×
اجتماعی
شناسه خبر : 190833
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 22:06
پروازهای عمره به جده می‌رود

از هفته آینده؛

پروازهای عمره به جده می‌رود

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: عمره‌گزاران کشورمان از هفته آینده از 16 ایستگاه پروازی داخل کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در نشست امروز(سه شنبه) شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، معاون امور حج و عمره این سازمان با اعلام این مطلب افزود: ظرف دو هفته آینده با افزایش پروازها، روزانه ۱۰۶۰ عمره گزار به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

غلامرضا رضایی با بیان اینکه درحال حاضر تا پایان عملیات عمره در ماه شوال برای اعزام ۱۷۰ هزار عمره گزار به سرزمین وحی برنامه ریزی شده است، گفت: از هفته آینده همه پروازها از ۱۶ ایستگاه پروازی در داخل کشور به مقصد فرودگاه جده انجام خواهد شد و در تلاش هستیم که با افزایش ظرفیت پروازی اعزام متقاضیان نیز در ماههای رجب، شعبان و رمضان بیشتر شود.

سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز روند عملیات عمره را عادی و مطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: ظرفیت پروازی از ۱۷ مهرماه از روزانه دو به چهار پرواز افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در استان هایی که از اول مهرماه به چرخه ثبت نام اضافه شده اند متقاضیان بیشتربوده و در برخی استان ها در همان ساعات اولیه ظرفیت اختصاص یافته تکمیل شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر لزوم برنامه ریزی برای اطلاع رسانی بهتر و بیشتر به متقاضیان تاکید کرد و از رسانه ها بویژه رسانه ملی خواست که در بازگشت زائران کاروان های نخست عمره گزار تولید گزارش های مردمی برای اطلاع رسانی مردمی وضعیت سفر را مورد توجه قرار دهند.

این جلسه با گزارش مهران فرشید مدیر کل طرح و برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و کارشناس این حوزه در خصوص برنامه ریزی برای سفر حج با رویکرد بهینه سازی و برنامه ریزی یکپارچه در حوزه های پرواز، اسکان و کاروان بندی ادامه یافت و به مزیت ها آن در صورت تکمیل شدن این زنجیره اشاره شد.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی در گزارشی برخی آسیب های فرهنگی در حج ۱۴۰۳ را برشمرد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم توصیه هایی برای بهبود این روند ارائه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری نیز با بیان اینکه بررسی آسیب های حج ۱۴۰۳ از همان موسم حج در جلسات مکه و مدینه آغاز شد، اظهار داشت: برای رفع این آسیب ها باید راهکار مناسب اندیشید. برای برخی موارد که در رایزنی با کشور میزبان قابل حل است باید تدبیر کرد و برای برخی دیگر از جمله هواپیمایی و طولانی بودن ماندگاری زائر در عربستان و... هم قبل از فرارسیدن موسم با برگزاری جلسات کارشناسی درصدد رفع آن بود.

در ابتدای این نشست سرپرست حجاج ایرانی جنایات رژیم صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن صدها نفر در لبنان را محکوم و تاکید کرد: دست های ناپاک شیطان بزرگ آمریکا در پشت این رژیم اشغالگر و کودکش قرار دارد ولی این بار هم مانند شکست های استکبار در افغانستان، عراق و... سهم آنان شکست و کاهش محبوبیت در جهان است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب حاکمان برخی کشورها که سوخت جنگنده هایی را تامین می کنند که بر سر مردم مظلوم لبنان و فلسطین بمب می ریزند و آنها را به شهادت می رسانند، همیار ستمگر وجانیان خون آشام توصیف و تاکید کرد: اگر کشورهای منطقه امروز به کمک فلسطین و لبنان نروند از این رژیم جنایت پیشه برمی آید که درآینده آنها را هم زخمی کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران
طرح جدید تایوان برای مهار حمله احتمالی چین
حمایت سناتور مورفی از یک توافق بد با ایران قوی‌تر
حزب‌الله: اسرائیل جنگل‌های جنوب لبنان را به آتش کشید
المخا زیر آتش؛ سومین حمله موشکی یمن در یک روز
زمان احتمالی واریز معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
اروپا در برابر جنگ پهپادی روسیه آماده نیست
تمهیدات ویژه برای کنکور 1405/ هشدار درباره پیامک جعلی
شناسایی بیش از 300 ورودی پساب و فاضلاب به رودخانه‌های خوزستان
متهم پرونده 840 میلیاردی مسکن ملی به دام افتاد
پاپ لئو بار دیگر خواستار پایان جنگ اوکراین شد
ردپای احتکار و کم‌فروشی در پرونده‌های 500 میلیاردی گرمسار+فیلم
کشف پرونده زمین‌‎خواری 2 هکتاری در بابل
جانشین فرمانده فراجا: مسائل اجتماعی را نباید انتظامی کنیم
مراسم ترحیم ابوالقاسم قاسم‌زاده با حضور چهره‌های سیاسی و رسانه‌ای برگزار شد
نماینده پارلمان لبنان: آمریکا در جنگ علیه ایران ناکام ماند؛ تنگه هرمز باز نشد
نورویدئو | پشت توافق ریاض؛پایان عصر تکیه بر واشنگتن؟
آنفلوآنزا در کشور کاهش یافت؛کدام استان هنوز در وضعیت هشدار قرار دارد؟
برخورد قانونی دستگاه قضا با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور
پیکر حمیدرضا رجب‌زاده کشف شد؛ پای یک زن به این پرونده باز شد؛ 5 مظنون در بازداشت
سقوط یک پهپاد جنگی آمریکا در نزدیکی پایگاه چابلی جیبوتی+فیلم
مصر و ترکیه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای رایزنی کردند
قرار دادن عمدی غزه در شرایط قحطی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید به‌طور کامل از غزه خارج شود
عراقچی: نه خون‌های ریخته‌شده را فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم+ فیلم