×
سیاسی
شناسه خبر : 190470
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 12:23
توضیحات «عراقچی» از نخستین روز دیدارهایش در نیویورک

توضیحات «عراقچی» از نخستین روز دیدارهایش در نیویورک

وزیر خارجه کشورمان در مورد نخستین روز دیدارهایش در نیویورک توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه گفت: امروز اولین روز حضور ما در نیویورک در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بود و البته هنوز دو روز تا شروع مجمع عمومی سازمان ملل فاصله است. قرار است هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در سطح سران از صبح سه شنبه به وقت نیویورک در مقر سازمان ملل متحد آغاز شود.

عراقچی درباره دیدارهای روز نخست حضورش در نیویورک گفت: امروز با وزرای امور خارجه کویت، بحرین و کوبا به اضافه دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس ملاقات داشتم که طبیعتاً در خصوص مسائل منطقه، با وزرای خارجه کویت، بحرین و دبیرکل شورای همکاری خلیج بحث‌های جدی داشتیم.

او گفت: البته بحث‌های بسیار سازنده و خوبی در مورد موضوع ثبات و امنیت در منطقه انجام شد و البته بحث فلسطین، جنایت‌های اسرائیل در غزه و در جنوب لبنان و به هر حال، آتشی که در منطقه می‌تواند در اثر سیاست‌های رژیم صهیونیستی شعله ور شود و خطراتی که می‌تواند شامل همه کشورها شود و نیز ضرورت مقابله با این سیاست‌ها.

وزیر خارجه گفت: همینطور دیدارهایی با نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه، رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه انجام شد که سه دیدار مهم با نمایندگان سازمان ملل در سه حوزه مهم بین المللی بود به ویژه بحث سوریه و غزه که در منطقه ما دارای اهمیت است.

عراقچی افزود: شرایط انسانی که در غزه تشریح می‌کردند، واقعاً غیرقابل باور است. میزان جنایاتی که صورت گرفته و از آن بدتر اینکه راه‌ها برای ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه همه بسته است و اجازه ورود و توزیع کمک‌ها داده نمی‌شود.

وزیر خارجه افزود: بیمارستان‌هایی که صلیب سرخ در غزه ایجاد کرده است از کمبود امکانات رنج می‌برد و اجازه نمی‌دهند که امکانات برسد و واقعاً شرایط اسفباری است و عباراتی که استفاده می‌شد، اینکه، اسرائیل یک جهنم واقعی را در غزه ایجاد کرده است.

عراقچی ادامه داد: جالب است که همه در ملاقات‌ها اذعان داشتند که علیرغم این‌همه جنایت و این جهنمی که اسرائیل ایجاد کرده، ولی به هیچیک از اهداف خود نرسیده است نه در شکست حماس، نه در آزادی زندانیان و نه اینکه بتواند یک حمایت بین المللی از خودش ایجاد کند. البته حمایت کشورهای خاص و به ویژه آمریکا را دارد و مانع اصلی در ایجاد آتش بس و توقف این جنگ، حمایت‌هایی است که واقعاً آمریکا و کشورهای غربی صورت می‌دهند.

وزیر خارجه اضافه کرد: وضعیت انسانی غزه بسیار اسفبار است. وضعیت منطقه در شرایط خطرناکی قرار دارد. جامعه بین الملل و شورای امنیت (سازمان ملل) باید با این وضعیت مقابله کند ولی متأسفانه با سیاست‌های کشورهای غربی شاهد هستیم که وضعیت چگونه است.

او تصریح کرد: اینها بحث‌هایی بود که در همه ملاقات‌ها انجام شد. به نظر من، جامعه بین المللی اکنون بیش از همیشه روی سیاست‌های واقعاً جنایتکارانه رژیم صهیونیستی حساس شده است که نه فقط منطقه بلکه فراتر از منطقه را به سمت خطرناکی پیش می‌برد.

عراقچی عنوان کرد: روز یکشنبه نیز از این ملاقات‌ها و دیدارها با وزرای خارجه و نهادهای بین المللی جریان خواهد داشت و موضوع اصلی گفتگوهای ما، فلسطین، غزه و جنوب لبنان است و تشویق جامعه بین الملل و کشورهای جهانی که به مسؤولیت خودشان در این زمینه عمل کنند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد
تلویزیون رژیم صهیونیستی: شب سختی را گذراندیم
هشدار سازمان جهانی بهداشت به آمریکا و رژیم صهیونیستی
قیمت بنزین در آمریکا طی 10 روز جنگ 17 درصد جهش کرد
آغاز سی وسومین موج عملیات وعده صادق4 با شلیک موشک‌های خیبر شکن
نفت ایران 100 دلاری شد
ذخایر استراتژیک کشور در وضعیت مطلوب است
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
شرط ایران برای آتش‌بس اعلام شد
احمد امین‌نظر درگذشت
رصد بازار به منظور جلوگیری از احتکار از سوی دادستان‌های سراسر کشور