×
اجتماعی
شناسه خبر : 190517
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 17:18
33 مصدوم در نتیجه زلزله 5.2 ریشتری بجنورد/ تمام مدارس تعطیل شدند

خبر بروز رسانی می شود.....

33 مصدوم در نتیجه زلزله 5.2 ریشتری بجنورد/ تمام مدارس تعطیل شدند

زلزله‌ دیگری به بزرگی 5.2 در ریشتر امروز (یکشنبه) بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی را لرزاند که موجب مصدومیت 12 نفر شد.

نورنیوز-گروه حوادث: براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشوروابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمان وقوع این زمین لرزه ساعت ۱۶ و ۱۳ دقیقه و ۳۱ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۵درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۴ درجه طول شرقی بوده است.

تمام مدارس شهرستان بجنورد فردا تعطیل هستند

 مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با اشاره به وقوع زلزله‌های امروز در بجنورد گفت: مدارس تمام مقاطع در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در شهرستان بجنورد فردا تعطیل هستند.

شفیق اظهار کرد: تمام مدارس استان ایمن هستند و هیچ گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به ترس و نگرانی که در مردم از وقوع زمین لرزه‌های امروز به وجود آمده، مقرر شده است تا روشنایی تمامی پارک‌ها و بوستان های شهر برقرار باشد.

شفیق ادامه داد: از سوی دیگر سالن های ورزشی و مساجد نیز در حالت آماده‌باش قرار گرفته و در آن‌ها باز است تا در صورت وقوع حادثه و خسارت مردم اسکان یابند.

وی بیان کرد: در حال حاضر تمامی نیروهای امدادی همچون هلال احمر در حالت آماده باش قرار دارند و ماموریت و مرخصی کارکنان تا ۲۴ ساعت آینده لغو شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: طی صحبت‌های انجام شده با متخصصان و اساتید زلزله شناسی اعلام شده که زمین لرزه بعد از ظهر، زلزله اصلی بوده است.

افزایش تعداد مصدومان زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد به ۳۳ نفر

رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: افزایش تعداد مصدومان زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد به ۳۳ نفر رسید.

دکتر تقی دولت آبادی اظهار کرد: تا این لحظه تعداد مراجعان به اورژانس ۳۳ نفر گزارش شده که از این تعداد ۱۰ نفر در قالب ماموریت۱۱۵ و درمان در محل بوده، یک مورد انتقال مصدوم به بیمارستان و ۲۲ نفر نیز مراجعه سرپایی به اورژانس بیمارستان اعلام شده است.

وی افزود: تعدادی از بیماران ارجاع داده شده به بیمارستان‌ها، استرس عصبی از زلزله بوده است. دولت آبادی ادامه داد: تعدادی از بیماران از بیمارستان مرخص شده و تعدادی نیز تحت نظر هستند.

رئیس سازمان اورژانس خراسان شمالی: زلزله 28 مصدوم داشت

رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: زلزله ۵.۲ ریشتری بجنورد ۲۸ مصدوم داشت که دو نفر از آنها با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر تقی دولت آبادی اظهار کرد: از این تعداد مصدوم؛ ۱۸ نفر به شکل سرپایی در مراکز درمانی خراسان شمالی درمان شدند.

وی افزود: افراد مصدوم دچار شکستگی و ترومای معمولی شده بودند که برخی از آنها تحت مراقبت های پزشکی هستند.

دولت آبادی ادامه داد: همچنین ۱۰ نفر دچار استرس عصبی شدند که نیروهای اورژانس خدمات درمانی و مشاوره ای لازم را به این افراد ارایه دادند.

آماده باش نیروهای اورژانس

رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در پی حادثه زلزله ۵.۲ ریشتری شهرستان بجنورد کلیه مرخصی های نیروهای اورژانس و مراکز بهداشتی و درمانی لغو شد و به حالت آماده باش در آمدند.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله با دستور مدیر جانشین سازمان اورژانس، تیم های واکنش سریع اورژانس پیش بیمارستانی به همراه کلیه پایگاه های اورژانس ۱۱۵ استان، اتوبوس آمبولانس و بالگرد اورژانس هوایی، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی سطح استان به حالت آماده باش در آمدند.

زلزله بجنورد ۱۲ مصدوم داشت

 رییس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان شمالی گفت: زلزله امروز (یکشنبه) ۱۲ مصدوم داشت که ۲ نفر از آنها با کمک نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

دکتر تقی دولت آبادی در این باره  اظهار کرد: از این تعداد مصدوم یک مورد دچار سقوط غیر همتراز و یک مورد نیز دچار سقوط هم تراز شده بود.

وی افزود: همچنین ۱۰ نفر دچار استرس عصبی شدند که نیروهای اورژانس خدمات درمانی و مشاوره ای لازم را به این افراد ارایه دادند.

 ترک خوردگی منازل و اعزام ۲۸ تیم ارزیاب

 مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: وقوع زمین لرزه عصر امروز (یکشنبه) سبب ترک خوردگی سقف و دیوار در برخی منازل روستایی بجنورد شد.

غلامرضا شفیق در این باره اظهار کرد: خسارت زلزله از برخی روستاهای جنوب بجنورد گزارش شد که جزئی است. وی افزود: ۲۸ تیم ارزیاب جمعیت هلال احمر به مناطق روستایی اعزام شدند و بررسی بیشتر در حال انجام است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی ادامه داد: تیم های امدادی در حالت آماده باش هستند.

 

مردم بجنورد به خیابان ها ریختند

 وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری دقایقی پیش در بجنورد بار دیگر مردم این شهر را به خیابان کشاند. این زمین لرزه ساعت ۱۶ و ۱۳ دقیقه و ۳۱ ثانیه در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: تیم های ارزیاب به مناطق مختلف اعزام شدند. ابوالفضل محبان اظهار کرد: بررسی اولیه نشان می دهد زلزله سبب تخریب منازل در برخی روستاها شده است.

بامداد امروز نیز زمین لرزه براساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، ساعت سه و ۲۱ دقیقه و ۴۶ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

۲ زلزله به بزرگی ۴.۱ و ۴.۷ ریشتر امروز (یکشنبه) بجنورد مرکز خراسان‌شمالی را به فاصله هفت دقیقه لرزاند. براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۶ درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۱ درجه عرض شرقی بوده است. مرکز وقوع این زلزله هشت کیلومتری شهر بجنورد خراسان شمالی بوده است. دومین زمین لرزه نیز به فاصله هفت دقیقه ساعت سه و ۲۸ دقیقه و ۴۲ ثانیه و در عمق هشت کیلومتری زمین رخ داده است.

براساس این گزارش، مختصات جغرافیایی این زمین لرزه ۳۷.۳۸ درجه عرض شمالی و ۵۷.۳۰ درجه عرض شرقی بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
روسیه: اقدامات تحریک‌آمیز اسرائیل را محکوم می‌کنیم
برنامه پخش بازی‌های امروز پنجشنبه 6 شهریور 1405؛از والیبال ایران تا بارسلونا و چلسی
قیمت طلا امروز پنجشنبه 5 شهریور + جدول قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز پنجشنبه 5 شهریور+ لینک
برنامه قطعی برق اصفهان امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد + لینک
جدول زمان بندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز پنجشنبه 5 شهریور
قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 5 شهریور+ لینک
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
ارتباط معنادار کیفیت رژیم غذای و سلامت ریه
ناسا با کسوف مصنوعی به دنبال چیست؟
همه علائم و عوارض احتمالی ابتلا به زونا
عاداتی که کلیه‌ها را نابود می‌کنند
دارویی که چربی‌ها را بدون از دست دادن عضله یا کمتر غذا خوردن می‌سوزاند!
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی