×
اجتماعی
شناسه خبر : 190517
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 17:18

خبر بروز رسانی می شود.....

33 مصدوم در نتیجه زلزله 5.2 ریشتری بجنورد/ تمام مدارس تعطیل شدند

زلزله‌ دیگری به بزرگی 5.2 در ریشتر امروز (یکشنبه) بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی را لرزاند که موجب مصدومیت 12 نفر شد.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشوروابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمان وقوع این زمین لرزه ساعت ۱۶ و ۱۳ دقیقه و ۳۱ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۵درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۴ درجه طول شرقی بوده است.

تمام مدارس شهرستان بجنورد فردا تعطیل هستند

 مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با اشاره به وقوع زلزله‌های امروز در بجنورد گفت: مدارس تمام مقاطع در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در شهرستان بجنورد فردا تعطیل هستند.

شفیق اظهار کرد: تمام مدارس استان ایمن هستند و هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به ترس و نگرانی که در مردم از وقوع زمین لرزه‌های امروز به وجود آمده، مقرر شده است تا روشنایی تمامی پارک‌ها و بوستان های شهر برقرار باشد.

شفیق ادامه داد: از سوی دیگر سالن های ورزشی و مساجد نیز در حالت آماده‌باش قرار گرفته و در آن‌ها باز است تا در صورت وقوع حادثه و خسارت مردم اسکان یابند.

وی بیان کرد: در حال حاضر تمامی نیروهای امدادی همچون هلال احمر در حالت آماده باش قرار دارند و ماموریت و مرخصی کارکنان تا ۲۴ ساعت آینده لغو شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: طی صحبت‌های انجام شده با متخصصان و اساتید زلزله شناسی اعلام شده که زمین لرزه بعد از ظهر، زلزله اصلی بوده است.

افزایش تعداد مصدومان زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد به ۳۳ نفر

رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: افزایش تعداد مصدومان زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد به ۳۳ نفر رسید.

دکتر تقی دولت آبادی اظهار کرد: تا این لحظه تعداد مراجعان به اورژانس ۳۳ نفر گزارش شده که از این تعداد ۱۰ نفر در قالب ماموریت۱۱۵ و درمان در محل بوده، یک مورد انتقال مصدوم به بیمارستان و ۲۲ نفر نیز مراجعه سرپایی به اورژانس بیمارستان اعلام شده است.

وی افزود: تعدادی از بیماران ارجاع داده شده به بیمارستان‌ها، استرس عصبی از زلزله بوده است. دولت آبادی ادامه داد: تعدادی از بیماران از بیمارستان مرخص شده و تعدادی نیز تحت نظر هستند.

رئیس سازمان اورژانس خراسان شمالی: زلزله 28 مصدوم داشت

رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد ۲۸ مصدوم داشت که دو نفر از آنها با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر تقی دولت آبادی اظهار کرد: از این تعداد مصدوم؛ ۱۸ نفر به شکل سرپایی در مراکز درمانی خراسان شمالی درمان شدند.

وی افزود: افراد مصدوم دچار شکستگی و ترومای معمولی شده بودند که برخی از آنها تحت مراقبت های پزشکی هستند.

دولت آبادی ادامه داد: همچنین ۱۰ نفر دچار استرس عصبی شدند که نیروهای اورژانس خدمات درمانی و مشاوره ای لازم را به این افراد ارایه دادند.

آماده باش نیروهای اورژانس

رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در پی حادثه زلزله ۵.۲ ریشتری شهرستان بجنورد کلیه مرخصی های نیروهای اورژانس و مراکز بهداشتی و درمانی لغو شد و به حالت آماده باش در آمدند.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله با دستور مدیر جانشین سازمان اورژانس، تیم های واکنش سریع اورژانس پیش بیمارستانی به همراه کلیه پایگاه های اورژانس ۱۱۵ استان، اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس هوایی، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی سطح استان به حالت آماده باش در آمدند.

زلزله بجنورد ۱۲ مصدوم داشت

 رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: زلزله امروز (یکشنبه) ۱۲ مصدوم داشت که ۲ نفر از آنها با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر تقی دولت آبادی در این باره  اظهار کرد: از این تعداد مصدوم یک مورد دچار سقوط غیر همتراز و یک مورد نیز دچار سقوط هم تراز شده بود.

وی افزود: همچنین ۱۰ نفر دچار استرس عصبی شدند که نیروهای اورژانس خدمات درمانی و مشاوره ای لازم را به این افراد ارایه دادند.

 ترک خوردگی منازل و اعزام ۲۸ تیم ارزیاب

 مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: وقوع زمین لرزه عصر امروز (یکشنبه) سبب ترک خوردگی سقف و دیوار در برخی منازل روستایی بجنورد شد.

غلامرضا شفیق در این باره اظهار کرد: خسارت زلزله از برخی روستاهای جنوب بجنورد گزارش شد که جزئی است. وی افزود: ۲۸ تیم ارزیاب جمعیت هلال احمر به مناطق روستایی اعزام شدند و بررسی بیشتر در حال انجام است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی ادامه داد: تیم های امدادی در حالت آماده باش هستند.

 

مردم بجنورد به خیابان ها ریختند

 وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری دقایقی پیش در بجنورد بار دیگر مردم این شهر را به خیابان کشاند. این زمین لرزه ساعت ۱۶ و ۱۳ دقیقه و ۳۱ ثانیه در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: تیم های ارزیاب به مناطق مختلف اعزام شدند. ابوالفضل محبان اظهار کرد: بررسی اولیه نشان می دهد زلزله سبب تخریب منازل در برخی روستاها شده است.

بامداد امروز نیز زمین لرزه براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ساعت سه و ۲۱ دقیقه و ۴۶ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

۲ زلزله به بزرگی ۴.۱ و ۴.۷ ریشتر امروز (یکشنبه) بجنورد مرکز خراسان‌شمالی را به فاصله هفت دقیقه لرزاند. براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۶ درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۱ درجه عرض شرقی بوده است. مرکز وقوع این زلزله هشت کیلومتری شهر بجنورد خراسان شمالی بوده است. دومین زمین لرزه نیز به فاصله هفت دقیقه ساعت سه و ۲۸ دقیقه و ۴۲ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۸ درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۰ درجه عرض شرقی بوده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(4) - ارمنستان (0) | نبرد سرنوشت‌ساز در انتخابی جام جهانی 2026
انگلیس(1) - آندورا(0) | تیم هری کین آماده دیدار با آندورا در مقدماتی جام جهانی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
X
آگهی تبلیغاتی