×
بین الملل
شناسه خبر : 190728
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/07/03 ساعت 10:21
شلیک 20 موشک به شمال فلسطین اشغالی از سوی حزب الله لبنان+ فیلم

شلیک 20 موشک به شمال فلسطین اشغالی از سوی حزب الله لبنان+ فیلم

حزب الله لبنان در موج جدید حملات خود صبح امروز سه شنبه دست کم 20 فروند موشک به منطقه الجلیل و منطقه حیفا در شمال فلسطین اشغالی شلیک کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش شبکه المیادین، براساس تصاویر منتشر شده، تعدادی از این موشک ها به هدف اصابت کرده است. از جمله تصاویر منتشر شده نشان می دهد که یک فروند موشک مستقیما به شهر حیفا خورده است.

ارتش رژیم صهیونیستی از دو روز پیش بر شدت تجاوزگری خود به جنوب لبنان افزوده است که تاکنون صدها شهید و مجروح به همراه داشته است.

در پاسخ، مقاومت اسلامی لبنان نیز شهرک ها، شهرها و مواضع و تاسیسات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را با صدها فروند موشک از جمله موشک های دوربرد فادی ۱ و ۲ هدف قرار داده است.

حزب الله لبنان همچنین اعلام کرده است که به حملات به فلسطین اشغالی برای پشتیبانی از مقاومت فلسطین ادامه خواهد داد.

رژیم صهیونیستی هدف از حملات خود به جنوب لبنان را بازگردادن هزاران شهرک نشین آواره به خانه های خود در شمال فلسطین اشغالی عنوان کرده است. حزب الله لبنان اعلام کرده است که شهرک نشینان صهیونیست تنها زمانی قادر خواهند بود به خانه های خود برگردند که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه پایان یابد.

تداوم موج حملات موشکی از لبنان به حیفا و کریات شمونه

رسانه‌ها بار دیگر از موج جدید حملات موشکی از لبنان به اراضی اشغالی خبر دادند. ۳۷۷ آژیر خطر در ۲۴ ساعت گذشته در رژیم صهیونیستی به صدا درآمده که بالاترین میزان از هشت اکتبر است.

 رسانه نظامی وابسته به حزب‌الله لبنان گزارش داد: یک کارخانه مواد منفجره در ۶۰ کیلومتری داخل اراضی اشغالی هدف موشک قرار گرفت.

خبرنگار المیادین در جنوب اعلام کرد: شلیک‌های موشک از لبنان به سمت فلسطین اشغالی رصد شد و آژیر خطر در شمال حیفای اشغالی و در الجلیل علیا در شمال و نیز در پایگاه هوایی «رامات دیوید» و «کریات شمونه» و اطراف آن به صدا درآمدند و صدای انفجارهای شدید آسمان الناصره و «العفوله» شنیده شد. همچنین رسانه‌ها تاکید کردند چندین موشک به کریات شمونه اصابت کرد.

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی نیز گفت: آژیرهای خطر در کریات شمونه و تل حای در منطقه الجلیل، به صدا درآمد.

رسانه‌ها نیز گزارش دادند شلیک حدود ۵۰ موشک از لبنان به سمت کریات شمونه رصد شد.

رسانه‌های عبری نیز خبر دادند: آژیرهای خطر مکرر در شمال، از «کریات بیالیک» تا «کریوت» و شرق حیفا به صدا درآمدند.

رسانه‌های عبری افزودند: آژیرهای خطر در مناطق «حیفا، کریوت و شفاعمرو» به صدا درآمد و موشک‌ها در کریوت سقوط کردند.

وبگاه «واللا» نیز نوشت: گزارش‌های اولیه از فرود یک موشک در منطقه کریوت در منطقه حیفا حکایت دارند.

رسانه‌های عبری افزودند: حدود ۲۰ موشک از لبنان به سمت شمال فلسطین اشغالی شلیک شد.

رسانه‌های عبری به نقل از شهردار حیفا نوشتند: در مورد پناهگاه‌ها و محل‌های محافظت شده بین محله‌های قدیمی و جدید در شهر ۵۰ درصد فاصله وجود دارد. 

شهردار حیفا افزود: دولت ما را به رسمیت نمی‌شناسد و ما در زمین تنها هستیم و از سید حسن نصرالله به خاطر جلب توجه دولت به ما تشکر می‌کنیم.

رسانه‌های عبری همچنین به نقل از بیمارستان رمبام در حیفا نوشتند: بر اثر بمباران اخیر شمال هفت تن زخمی شدند.

تداوم تعطیلی فعالیت‌های آموزشی

رسانه‌های عبری تاکید کردند شهرهای جدید در شمال فلسطین اشغالی امروز به دلیل تشدید تنش با لبنان، آموزش را تعلیق کردند.

طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی، «یوکنعام»، شورای منطقه‌ای مگیدو»، «دالیة الکرمل» و «عسفیا» با محدودیت فعالیت‌های آموزشی به لیست مورد نظر تعطیلی آموزشگاه‌ها و مدارس اضافه شدند.

این رسانه‌ها افزودند: بر اثر شلیک موشک از لبنان، صدای انفجار در حیفا به صدا درآمد و مسیر ۷۰ در الجلیل اشغالی پس از اصابت موشک بسته شد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی همچنین نوشتند: چهار شهرک نشین در جریان بمباران از لبنان به بیمارستان العفوله منتقل شدند. بیمارستان العفوله نیز اعلام کرد: شب گذشته بر اثر حمله موشکی به مرج بن عامر پنج مجروح پذیرش کردیم.

گزارش‌ها حاکی از اصابت موشک به خانه‌ای در شهر طمره در شمال اراضی اشغالی است.

همچنین رسانه‌های عبری نوشتند: در پی اصابت تعدادی راکت در الجلیل سفلی ۲ مجروح گزارش شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
آغاز ثبت‌نام طرح آشیان در 12 شهر+ لینک ثبت نام
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا