×
بین الملل
شناسه خبر : 190595
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/07/02 ساعت 11:45
گوترش: امکان تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری وجود دارد

گوترش: امکان تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری وجود دارد

دبیرکل سازمان ملل متحد به‌دنبال حملات اخیر رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله گفت: ظرفیت تشدید تنش ها وجود دارد و آنچه که من را نگران می کند امکان تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری است که می تواند تراژدی مخربی برای جهان باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرکل سازمان ملل متحد به‌دنبال حملات اخیر رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله، درباره خطر تبدیل شدن لبنان به «غزه دیگری» هشدار داد.

آنتونیو گوترش در پاسخ به سوال فرید زکریا خبرنگار شبکه خبری سی ان ان درباره وخامت اوضاع خاورمیانه با حملات رژیم صهیونیستی علیه حزب الله لبنان گفت: ظرفیت تشدید تنش ها وجود دارد و آنچه که من را نگران می کند امکان تبدیل شدن لبنان به غزه دیگری است که می تواند تراژدی مخربی برای جهان باشد.

هفته نامه نیوزویک با اشاره به هشدار روز یکشنبه دبیرکل سازمان ملل متحد نوشت: حزب الله لبنان و ارتش رژیم اسرائیل در ۱۱ ماه گذشته و همزمان با جنگ غزه، تبادل آتش داشته اند اما تنش ها به تازگی و به دنبال مجموعه حملاتی علیه ابزارهای الکترونیکی حزب الله شدت گرفت.

درگیری ها در غزه منطقه را ویران کرده و فلسطینی ها را در آستانه قحطی قرار داده است. گوترش پیشتر اوضاع در غزه را «فاجعه انسانی» توصیف کرده بود.

آمریکا، قطر و مصر در ماه های گذشته برای وادار کردن حماس و رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس و آزادی اسرا تلاش کرده اند.

گوترش در آستانه اجلاس سالانه سازمان ملل که از امروز دوشنبه در نیویورک آغاز می شود، گفت: برای من روشن است که دو طرف علاقه ای به آتش بس ندارند.

دبیرکل سازمان ملل پیشتر گفته بود که توافقات پیشنهاد شده «کاملا منطقی» هستند و «دو طرف باید آن را بپذیرند».

 استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به خبرنگاران در نیویورک گفت: گوترش از انفجارها در لبنان از سوی اسرائیل، «بسیار نگران» است و از همه طرف ها می خواهد «حداکثر خویشتنداری» را بکار گیرند.

رژیم اسرائیل طی عملیات تروریستی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه در لبنان، با منفجر کردن هزاران دستگاه پیجر، بی‌سیم و سیستم‌های ارتباطی، دست کم ۳۷ شهروند لبنانی را شهید و بیش از چهار هزار نفر دیگر را زخمی کرد.

بسیاری از کشورهای جهان و نهادهای بین‌المللی انفجارهای اخیر در لبنان را محکوم و بر لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه تاکید کرده‌اند. آمریکا همانند همیشه در واکنش به این حملات تروریستی اعلام کرد که از جزئیات آن اطلاعی نداشته است.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان روز پنجشنبه در سخنانی تاکید کرد که رژیم اسرائیل با عملیات تروریستی اخیر خود در لبنان، همه خطوط قرمز را زیر پا گذاشت و تاوان سختی خواهد پرداخت.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ رواق دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد
رایزنی ایران با 4 کشور برای توسعه هوش مصنوعی
افشای کشتار خانواده‌های لبنانی توسط رژیم صهیونیستی
توطئه‌های دشمن در شمال‌غرب و جنوب‌شرق کشور خنثی‌ شدند
جزئیات اصلاح نحوه محاسبه فوق‌العاده خاص حقوق کارمندان
افزایش دمای هوا در همدان
بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه درباره تنگه هرمز
«تفنگ پدری» با صدای پرواز همای منتشر شد+فیلم
توقف فعالیت 5 ایستگاه مترو مشهد به دلیل ازدحام عزاداران