×
سیاسی
شناسه خبر : 190704
تاریخ انتشار :

دیدار دبیرکل سازمان ملل و رئیس جمهور؛

دکتر پزشکیان: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست/نگران گسترش درگیری در تمام منطقه هستیم

رئیس جمهور گفت: ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. ما در 200 سال گذشته آغازگر هیچ جنگ و درگیری نبوده‌ایم و اساسا به دنبال زندگی در صلح، امنیت و آرامش هستیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های سفر به نیویورک، عصر دوشنبه به وقت محلی، در دیدار آقای «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، ضمن قدردانی از ابراز همدردی وی برای درگذشت تعدادی از معدن‌کاران کشورمان در انفجار معدن طبس، این رخداد تلخ را یکی از آثار تحریم‌های ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی ایران و ممنوعیت ورود تجهیزات به کشورمان دانست.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شعار بنده در انتخابات ریاست جمهوری وفاق در داخل و تعامل با جهان بود، گفت: رژیم صهیونیستی در روز آغاز رسمی ریاست جمهوری بنده، اقدام به ترور «شهید هنیه» به عنوان مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران کرد و در حالی که ما برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها و درگیری‌ها صبر پیشه کردیم، صهیونیست‌ها بعد از به شهادت رساندن حداقل 41 هزار نفر در غزه، حالا به لبنان هم حمله کرده و تعداد زیادی را به شهادت رسانده‌اند و ما به شکل خیلی جدی نگران گسترش درگیری در تمام منطقه هستیم.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال ایجاد صلح و امنیت پایدار در منطقه با کمک دولت‌های همسایه از جمله کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است، افزود: ایران به هیچ وجه به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. ما در 200 سال گذشته آغازگر هیچ جنگ و درگیری نبوده‌ایم و اساسا به دنبال زندگی در صلح، امنیت و آرامش هستیم.

«آنتونیو گوترش» نیز در این دیدار با تبریک به دکتر پزشکیان برای کسب اعتماد مردم ایران و نیز ابراز همدردی با ملت ایران در واقعه جانباختن تعدادی از معدن‌کاران کشورمان، ابراز امیدواری کرد که جمهوری اسلامی ایران در دوره دولت چهاردهم در مسیر توسعه قرار گرفته و منطقه خاورمیانه نیز شاهد صلح، امنیت و آرامش باشد.

دبیرکل سازمان ملل متحد با بیان اینکه توقف جنگ در غزه اولویت ماست، تصریح کرد: واقعه هفتم اکتبر به هیچ‌وجه توجیه‌گر جنایات و کشتار دسته جمعی فلسطینیان در غزه نیست. من بارها این نکته را تکرار کرده‌ام که حجم خسارت‌ها و جانباختگان بی‌سابقه بوده و باید حقوق فلسطینیان هم در غزه و هم در کرانه غربی، با توقف کشتار و همچنین توقف شهرک‌سازی استیفا شود. همچنین نباید اجازه دهیم لبنان به غزه دیگری تبدیل شود.

گوترش ضمن ابراز خرسندی از بهبود روابط و همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس خاطرنشان کرد: برای شما، کشورتان و تاریخ غنی و کهن شما ارزش و اهمیت زیادی قائل هستم. من در زمان ریاست کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل چند بار به ایران آمدم و از نزدیک عمق مهمان‌نوازی شما به خصوص نسبت به مردم افغانستان را با وجود عدم ارسال کمک‌های بین‌المللی دیده‌ام و از حس همدلی، هم‌یاری و انسان‌دوستی شما ایرانیان کمال قدردانی را دارم و امیدوارم این روحیه به تقویت و ارتقای سطح همکاری‌های منطقه‌ای بیانجامد.


پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
X
آگهی تبلیغاتی