×
بین الملل
شناسه خبر : 190764
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 14:40
درخواست محمود عباس از دیوان لاهه: در تحقیقات جنایت‌های رژیم صهیونیستی تسریع شود

درخواست محمود عباس از دیوان لاهه: در تحقیقات جنایت‌های رژیم صهیونیستی تسریع شود

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از «کریم خان»، دادستان کل دیوان بین‌المللی دادگستری درجریان نشست‌شان در حاشیه هفتاد و نهمین دور نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خواست به تحقیقات در رابطه با جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و نوار غزه تسریع ببخشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، محمود عباس درجریان این دیدار خواستار تسریع در تحقیقات مربوط به جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی، تروریسم شهرک‌نشینان در کرانه باختری، اقدامات نقض‌آمیز علیه بازداشت‌شدگان و جنایت‌های رژیم اشغالگر در اراضی اشغالی فلسطین شد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی این نشست همچنین تحولات فلسطین در سایه جنایت‌های نسل‌کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه و ارتکاب جنایت‌های بی‌وقفه این رژیم در کرانه باختری ازجمله شهر قدس را مورد بررسی قرار داد.

محمود عباس همچنین تصریح کرد عدم مجازات و بازخواست اشغالگران به معنای ترغیب آنها به تداوم ارتکاب جنایت‌هایشان علیه ملت فلسطین است که از ۷۶ سال پیش از ظلم و ستم، تبعیض نژادی و پاکسازی قومی رنج می‌برند.

وی بر لزوم اتخاذ اقدامی ازسوی جامعه جهانی و نهادهای حقوقی وابسته به سازمان ملل برای ملزم کردم رژیم صهیونیستی جهت اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه توسط دادگاه لاهه برای توقف عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی تاکید کرد.

محمود عباس طی این دیدار همچنین خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین، عقب‌نشینی کامل نظامیان رژیم اشغالگر از نوار غزه و بازسازی شد.

وی همچنین بر اهمیت روند سیاسی برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی و نیز برقراری امنیت، ثبات و صلح برای همگان تاکید کرد.

محمود عباس درجریان دیدار دیگر خود با بدر عبد العاطی، وزیر خارجه مصر بر مخالفت قاطع خود با کوچ اجباری فلسطینیان در غزه و کرانه باختری ازجمله قدس شرقی تاکید کرد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درجریان این دیدار خاطرنشان کرد که نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر کشور فلسطین است و جداسازی آن از باقی اراضی فلسطینی و تقطیع هربخش از آن و بازگرداندن آن به اشغالگران امکان‌پذیر نیست.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر به دنبال عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین جنگ وحشیانه و جنایت‌های خود علیه مردم غزه را آغاز کرد. با وجود صدور قطعنامه‌هایی از سوی شورای امنیت برای توقف جنگ در غزه و احکام دیوان لاهه برای ممانعت از نسل کشی در این منطقه، این رژیم همچنان به جنگ علیه مردم غزه ادامه می‌دهد.

رژیم صهیونیستی که مدتی پیش یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای مطالبه آتش‌بس فوری در نوار غزه زیر پا گذشت همچنان با موج محکومیت‌های بین‌المللی که از زمان شروع عملیات بی‌رحمانه خود علیه نوار غزه در هفتم اکتبر تاکنون ادامه یافته، روبه‌رو است.

این عملیات تاکنون طبق اعلام مقام‌های بهداشت و درمان محلی در غزه منجر به شهادت بیش از ۴۱ هزار فلسطینی عمدتا متشکل از زنان و کودکان و مجروح شدن بیش از ۹۵۱۰۰ تن دیگر شده است.

رژیم صهیونیستی همچنین به نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری طبق شکایتی که آفریقای جنوبی در این دادگاه ثبت کرده، متهم شده است.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ماجرای عجیب در جاده قم–کاشان؛ کودک 9 ساله پشت فرمان کامیون خاور
نواف سلام: اسرائیل در طول آتش‌بس 3500 بار لبنان را بمباران کرده است
لغو تمامی پروازهای کشور تا اطلاع ثانوی
لغو بیش از 5 هزار بلیت قطار در جنگ رمضان
بارش موشک های حزب الله بر شمال فلسطین اشغالی
قفل ترافیکی در جاده‌های شمال؛ چالوس و هراز زیر بار سنگین خودروها
آماده باش آتش‌نشانی تهران؛ سامانه 125 شبانه‌روزی فعال است
اعتراف گروسی درباره وضعیت مواد هسته‌ای ایران
بازگشایی حریم هوایی عراق به روی همه پروازها
هشدار رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت: مدارک پیش‌دبستانی‌های غیرمجاز تایید نمی‌شود
امیر حاتمی: دشمن به آتش‌بس و توافق پایبند نیست
قیمت گوشت قرمز امروز 18 خرداد 1405+ جدول
آغاز دوره نقاهت قلی‌زاده در تهران پس از عمل جراحی زانو
پزشکیان: اولویت ما امنیت ملی و آرامش مردم است
سقوط 67 هزار واحدی بورس؛ شاخص کل عقب نشست
خطر کلاهبرداری: مجرمان با اخبار داغ، شما را به سمت لینک‌های آلوده می‌کشانند.
کدام استان ها درگیر ترسالی و خشکسالی هستند؟
قدردانی حماس از پاسخ کوبنده ایران و یمن به رژیم صهیونیستی
شکار 19 تروریست در تور امنیتی ایران؛ جزئیات انهدام 4 هسته تکفیری
مسافران برای دریافت وجه بلیت‌های لغوشده اقدام کنند
هشدار سخنگوی دولت به مردم: فریب نخورید، اخبار رسمی را دنبال کنید!
نورنما | وقتی جهان برای کودکان امن نیست ...
وزارت بهداشت: همچنان در آماده‌باش کامل هستیم
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قرارگاه خاتم: پاسخی دردناک به رژیم داده شد و توقف عملیات اعلام می‌شود
بازی تکراری تحریم؛ وقتی اروپا واقعیت حاکمیت ایران بر هرمز را نادیده می‌گیرد
قیمت نقره امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
نمایندگی ایران در وین نسبت به قطعنامه‌های ضدایرانی هشدار داد
رئیس قوه قضاییه: حمایت ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
زمان شارژ مرحله سوم اعتبار کودکان دارای سوءتغذیه اعلام شد
نورویدئو | پنتاگون علیه تل آویو؟؛ پشت پرده هشدار بی‌سابقه آمریکا
ادعای معاریو: نتانیاهو از ایران شکست سختی خورد
سفیر ایران در روسیه: اروپا از معادلات مذاکره حذف شده است
دوشنبه سیاه در شرق دور؛ خاورمیانه نبض بورس‌های جهانی را لرزاند
مشاجره خانوادگی در آزادراه کاشان حادثه آفرید
ترامپ خواستار توقف فوری جنگ ایران و اسرائیل شد
دادستانی: انتشار تصاویر اصابت پرتابه‌ها جرم است
پکن نسبت به اوضاع منطقه ابراز نگرانی عمیق کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 18 خرداد 1405 ؛ ریزش اونس جهانی
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیام معنادار ماسک در اوج جنگ؛ اعتراف به پیوند باستانی ایران و تنگه هرمز
بازگشت حجاج ایرانی با وجود محدودیت آسمانی ادامه دارد/ فرودگاه مشهد جایگزین تهران شد
بیت‌کوین پس از سقوط، دوباره اوج گرفت
یکشنبه شب؛ ساعت منطقه به وقت جدیدی تنظیم شد
مرگ فروشنده پرافتخارترین بازسازی تاریخ جوایز تونی شد
ترامپ علیه فدرال رزرو؛ جنگ نرخ بهره بالا گرفت
مرگ در راه اروپا؛ واژگونی قایق مهاجران در نزدیکی مالت
دندانپزشکان بخوانند: آغاز نام‌نویسی آزمون تخصص از امروز
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم