×
سیاسی
شناسه خبر : 190470
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 12:23
توضیحات «عراقچی» از نخستین روز دیدارهایش در نیویورک

توضیحات «عراقچی» از نخستین روز دیدارهایش در نیویورک

وزیر خارجه کشورمان در مورد نخستین روز دیدارهایش در نیویورک توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه گفت: امروز اولین روز حضور ما در نیویورک در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود و البته هنوز دو روز تا شروع مجمع عمومی سازمان ملل فاصله است. قرار است هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سطح سران از صبح سه شنبه به وقت نیویورک در مقر سازمان ملل متحد آغاز شود.

عراقچی درباره دیدارهای روز نخست حضورش در نیویورک گفت: امروز با وزرای امور خارجه کویت، بحرین و کوبا به اضافه دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس ملاقات داشتم که طبیعتاً در خصوص مسائل منطقه، با وزرای خارجه کویت، بحرین و دبیرکل شورای همکاری خلیج بحث‌های جدی داشتیم.

او گفت: البته بحث‌های بسیار سازنده و خوبی در مورد موضوع ثبات و امنیت در منطقه انجام شد و البته بحث فلسطین، جنایت‌های اسرائیل در غزه و در جنوب لبنان و به هر حال، آتشی که در منطقه می‌تواند در اثر سیاست‌های رژیم صهیونیستی شعله ور شود و خطراتی که می‌تواند شامل همه کشورها شود و نیز ضرورت مقابله با این سیاست‌ها.

وزیر خارجه گفت: همینطور دیدارهایی با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه انجام شد که سه دیدار مهم با نمایندگان سازمان ملل در سه حوزه مهم بین المللی بود به ویژه بحث سوریه و غزه که در منطقه ما دارای اهمیت است.

عراقچی افزود: شرایط انسانی که در غزه تشریح می‌کردند، واقعاً غیرقابل باور است. میزان جنایاتی که صورت گرفته و از آن بدتر اینکه راه‌ها برای ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه همه بسته است و اجازه ورود و توزیع کمک‌ها داده نمی‌شود.

وزیر خارجه افزود: بیمارستان‌هایی که صلیب سرخ در غزه ایجاد کرده است از کمبود امکانات رنج می‌برد و اجازه نمی‌دهند که امکانات برسد و واقعاً شرایط اسفباری است و عباراتی که استفاده می‌شد، اینکه، اسرائیل یک جهنم واقعی را در غزه ایجاد کرده است.

عراقچی ادامه داد: جالب است که همه در ملاقات‌ها اذعان داشتند که علیرغم این‌همه جنایت و این جهنمی که اسرائیل ایجاد کرده، ولی به هیچیک از اهداف خود نرسیده است نه در شکست حماس، نه در آزادی زندانیان و نه اینکه بتواند یک حمایت بین المللی از خودش ایجاد کند. البته حمایت کشورهای خاص و به ویژه آمریکا را دارد و مانع اصلی در ایجاد آتش بس و توقف این جنگ، حمایت‌هایی است که واقعاً آمریکا و کشورهای غربی صورت می‌دهند.

وزیر خارجه اضافه کرد: وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است. وضعیت منطقه در شرایط خطرناکی قرار دارد. جامعه بین الملل و شورای امنیت (سازمان ملل) باید با این وضعیت مقابله کند ولی متأسفانه با سیاست‌های کشورهای غربی شاهد هستیم که وضعیت چگونه است.

او تصریح کرد: اینها بحث‌هایی بود که در همه ملاقات‌ها انجام شد. به نظر من، جامعه بین المللی اکنون بیش از همیشه روی سیاست‌های واقعاً جنایتکارانه رژیم صهیونیستی حساس شده است که نه فقط منطقه بلکه فراتر از منطقه را به سمت خطرناکی پیش می‌برد.

عراقچی عنوان کرد: روز یکشنبه نیز از این ملاقات‌ها و دیدارها با وزرای خارجه و نهادهای بین المللی جریان خواهد داشت و موضوع اصلی گفتگوهای ما، فلسطین، غزه و جنوب لبنان است و تشویق جامعه بین الملل و کشورهای جهانی که به مسؤولیت خودشان در این زمینه عمل کنند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قبل و بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا این نکات را رعایت کنید
افشاگری موسس تگرام درباره سانسور سیاسی برای فرانسه
کشف‌ سه داستان تازه از «ویرجینیا وولف»
تصویب قانون محدودیت زمان استفاده از صفحه‌نمایش در ژاپن
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس: صحبت‌های مدیران پرسپولیس قانع کننده نبود
رضا درویش: اوریه بزرگواری کرد که مسئله پزشکی‌اش را پیگیری نکرد
معاون ترامپ: مذاکرات پیچیده‌ای درباره غزه در جریان است!
نورنما | روستایی در قزوین که مردمش رومانیایی حرف می زنند!
تیراندازی و آتش سوزی در یک کلیسا در میشیگان/ یک کشته و 9 زخمی در این حادثه
درخواست البرادعی از کشورهای عربی برای توقف روابط با رژیم صهیونستی
ترامپ: توافق صلح غزه در مرحله نهایی قرار دارد
تنش‌های تجاری چین و مکزیک بالا گرفت
عارف: برنامه‌های دولت در مواجهه با تحریم‌های ظالمانه بررسی و نهایی شده است
هشدار ناتو به مسکو: جنگنده‌های روس را هدف قرار می‌دهیم
نامه لاوروف به گوترش: بازگشت قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران غیرقانونی است
مدال برنز ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران در قهرمانی جهان
تصویب اولیه قانون اعدام مبارزان فلسطینی در پارلمان اسرائیل
لوکاشنکو: به اقدامات خصمانه ناتو پاسخ فوری می‌دهیم
تاریخ‌نگار مشهور اسرائیلی: حماس نباید در فهرست سازمان‌های تروریستی بماند
محسنی اژه‌ای: مسائل ضروری در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی مطرح شود
هر دو مسیر تونل نیایش امشب مسدود است
بگرام کانون رقابت آمریکا، ایران و چین در منطقه
شکست حمله به سران حماس در قطر زیر ذره‌بین «شین‌بت»
اسپانیا برای تحریم رژیم صهیونیستی به «گروه لاهه» پیوست
همدان لرزید +جزئیات
سردار شکارچی: خط تولید موشکی ایران هرگز متوقف نخواهد شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 5 مهر 1404
ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مکان اورانیوم غنی‌شده ایران
پزشکیان : اگر تحریم‌ها رفع شوند، امکان گفت‌وگو و مذاکره وجود دارد
آتش‌سوزی در خیابان سعدی جنوبی + جزئیات
پزشکیان: زندگی و معیشت مردم در کانون توجه دولت قرار دارد
قالیباف: خانوارها بابت صرفه‌جویی انرژی، مابه‌ازای اقتصادی شفاف دریافت کنند
بیانیه سازمان ملل درباره بازگشت تحریم‌ها و قطعنامه‌های لغوشده علیه ایران
X
آگهی تبلیغاتی