×
بین الملل
شناسه خبر : 190521
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 17:59
بندر حیفا تعطیل شد

بندر حیفا تعطیل شد

المیادین از تعطیلی بندر حیفا تا اطلاع ثانوی از ترس گسترده شدن حملات حزب الله و تداوم حملات یمنی‌ها و عراقی‌ها خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: المیادین به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بندر حیفا به روی تردد مسافران بسته شده است.
با وجود احتمال پرهیز کشتی‌های خارجی از رسیدن به بندر حیفا با احتمال گسترده شدن حملات حزب الله و تداوم حملات یمنی‌ها و عراقی‌ها به این بندر، هنوز رسانه‌های عبری گزارشی در این خصوص منتشر نکرده‌اند.

حزب‌الله امروز یکشنبه اعلام کرد که برای اولین بار از زمان آغاز جنگ غزه در حدود یک سال پیش، پایگاه‌های نظامی در شهر حیفا در شمال اسرائیل را با موشک‌های فادی ۱ و ۲ بمباران کرده است که به عنوان واکنش اولیه به انفجارهای پیجری است که در مناطق مختلف لبنان رخ داد.
احمد دراوشه خبرنگار تلویزیون عربی از حیفا نیز به نوبه خود گزارش داد که بمباران حزب الله در شمال اسرائیل منجر به ویرانی بسیار بزرگی در این شهر شده است.

وی افزود: این بمباران ترس اسرائیلی‌ها را از تشدید بیشتر اوضاع در مرحله پیش رو افزایش می‌دهد به طوری که می‌تواند تصاویر ویرانی به مناطق و شهرهای دیگر مانند حیفا و شهرهای مرکزی اسرائیل سرایت ‌کند.
اسرائیلی‌ها همچنین از هدف قرار گرفتن پایگاه‌های نظامی یا کارخانه‌های استراتژیک بیم دارند، به ویژه اینکه حیفا دارای تعداد زیادی تاسیسات استراتژیک از جمله بندر حیفا است.
جنبش انصار الله یمن هم دو روز پیش اعلام کرد که طی یک عملیات نظامی مشترک با گروه‌های عراقی چهار کشتی را در بندر حیفا با دو پهپاد هدف حمله قرار داده است. این جنبش تاکید کرد که حمله به کشتی‌ها به دلیل نقض ممنوعیت ورود به بنادر اسرائیلی از سوی کشتی‌ها انجام شده است.

در همین حال رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند از دو روز پیش مدارس، بوستان‌ها،‌ سواحل و مکان‌های تجمع در شهر حیفا تعطیل شده است.خبرنگار تلویزیون العربی گزارش داد حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان اشاره کرده بود که اگر رژیم اشغالگر اسرائیل بنادر لبنان را محاصره کند، این حزب بنادر اسرائیل را هدف قرار خواهد داد. یکی از این بنادر که ممکن است مورد هدف قرار گیرد، بندر استراتژیک حیفا است.

وی ادامه داد: خلیج حیفا یک منطقه استراتژیک است، زیرا شامل کارخانه‌های بستنی سازی و کارخانه‌های صنایع نظامی سنگین از جمله کارخانه‌های شرکت رافائل است که تولید کننده گنبد آهنین است. بر اساس این گزارش، هدف قرار گرفتن شهر و بندر حیفا علاوه بر تلفات جانی زیاد غیرنظامیان، می تواند منجر به خسارات اقتصادی جدی برای اسرائیل شود.

رسانه‌های عبری امروز از  وضعیت هشدار در اسرائیل گزارش دادند و گفتند بیمارستان رامبام، بزرگترین بیمارستان شمال اسرائیل، پارکینگ زیرزمینی را به عنوان بخش اورژانس عملیاتی کرده  این نشانه این است که اسرائیل انتظار دارد در دوره آتی تنش بزرگی در این جبهه ایجاد شود.
اسرائیلی‌ها از تشدید تنش در این جبهه بیم دارند، به‌ویژه که موشکی که امروز به کریات بیالیک اصابت کرد در یک محله مسکونی، محله غیرنظامیان اسرائیلی و نه در نزدیکی یک مرکز امنیتی سقوط کرد.
رژیم صهیونیستی عمدتاً در تجارت اقتصادی به دریا متکی است، یک مسیر دریایی از دریای سرخ تا تنگه باب المندب برای رسیدن به شرق آسیا، و دیگری از طریق دریای مدیترانه که به عنوان راه مواصلاتی به اروپا محسوب می‌شود از همین رو بنادر نقش حیاتی برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی ایفا می‌کند.

رژیم اشغالگر صهیونیستی از هشت شهر بندری شامل حیفا، اشدود، تل‌آویو، ایلات، الخضیر(هادره) عسقلان، یافا و فدان(بندر عکا) برخوردار است اما وقتی صحبت از بنادری می‌شود که دشمن صهیونیستی از آنها برای خدمات تجاری و حمل و نقل دریایی استفاده می‌کند.
در حال حاضر بندر حیفا به دلیل اهمیت آن و اینکه بزرگ‌ترین بندر در فلسطین اشغالی است، در تجارت این رژیم حرف اول را می‌زند.

دومین بندر پس از حیفا که برای تجارت در اسرائیل تعیین شده، بندر اشدود است. وضعیت بندر در سایه جنگ متلاطم است و نباید فراموش کرد که حدود 30 کیلومتر با غزه فاصله دارد و در بخش جنوبی تل‌آویو واقع شده است.این بندر ویژه حمل و نقل کانتینر و کالای عمومی است و نقشی محوری در فعالیت‌های واردات و صادرات اسرائیل ایفا می‌کند و با موقعیت استراتژیک خود می‌تواند ارتباطات بین اروپا، آفریقا و آسیا را تقویت کند.امروز، این بندر دیگر به طور کامل عملیاتی نیست، زیرا در تیررس موشک‌های مقاومت واقع شده و شهرک‌های آنجا دائماً توسط مقاومت از غزه تا عراق و یمن هدف گرفته می‌شود.این بندر برای تجارت نفت و گاز است و در طول جنگ غزه کشتی‌های حامل کانتینر که در آنجا پهلو می‌گرفتند به بندر حیفا منتقل شده‌اند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ پله پله تا صدر
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی
کره شمالی، آمریکا و متحدانش را به رویارویی نظامی در شبه‌جزیره کره تهدید کرد
شورای حکام امروز چه چیزی را راستی‌آزمایی می‌کند؛ واقعیت ایران یا ادعاهای آمریکا؟
تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان؛ 27 شهید و 69 زخمی در 3 روز اخیر
تهدید تازه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ همه‌جانبه در راه است
مطالبه آزادی زندانیان در بند رژیم صهیونیستی؛ اعتراض خانواده‌های سوری
شناسایی 2 نفر از عاملان درگیری در محل اسکان دانشجویان عراقی در سمنان
پایان سردرگمی در هزینه‌های پرستاری خانگی با ابلاغیه جدید وزارت بهداشت
مقام سازمان ملل: محکومیت‌های لفظی در برابر رنج فلسطینی‌ها کافی نیست
بیش از 2 هزار شاکی برای پرونده یک طلا فروش؛ دادگاه چه حکمی صادر کرد؟
آماری از آخرین وضعیت سدهای کشور
جزئیات تازه از دیدار 3 ساعته کوشنر و ویتکاف با پوتین
قیمت نقره امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پایان پراکندگی آمار دانشگاه‌ها؛ درگاه واحد دانشجویی راه‌اندازی می‌شود
جدول خاموشی مازندران سه‌شنبه 17 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
مقام عراقی: آمریکا قدرت ایران را دست‌کم گرفت؛ نقشه واشنگتن ناکام ماند
جزئیات طرح جدید دولت برای بنزین؛ شناسه‌دار شدن کارت‌های اضطراری
حکم قضایی برای تروریست‌های اتوبوس محور خاش-زاهدان؛ جزئیات حکم صادر شده
پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛ تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نفت 97 دلاری شد
عملیات گسترده پلیس آلمان برای خنثی‌سازی بمب‌های دست‌ساز
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
توقیف 16 هزار میلیارد تومان از اموال چای دبش
ماجرای توقف پرداخت معوقات بازنشستگان چیست؟ تامین اجتماعی:واریزها همچنان ادامه دارد
راه‌اندازی شعبه اتاق بازرگانی در بندرانزلی
پیش بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ احتمال ریزش تا 218 هزار تومان
اگر گروسی بی خبر است از ترامپ بپرسد!
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است
چرا آژانس در میانه جنگ، بدنبال اطلاعات راهبردی ایران است؟
جدول خاموشی برق تهران برای سه‌شنبه 17 شهریور + ساعت خاموشی مناطق مختلف تهران