×
اجتماعی
شناسه خبر : 190827
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 21:15
استفاده از گوشی هوشمند در مدارس کالیفرنیا ممنوع شد

استفاده از گوشی هوشمند در مدارس کالیفرنیا ممنوع شد

سیاستمداران ایالت کالیفرنیای آمریکا قانونی را تصویب کردند که استفاده از گوشی هوشمند را در مدارس این ایالت برای دانش‌آموزان ممنوع یا محدود می‌کند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: گاوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا لایحه‌ای را امضا کرد که در آن به مسئولان مدارس اجازه داده می شود که استفاده از تلفن های همراه هوشمند در مدارس را ممنوع یا محدود کنند.

براساس این گزارش، این لایحه با 76 رای موافق بدون رای مخالف به صورت مطلق در کنگره ایالتی و با 38 رای موافق در برابر تنها یک رای مخالف در سنای این ایالت تصویب شد و براساس آن مدیران مدارس یا دیگر مقامات دولتی می توانند سیاستی را برای محدودکردن یا ممنوع کردن استفاده از تلفن همراه در محوطه مدارس را از اول جولای 2026، اتخاذ کرده و این سیاست را هر 5 سال یکبار به روز رسانی کنند.

نیوسام در بیانیه ای اظهار کرد ما می دانیم که استفاده بیش از حد از تلفن همراه خطر عصبانیت، افسردگی و دیگر بیماری های روحی را افزایش می دهد اما ما می توانیم از این موضوع جلوگیری کنیم. این قانون جدید به دانش آموزان کمک می کند تا بر روی موضوعات آموزشی و رشد اجتماعی تمرکز کرده و اینکه وقتی در مدرسه هستند، جهان روبروی آنهاست نه در صفحه های هوشمند تلفن های همراهشان.  

براساس اعلام نشریه «اجوکیشن ویک» سیزده ایالت دیگر آمریکا در سال جاری استفاده از تلفن های همراه هوشمند را در مدارس ممنوع یا محدود کرده یا به مسئولان آموزشی محلی پیشنهاد دادند این کار را انجام دهند.

بر این اساس، کالیفرنیا با حدود 5/9 میلیون دانش آموز، پس از لس آنجلس که یکی از شهرهای آن است و در ماه ژوئن استفاده از تلفن همراه را در مدارس برای 429 هزار دانش آموز خود ممنوع کرد، این اقدام را انجام داده است.

براساس این گزارش، مسئولان آموزشی کالیفرنیا با هدف مبارزه با استفاده بیش از حد جوانان و نوجوانان از تلفن های همراه و افزایش خطر بیماری های ذهنی و ناتوانایی های یادگیری این قانون را تصویب کردند.

در همین حال نتایج نظرسنجی گالوپ نشان می دهد نوجوانان به طور متوسط روزانه حدود 5 ساعت از زمان خود را در شبکه های اجتماعی می گذارند.

پیشتر کنگره ایالتی فلوریدا که تحت کنترل جمهوری خواهان است، طرح ممنوعیت استفاده افراد زیر 16 سال از رسانه‌های اجتماعی بدون رضایت والدین را تصویب کرد.

حامیان این طرح هدف از این اقدام را حفاظت از سلامت روانی افراد زیر 16 سال در برابر خطرات فضای مجازی عنوان کرده‌اند، زیرا کودکان از چنین شبکه هایی بسیار زیاد استفاده می کنند و ممکن است دچار عصبانیت، افسردگی و دیگر بیماری های ذهنی شوند.

در همین حال منتقدان این طرح می گویند این لایحه حفاظت از آزادی بیان در متمم اول قانون اساسی آمریکا نقض کرده و والدین باید درباره حضور فرزندانشان در شبکه های اجتماعی تصمیم گیری کنند و دولت نباید در این باره کاری انجام دهد.

براساس ارزیابی های صورت گرفته، ایالت یوتا در مارس سال 2023 نخستین ایالت در آمریکا بود که دسترسی کودکان به شبکه های اجتماعی را محدود کرد و پس از آن ایالت های آرکانزاس، لوئیزیانا، اوهایو و تگزاس اقدام مشابهی را انجام دادند. بسیاری از ایالت های دیگر نیز در حال تدوین قانون مشابهی هستند.

گفتنی است تعداد دیگری از ایالت‌های آمریکا نیز در حال بررسی ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند توسط دانش‌آموزان در محیط مدرسه هستند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد