×
بین الملل
شناسه خبر : 190803
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 18:20
گوترش: لبنان در لبه پرتگاه است/ مجازات دسته جمعی مردم فلسطین توجیه‌پذیر نیست

گوترش: لبنان در لبه پرتگاه است/ مجازات دسته جمعی مردم فلسطین توجیه‌پذیر نیست

دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه مردم جهان نمی‌توانند تحمل کنند که لبنان به غزه دیگری تبدیل شود، گفت: مجازات جمعی فلسطینیان قابل توجیه‌ نیست.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرکل سازمان ملل متحد امروز (سه‌شنبه) با بیان اینکه وضعیت در غزه به «کابوسی بی‌وقفه» تبدیل شده‌است، تاکید کرد که هیچ چیز نمی‌تواند مجازات دسته جمعی مردم فلسطین را توجیه کند.

 آنتونیو گوترش در سخنرانی خود در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با بیان اینکه «وضعیت جهان ما ناپایدار است و نمی‌توانیم اینگونه ادامه دهیم»، افزود که «بی عدالتی‌ها و نارضایتی‌ها، تهدیدی برای تضعیف کشورها و یا حتی از بین بردن آنها است».

وی با اشاره به اینکه «چالش‌هایی که با آن روبه رو هستیم، قابل حل هستند»، خاطرنشان کرد که «اما این امر مستلزم آن است که مطمئن شویم راهکارها برای حل مشکلات بین‌المللی، به واقع این مشکلات را برطرف می‌کنند».

دبیرکل سازمان ملل نسبت به نقص‌ها و سو استفاده‌هایی که «اساس حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل را تهدید می‌کند»، هشدار داد و افزود: میزان مصونیت از مجازات در جهان، از نظر سیاسی غیرقابل دفاع و از نظر اخلاقی غیرقابل تحمل است. ما این عصر مصونیت از مجازات را در همه جا می‌بینیم، از جمله در خاورمیانه، در قلب اروپا، در شاخ آفریقا و فراتر از آن.

گوترش در ادامه سخنرانی خود، به جنگ میان روسیه و اوکراین که از فوریه ۲۰۲۲ (اسفند ۱۴۰۰) آغاز شد، پرداخت و اظهار داشت: جنگ در اوکراین بدون هیچ نشانه‌ای از متوقف شدن، در حال گسترش است و غیرنظامیان تاوان آن را می‌دهند.

وی تاکید کرد: زمان صلح عادلانه بر اساس منشور ملل متحد، قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد فرا رسیده است.

دبیرکل سازمان ملل همچنین به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون، منجر به شهادت بیش از ۴۱ هزار شهروند فلسطینی در این باریکه شده است، اشاره کرد و گفت که وضعیت در غزه به «کابوسی بی‌وقفه» تبدیل شده است که تمام منطقه را نیز تهدید می‌کند.

در بحبوحه تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه کشور لبنان، گوترش در ادامه سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار داشت: همه ما باید از تشدید تنش‌ها نگران باشیم. لبنان در لبه پرتگاه است.

دبیرکل سازمان ملل خاطرنشان کرد که مردم لبنان و همچنین مردم جهان «نمی‌توانند تحمل کنند که لبنان به غزه دیگری تبدیل شود».

وی افزود: هیچ چیز نمی‌تواند مجازات دسته جمعی مردم فلسطین را توجیه کند. سرعت و وسعت کشتار و ویرانی در غزه، شبیه هیچ نمونه دیگری در سال‌هایی که من دبیرکل بودم، نیست.

گوترش تاکید کرد که «جامعه بین‌المللی باید برای برقراری آتش‌بس فوری، آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان‌ها (اسرای رژیم صهیونیستی) و آغاز یک روند برگشت‌ناپذیر به سوی راه‌حل دو دولتی بسیج شود».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین