×
بین الملل
شناسه خبر : 190669
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/02 ساعت 19:47
شلیک موشک‌های دوربرد حزب الله/ اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

همراه با آخرین تحولات در سرزمین های اشغالی؛

شلیک موشک‌های دوربرد حزب الله/ اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

حملات گسترده حزب‌الله موجب فعال شدن آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از فلسطین اشغالی شده است. حزب‌الله برای اولین بار از آغاز جنگ اقدام به شلیک موشک‌های دوربرد کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع عبری زبان از حمله موشکی و پهپادی گسترده از جنوب لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

طبق اعلام رسانه‌های اسرائیلی، پایگاه‌های نظامی در شفا عمرو، پایگاه رمات دیوید در نزدیکی حیفا، شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری، مناطق شرقی تل آویو، جولان و برخی مناطق دیگر هدف حمله موشکی و پهپادی گسترده حزب‌الله قرار گرفته است.

در پی این حملات برق مناطقی در جولان اشغالی قطع شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد حزب‌الله در یک ساعت اخیر ۸۰ موشک به سمت جولان و الجلیل شلیک کرده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد از صبح امروز تا این لحظه ۱۱۵ موشک از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

وبگاه عبری والا نوشت: آژیر هشدار در مناطق نزدیک فرودگاه بن‌گوریون و منطقه هشارون در تل‌آویو نیز به صدا درآمد.

به گزارش رسانه‌های اسرائیلی، حزب‌الله دایره آتش خود را به ۱۲۰ کیلومتر رساند و آژیر هشدار همچنان در نقاط مختلف منطقه بزرگ تل‌آویو و نتانیا شنیده می‌شود.

افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به ۳۵۶ نفر

وزارت بهداشت لبنان از افزایش شمار شهدای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور به ۳۵۶ تن خبر داد.

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حملات همچنین حدود یکهزار و ۲۴۶ زخمی نیز بر جای گذاشته است.

اعلام حالت فوق‌العاده در سراسر فلسطین اشغالی

در پی تشدید درگیری‌ها میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی در سراسر فلسطین اشغالی، وضعیت فوق‌العاده اعلام شده است.

رادیو و تلویزیون اسرائیل گزارش داد کابینه نتانیاهو در سراسر فلسطین اشغالی، اعلام وضعیت فوق‌العاده کرده است.

بر اساس این گزارش، وضعیت فوق العاده در سراسر فلسطین اشغالی به مدت یک هفته قابل اجرا است.

دولت اردن اعلام کرد در پی تشدید حملات اسرائیل به لبنان، همه پروازهای خود به سمت لبنان را به حالت تعلیق درآورده است.

حریم هوایی اراضی اشغالی بسته شد

تشدید درگیری ها در اراضی اشغالی موجب بسته شدن حریم هوایی در این مناطق شده است.

همزمان با تشدید درگیری‌ها در مرز شمالی فلسطین اشغالی، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بسته شدن حریم هوایی اراضی اشغالی تا پایان ماه جاری میلادی خبر دادند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که حریم هوایی اراضی اشغالی از الخضیره تا شمال، تا پایان ماه سپتامبر جاری بسته شد.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که برخی شرکت‌های هواپیمایی خارجی از جمله شرکت لوفتهانزا همه پروازهای خود را به مقصد فلسطین اشغالی تا ۱۴ اکتبر آینده لغو کرده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از گسترش دامنه حملات موشکی حزب‌الله خبر داده و گفتند که برخی مناطق برای اولین بار شاهد اصابت موشک هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد و تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان نیز در مقابل حملات به غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده و از همان ساعت اولیه صبح عملیات‌های خود علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی ساعت گذشته با پرتاب ده‌ها موشک، مواضع رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

در همین ارتباط وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در نتیجه حملات امروز ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف این کشور ۲۷۵ لبنانی به شهادت رسیدند.

حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به بیروت

ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز حمله هوایی خود به شهر بیروت پایتخت لبنان خبر داد.

ارتش رژیم اسرائیل شامگاه دوشنبه اعلام کرد حمله هوایی خود به بیروت را آغاز کرده است. یک منبع رسانه‌ای صهیونیستی گزارش داد در جریان این حمله هوایی، یک عملیات ترور در محله «حی الماضی» در ضاحیه جنوبی انجام گرفته است.

منابع عبری به نقل از یک مقام ارتش اسرائیل مدعی شدند در این عملیات، «علی کرکی» از فرماندهان ارشد حزب الله لبنان ترور شد. منابع خبری گزارش دادند جنگنده‌های اسرائیلی در عملیات ترور، با ۶ موشک ساختمانی که علی کرکی در آن حضور داشت، هدف قرار دادند.

رسانه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد هدف از هدف به بیروت ترور علی کرکی فرمانده جبهه جنوب در حزب الله بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی