حج در جلسات مکه و مدینه آغاز شد، اظهار داشت: برای رفع این آسیب ها باید راهکار مناسب اندیشید. برای برخی موارد که در رایزنی با کشور میزبان قابل حل است باید تدبیر کرد و برای برخی دیگر از جمله هواپیمایی و طولانی بودن ماندگاری زائر در عربستان و... هم قبل از فرارسیدن موسم با برگزاری جلسات کارشناسی درصدد رفع آن بود.

در ابتدای این نشست سرپرست حجاج ایرانی جنایات رژیم صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن صدها نفر در لبنان را محکوم و تاکید کرد: دست های ناپاک شیطان بزرگ آمریکا در پشت این رژیم اشغالگر و کودکش قرار دارد ولی این بار هم مانند شکست های استکبار در افغانستان، عراق و... سهم آنان شکست و کاهش محبوبیت در جهان است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب حاکمان برخی کشورها که سوخت جنگنده هایی را تامین می کنند که بر سر مردم مظلوم لبنان و فلسطین بمب می ریزند و آنها را به شهادت می رسانند، همیار ستمگر وجانیان خون آشام توصیف و تاکید کرد: اگر کشورهای منطقه امروز به کمک فلسطین و لبنان نروند از این رژیم جنایت پیشه برمی آید که درآینده آنها را هم زخمی کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
6 مورد رفتار نگران‌کننده مدل‌های هوش مصنوعی؛ گزارش تازه اوپن‌ای‌آی
نشستن طولانی چه بلایی سر ستون فقرات می‌آورد؟+ فیلم
چگونگی فعال‌سازی نانوحباب‌ها برای تولید آمونیاک
کشف شگفت‌انگیز در غار چهل دخترون؛ از نقاشی‌های باستانی تا حوضچه‌های سنگی
چرا تغییر رفتار هوش مصنوعی کاربران را دچار اضطراب و غم می‌کند؟
یافته جدید درباره داروهای پوکی استخوان؛ کاهش خطر آلزایمر در سالمندان
بوریس جانسون، خواستار اعمال نفوذ انگلیس برای آزادی عمران خان شد
جزئیات جدید قتل عام خانوادگی در پونک؛ راز 5 جسد در چاه چه بود؟/ تصاویر قربانیان جنایت
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 28 شهریور+برنامه خاموشی
مرگ 17 کوهنورد در بهمن ؛ عملیات جست‌وجو پس از یک هفته پایان یافت + فیلم حادثه
پشت‌پرده 5 ادعای جنجالی اخیر
افشاگری رسانه‌های عبری‌زبان از پرونده امنیتی جاسوسی برای ایران
ورود این رسانه ها با دستور ترامپ به کاخ سفید ممنوع شد
حمله تند هانتر بایدن به نتانیاهو
اختلاف تجاری واشنگتن و اتاوا بالا گرفت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: زبان فارسی ضامن هویت ملی است
ماجرای عروسی خونین در خراسان شمالی؛ 5 نفر کشته و زخمی شدند
آغاز تمرین تیم ملی ایران برای دیدار با روسیه و ازبکستان
افتخار جهانی برای بانوی ایرانی در بسکتبال با ویلچر
پاسخ قالیباف به دن کین: دوران شکار F-35 و F-15های آمریکا آغاز شده است
300 حمله هوایی عربستان به یمن در یک هفته
گوترش: جهان در بحران‌های بی‌سابقه است/ محورهای کفت‌وگو با ترامپ
رکورد تازه قیمت سوخت در فرانسه
ایران، حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد
دستگیری عاملان قتل زن جوان در باغ ژاله سنندج ؛ راز این جنایت چه بود؟
جنایت جنگی صهیونیست‌ها در حنوب لبنان
جنگ ربات‌ها در تهران؛ قهرمانان معرفی شدند
درخشش بدمینتون‌بازان ایران در سنگال
تحولات جنگ ایران و آمریکا؛هرمز همچنان مسدود،ترامپ درانتظار توافق،پاسخ قالیباف به ژنرال کین
کشف محموله «گل» در ارتفاعات اصفهان
رسوایی امنیتی جنگنده F-35؛ قطعات محرمانه سر از هنگ‌کنگ درآورد
استقلال و پرسپولیس لیگ زنان را طوفانی آغاز کردند
تلگراف: ایران معادلات آمریکا در منطقه را تغییر داد
پیش بینی وضعیت آب و هوا تهران فردا شنبه 28 شهریور
تعیین اعضای جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
تب کریمه کنگو در یزد جان زن جوانی را گرفت؛ ماجرای گوشت غیرمجاز چه بود؟
هشدار نفتی آمریکا؛ واشنگتن برای مهار قیمت‌ها سراغ ذخایر راهبردی می‌رود
تنش در صنعا؛ یمن از خنثی‌سازی اقدام امنیتی خبر داد
آمار جدید گردشگری ایران؛ ورود گردشگران نصف شد، خروج مسافران افزایش یافت
شاهکار دختران شطرنج ایران؛ فرانسه را مات کردند!
پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 28 شهریور 1405 /شروع هفته با افزایش قیمت طلا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 28 شهریور+ برنامه خاموشی
پایان حضور نظامی آمریکا در عراق نزدیک شد؛ خروج آخرین نیروها تا 30 سپتامبر
تصادف هولناک در اصفهان؛ خودروها پس از برخورد زنجیره‌ای آتش گرفتند
افشای جزئیات محرمانه ریاض در اردن؛ پای موساد و امان در میان است
مشکل سوخت‎‌رسان‌های آمریکایی در فرودگاه‌های صهیونیستی
تور شکارچیان غیرمجاز در گچساران پهن شد؛ توقیف19 قبضه سلاح
بازار نفت عقب نشست؛ کاهش قیمت‌ها با وجود سایه تنش‌های خاورمیانه
پوتین درباره تولید پهپاد وتجهیزات نظامی در روسیه چه گفت؟
تکذیب تعیین محدودیت زمانی برای انحصار سلاح در عراق