×
اقتصادی
شناسه خبر : 190809
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 18:45
پور محمدی: بودجه 1404 به صورت دوسالانه ارائه می‌شود

پور محمدی: بودجه 1404 به صورت دوسالانه ارائه می‌شود

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از ارائه لایحه بودجه سال آینده به صورت دوسالانه در صورت موافقت مجلس خبر داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: در صورت توافق با مجلس و رسیدن به جمع‌بندی مشترک، لایحه بودجه سال آینده به صورت دوسالانه ارائه می‌شود که بودجه سال نخست برای تصویب و بودجه سال دوم برای اطلاع خواهد بود.

«سید حمید پورمحمدی» روز سه شنبه اظهار داشت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، نخستین بودجه پس از تصویب و ابلاغ قانون برنامه هفتم است و تقدیم به‌موقع مرحله نخست این لایحه در زمان مقرر قانونی به مجلس، برای دولت اهمیت بالایی دارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان‌داشت: بسیاری از مفاد قانون برنامه هفتم باید در لایحه بودجه سال آینده دیده شود که ما نیز در تدوین لایحه بودجه، این موضوع را مد نظر قرار می‌دهیم.

پورمحمدی در ادامه از اصلاح ساختار بودجه در لایحه بودجه سال آینده خبر داد و گفت: در این اصلاح، طبقه‌بندی نظام بودجه، هوشمندسازی بودجه و نظام مالی یکپارچه، مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی سپس بر لزوم یکپارچگی بودجه سال آینده تاکید کرد و گفت: مهمترین کاری که باید در تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۴ انجام بدهیم، یکپارچگی بودجه است. اکنون عملیات فرابودجه‌ای در بودجه بسیار زیاد است و موضوعاتی مثل هدفمندی یارانه‌ها و برخی دیگر از پرداخت‌ها، خارج از بودجه است که باید یکپارچه شوند.

معاون رئیس‌جمهور ادامه‌داد: بخش مهمی از تعهدات دولت که به عموم مردم مربوط می‌شود، از جمله بیش از ۸۰ درصد از مطالبات گندم‌کاران و بخشی از پاداش معلمان بازنشسته، پرداخت شده است.

پورمحمدی درباره ناترازی‌ها در بودجه امسال، گفت: در بودجه امسال، مقداری عدم وصول منابع‏، مقداری هزینه‌های مازاد بر قانون مصوب و در جاهایی هم کسری بودجه جدی وجود دارد. ما در حال مذاکره با قانونگذار هستیم تا به یک تراز مناسب برسیم و آن را پایه بودجه‌ریزی سال‌ آینده قرار بدهیم.

برگزاری ششمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

ششمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ روز سه شنبه به ریاست معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در محل این سازمان برگزار شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این جلسه با تاکید بر لزوم ارائه به‌موقع لایحه بودجه ۱۴۰۴ مطابق قانون، گفت: همزمان با تدوین لایحه بودجه، تسریع در تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مورد نیاز برای اجرای برنامه هفتم با مشورت و همفکری خبرگان و متخصصان، مورد انتظار است.

در ادامه ششمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، گزارش‌ «منابع و مصارف (عمومی و هدفمندی) مرحله اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴» از سوی معاونت هماهنگی برنامه، بودجه و نظارت ارائه شد.

اعضای ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نیز دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟