×
اجتماعی
شناسه خبر : 190676
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/02 ساعت 21:26
پیشنهاد رئیس‌جمهور برای تامین اعتبارات دارویی از بودجه عمومی

محمدی مطرح کرد؛

پیشنهاد رئیس‌جمهور برای تامین اعتبارات دارویی از بودجه عمومی

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: رئیس‌جمهور نسبت به مشکلات صنعت داروسازی آگاهی کامل دارند و پیشنهاد کردند از اعتبارات این صنعت از بودجه عمومی تامین شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در نشست خبری نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما که بعد از ظهر دوشنبه در سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، گفت: یکی از ابعاد بزرگ ایران فارما، پررنگ شدن حس افتخار کشور در حوزه دارو است.

وی افزود: هر سال وفاق بین زنجیره دارو در ایران فارما بیشتر می‌شود و هر سال دستاوردهای جدیدتری در این رویداد ارائه می‌شود.

محمدی ادامه داد: توسعه یافتن حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در این نمایشگاه که امسال به بیش از ۷۰۰ نماینده رسیده، از مهم‌ترین وجوه ایران فارما بوده است.

وی افزود: یکی دیگر از وجوه برتر نمایشگاه ایران فارما، حضور دست‌اندرکاران و متولیان نهادهای بالادست در این رویداد و آشنایی رودررو با دستاوردها و دغدغه‌های دارویی کشور است.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: از دغدغه‌های مهم ما در حوزه دارو، نمایش توانمندی‌های داخلی در این حوزه به کشورهای خارجی است که ایران فارما با حضور نمایندگان خارجی، این امکان را ایجاد کرده است.

محمدی در ادامه نشست خبری، به وضعیت صنعت داروسازی کشور اشاره کرد و افزود: بسیاری از شرکت‌های داروسازی با مشکل رفع تعهد ارزی مواجه‌اند و البته با کمک بانک مرکزی مهلت‌های رفع تعهد ارزی شرکت‌های داروسازی مجدد تمدید شد.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ما در ابتدای سال کاهش ۱۷ درصدی تولید را شاهد بودیم و یکی از دلایل آن این است که ارز دارو تغییر نرخ داشت که موجب منطقی شدن مصرف می‌شود. از طرفی هم شرکت‌های داروسازی با مشکل نقدینگی مواجه هستند، البته همت دولت و رئیس جمهور موجب شد که گشایش‌هایی رخ دهد.

وی افزود: رئیس جمهور جلسه ویژه‌ای برای حل مشکلات دارویی برگزار کرد و با توجه به اشراف کامل وی به این حوزه، راهکارهایی هم برای حل مشکل ارائه داد؛ یکی از پیشنهادهای رئیس جمهور این بود اعتبارات دارو از بودجه عمومی تأمین شود. یکی دیگر از راهکارها آن بود که اعتبارات مستقیماً به شرکت‌های تأمین کننده چه شرکت‌های تأمین و چه پخش پرداخت شود. البته برای این موضوع باید مصوبه هیأت وزیران را داشته باشیم و اقداماتی در این راستا صورت گرفته است.

محمدی ادامه داد: امیدواریم بانک‌ها تسهیلات لازم را به شرکت‌های دارویی پرداخت کنند. به جز تسهیلات قبلی از ۵۰ هزار میلیارد تسهیلات ریالی که امسال تعلق گرفته بخش اعظم آن به دست شرکت‌های دارویی نرسیده است.

زمینه‌سازی برای ورود نسل Z به صنعت داروسازی

مهدی پیرصالحی، عضو هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، گفت: ایران فارما بزرگ‌ترین رویداد صنعت داروسازی کشور است که با حضور وزیر بهداشت، معاونین وزیر، رئیس کمیسیون بهداشت و دیگر مسئولان کشوری و صنعتی افتتاح خواهد شد.

وی افزود: ایران فارما فرصتی ویژه برای تبادل دانش و تجربیات در صنعت داروسازی فراهم می‌کند.

پیرصالحی ادامه داد: در طول سه روز برگزاری این نمایشگاه، ۳۶ رویداد مهم شامل پنل‌های تخصصی، نشست‌های دانشجویی، سخنرانی‌ها، جلسات B2B و تورهای فناورانه برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: این رویداد نه‌تنها بستری برای تقویت همکاری‌ها در صنعت داروسازی فراهم می‌کند، بلکه به طور ویژه بر نسل جوان و آینده‌ساز این صنعت تمرکز دارد.

پیرصالحی تاکید کرد: اهمیت نقش دانش‌آموختگان تازه‌نفس و توانمندی‌های نسل Z در آینده داروسازی کشور در نهمین دوره ایران فارما مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: در این دوره ایران فارما با پنل ویژه نسل Z در آستانه ورود به صنعت داروسازی آغاز می‌شود.

تمرکز بر توانمندی‌های صادراتی در نهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما

محمد عبده زاده، رئیس هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، گفت: ایران فارما امسال با توجه به اهداف دولت در راستای وفاق ملی، با شعار «همه بازیگران صنعت دارو زیر یک سقف» برگزار می‌شود.

وی افزود: این دوره ایران فارما با تمرکز حداکثری نمایندگان کشورهای خارجی خواهد بود.

عبده زاده گفت: وجه مشخصه ایران فارما در این دوره، پنل‌های تخصصی و مشارکت دانشجویان و نشست‌های گسترش صادراتی است.

وی افزود: امسال برای ارائه توانمندی‌های تولیدکنندگان جهت گسترش صادرات و حضور در بازارهای جهانی برنامه‌ریزی شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد