×
اجتماعی
شناسه خبر : 190833
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 22:06
پروازهای عمره به جده می‌رود

از هفته آینده؛

پروازهای عمره به جده می‌رود

معاون امور حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: عمره‌گزاران کشورمان از هفته آینده از 16 ایستگاه پروازی داخل کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در نشست امروز(سه شنبه) شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، معاون امور حج و عمره این سازمان با اعلام این مطلب افزود: ظرف دو هفته آینده با افزایش پروازها، روزانه ۱۰۶۰ عمره گزار به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

غلامرضا رضایی با بیان اینکه درحال حاضر تا پایان عملیات عمره در ماه شوال برای اعزام ۱۷۰ هزار عمره گزار به سرزمین وحی برنامه ریزی شده است، گفت: از هفته آینده همه پروازها از ۱۶ ایستگاه پروازی در داخل کشور به مقصد فرودگاه جده انجام خواهد شد و در تلاش هستیم که با افزایش ظرفیت پروازی اعزام متقاضیان نیز در ماههای رجب، شعبان و رمضان بیشتر شود.

سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز روند عملیات عمره را عادی و مطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: ظرفیت پروازی از ۱۷ مهرماه از روزانه دو به چهار پرواز افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در استان هایی که از اول مهرماه به چرخه ثبت نام اضافه شده اند متقاضیان بیشتربوده و در برخی استان ها در همان ساعات اولیه ظرفیت اختصاص یافته تکمیل شده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز بر لزوم برنامه ریزی برای اطلاع رسانی بهتر و بیشتر به متقاضیان تاکید کرد و از رسانه ها بویژه رسانه ملی خواست که در بازگشت زائران کاروان های نخست عمره گزار تولید گزارش های مردمی برای اطلاع رسانی مردمی وضعیت سفر را مورد توجه قرار دهند.

این جلسه با گزارش مهران فرشید مدیر کل طرح و برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی و کارشناس این حوزه در خصوص برنامه ریزی برای سفر حج با رویکرد بهینه سازی و برنامه ریزی یکپارچه در حوزه های پرواز، اسکان و کاروان بندی ادامه یافت و به مزیت ها آن در صورت تکمیل شدن این زنجیره اشاره شد.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین رکن الدینی در گزارشی برخی آسیب های فرهنگی در حج ۱۴۰۳ را برشمرد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم توصیه هایی برای بهبود این روند ارائه کرد.

آیت الله حسینی بوشهری نیز با بیان اینکه بررسی آسیب های حج ۱۴۰۳ از همان موسم حج در جلسات مکه و مدینه آغاز شد، اظهار داشت: برای رفع این آسیب ها باید راهکار مناسب اندیشید. برای برخی موارد که در رایزنی با کشور میزبان قابل حل است باید تدبیر کرد و برای برخی دیگر از جمله هواپیمایی و طولانی بودن ماندگاری زائر در عربستان و... هم قبل از فرارسیدن موسم با برگزاری جلسات کارشناسی درصدد رفع آن بود.

در ابتدای این نشست سرپرست حجاج ایرانی جنایات رژیم صهیونیستی در به خاک و خون کشیدن صدها نفر در لبنان را محکوم و تاکید کرد: دست های ناپاک شیطان بزرگ آمریکا در پشت این رژیم اشغالگر و کودکش قرار دارد ولی این بار هم مانند شکست های استکبار در افغانستان، عراق و... سهم آنان شکست و کاهش محبوبیت در جهان است.

حجت الاسلام والمسلمین نواب حاکمان برخی کشورها که سوخت جنگنده هایی را تامین می کنند که بر سر مردم مظلوم لبنان و فلسطین بمب می ریزند و آنها را به شهادت می رسانند، همیار ستمگر وجانیان خون آشام توصیف و تاکید کرد: اگر کشورهای منطقه امروز به کمک فلسطین و لبنان نروند از این رژیم جنایت پیشه برمی آید که درآینده آنها را هم زخمی کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه