×
بین الملل
شناسه خبر : 190669
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/02 ساعت 19:47
شلیک موشک‌های دوربرد حزب الله/ اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

همراه با آخرین تحولات در سرزمین های اشغالی؛

شلیک موشک‌های دوربرد حزب الله/ اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

حملات گسترده حزب‌الله موجب فعال شدن آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از فلسطین اشغالی شده است. حزب‌الله برای اولین بار از آغاز جنگ اقدام به شلیک موشک‌های دوربرد کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع عبری زبان از حمله موشکی و پهپادی گسترده از جنوب لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

طبق اعلام رسانه‌های اسرائیلی، پایگاه‌های نظامی در شفا عمرو، پایگاه رمات دیوید در نزدیکی حیفا، شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری، مناطق شرقی تل آویو، جولان و برخی مناطق دیگر هدف حمله موشکی و پهپادی گسترده حزب‌الله قرار گرفته است.

در پی این حملات برق مناطقی در جولان اشغالی قطع شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حزب‌الله در یک ساعت اخیر ۸۰ موشک به سمت جولان و الجلیل شلیک کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد از صبح امروز تا این لحظه ۱۱۵ موشک از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

وبگاه عبری والا نوشت: آژیر هشدار در مناطق نزدیک فرودگاه بن‌گوریون و منطقه هشارون در تل‌آویو نیز به صدا درآمد.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، حزب‌الله دایره آتش خود را به ۱۲۰ کیلومتر رساند و آژیر هشدار همچنان در نقاط مختلف منطقه بزرگ تل‌آویو و نتانیا شنیده می‌شود.

افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۳۵۶ نفر

وزارت بهداشت لبنان از افزایش شمار شهدای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور به ۳۵۶ تن خبر داد.

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حملات همچنین حدود یکهزار و ۲۴۶ زخمی نیز بر جای گذاشته است.

اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

در پی تشدید درگیری‌ها میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی در سراسر فلسطین اشغالی، وضعیت فوق‌العاده اعلام شده است.

رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد کابینه نتانیاهو در سراسر فلسطین اشغالی، اعلام وضعیت فوق‌العاده کرده است.

بر اساس این گزارش، وضعیت فوق العاده در سراسر فلسطین اشغالی به مدت یک هفته قابل اجرا است.

دولت اردن اعلام کرد در پی تشدید حملات اسرائیل به لبنان، همه پروازهای خود به سمت لبنان را به حالت تعلیق درآورده است.

حریم هوایی اراضی اشغالی بسته شد

تشدید درگیری ها در اراضی اشغالی موجب بسته شدن حریم هوایی در این مناطق شده است.

همزمان با تشدید درگیری‌ها در مرز شمالی فلسطین اشغالی، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بسته شدن حریم هوایی اراضی اشغالی تا پایان ماه جاری میلادی خبر دادند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که حریم هوایی اراضی اشغالی از الخضیره تا شمال، تا پایان ماه سپتامبر جاری بسته شد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که برخی شرکت‌های هواپیمایی خارجی از جمله شرکت لوفتهانزا همه پروازهای خود را به مقصد فلسطین اشغالی تا ۱۴ اکتبر آینده لغو کرده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از گسترش دامنه حملات موشکی حزب‌الله خبر داده و گفتند که برخی مناطق برای اولین بار شاهد اصابت موشک هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد و تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل حملات به غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده و از همان ساعت اولیه صبح عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی ساعت گذشته با پرتاب ده‌ها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

در همین ارتباط وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نتیجه حملات امروز ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف این کشور ۲۷۵ لبنانی به شهادت رسیدند.

حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به بیروت

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز حمله هوایی خود به شهر بیروت پایتخت لبنان خبر داد.

ارتش رژیم اسرائیل شامگاه دوشنبه اعلام کرد حمله هوایی خود به بیروت را آغاز کرده است. یک منبع رسانه‌ای صهیونیستی گزارش داد در جریان این حمله هوایی، یک عملیات ترور در محله «حی الماضی» در ضاحیه جنوبی انجام گرفته است.

منابع عبری به نقل از یک مقام ارتش اسرائیل مدعی شدند در این عملیات، «علی کرکی» از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان ترور شد. منابع خبری گزارش دادند جنگنده‌های اسرائیلی در عملیات ترور، با ۶ موشک ساختمانی که علی کرکی در آن حضور داشت، هدف قرار دادند.

رسانه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد هدف از هدف به بیروت ترور علی کرکی فرمانده جبهه جنوب در حزب الله بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند