×
اقتصادی
شناسه خبر : 190445
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 10:28
وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ با محوریت شورای عالی فضای مجازی است

وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ با محوریت شورای عالی فضای مجازی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درباره بحث فیلترینگ باید گفت محور این کار شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی است اما سلسله جلساتی برگزار شده و امروز هم جلسه‌ای در این زمینه داریم.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در حاشیه آیین آغاز سال تحصیلی جدید در جمع خبرنگاران درباره برنامه خود جهت بهبود تجربه کاربران از اینترنت اظهار کرد: در اینجا دو نگاه وجود دارد اول اینکه نظارت‌هایمان در این زمینه را تقویت کنیم و این کار را در دوره جدید با جدیت پیگیری خواهیم کرد و دوم این که زیرساخت‌ها را تقویت کنیم که هر دو موضوع به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: آقای رئیس جمهور محترم هم بحث رضایت مردم را مطالبه می‌کنند و مرتب در جلسات هیئت دولت این موضوع را تاکید دارند و مکلف هستیم که این را پیگیری کنیم. برنامه مشخص فعلا این است که طراحی در حال انجام است و گام به گام پیش می‌رویم. جالب است بدانید که در جلسه شورای معاونان ضمن معارفه معاونان جدید یکی از موضوعات جدی که بر آن تاکید کردم که به صورت دوره‌ای و مرتب در تعامل با خبرنگاران باشند و نشست‌های رسانه‌ای بگذارند و پاسخگو باشند.    

وی همچنین درباره موضوع فیلترینگ توضیح داد: محور این کار شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی است اما سلسله جلساتی برگزار شده و امروز هم جلسه‌ای داریم. پیگیری می‌کنیم و اجازه بدهید این موضوعات را در فضای کارشناسی دنبال کنیم.

وی ادامه داد: در بحث هوش مصنوعی نیز ظرفیت‌های مختلفی وجود دارد یکی از آنها سازمان ملی هوش مصنوعی است که با آنها جلسه‌ای داشتیم؛ در کنار آن در این بخش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز حضور دارند و باید همه ظرفیت‌ها را در قالب هم‌افزایی پای کار بیاوریم و به زودی در مورد آن صحبت خواهیم کرد.    

هاشمی همچنین با اشاره به برنامه ورود رشته آی سی تی به مدارس، تشریح کرد: با آموزش و پرورش در حال تعامل هستیم؛ این تکلیف ماست و حتما کار را پیگیری خواهیم کرد.

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی درباره اقداماتی که برای بهبود کیفیت اینترنت در دستور کار قرار دارد، گفت: در بحث‌ ارتباطات ما قائل به افزایش کیفیت هستیم. ما یک تیمی را برای این موضوع تشکیل دادیم که در حال بررسی ابعاد مختلف هستند. تعدادی از گلوگاه‌های مهم حوزه ارتباطات کشور به ویژه در بخش‌های بین استانی شناسایی شده که تقویت آن‌ها در دستور کار قرار دارد.  

وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم با تقویت زیرساخت‌ها، مردم احساس کنند که کیفیت ارتباطات بهبود یافته است. این اقدامات به صورت گام‌به‌گام پیش‌می‌رود و از همکارانم درخواست کرده‌ام این مسئله را پیگیری کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
میانگین دمای بهار ایران 14.4 درجه ثبت شد
مصدومیت مانع تمدید قرارداد قلی‌زاده با لخ‌پوزنان شد
فردا جلسه دوم غیرعلنی دادگاه پرونده پژمان جمشیدی برگزارمی شود + جزئیات
چرا اجاره‌ها از توان خانوارها فراتر رفت؟
افشای نفوذ سایبری ایران به نهاد امنیتی اسرائیل
بحران انرژی در آسیا پس از تنش‌های منطقه‌ای
محدودیت منابع بانک‌ها و بحران نقدینگی
مخالفت ملونی با خروج نیروهای آمریکایی از اروپا
برهم‌زدن نظم ناوبری ایران در تنگه هرمز دشوار خواهد بود
گرد و غبار شاخص آلودگی هوای اصفهان را به 152 رساند
شهادت 181 نفر در البرز طی جنگ سوم تحمیلی
پیش بینی قیمت طلا و سکه تاپایان هفته
زخمی شدن دو نفر در تیراندازی نزدیک کاخ سفید
افت همزمان بازار طلا و ارز تحت تأثیر تحولات منطقه‌ای
تمدید طرح رایگان حمل‌ونقل عمومی در تهران تا 22 اردیبهشت
زمان ثبت‌نام آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد 1406 اعلام شد
قیمت گوشت قرمز امروز 15 اردیبهشت 1405 + جدول
سقوط بازار LNG جهان پس از بحران تنگه هرمز
7 عادت خطرناک که باعث افزایش خطر سکته مغزی می شوند
عملیات غافلگیرانه پلیس برای بازداشت 6 آدم ربا و آزادی گروگان
نوراینفو | این علائم یعنی تیروئید شما درست کار نمیکند
سناریوی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات نوامبر
نوراینفو | 10 نشانه بیماری قلبی که نباید نادیده گرفت
هشدار نظام پزشکی درباره اسراف در نظام سلامت
راز طراحی دیوارنگاره مشت گره‌کرده در میدان جمهوری
نوجوان بابلی زندگی دوباره ای به چند بیمار نیازمند بخشید
آسیب به نیروگاه هسته اوکراین در پی حمله پهپادی
دستور رئیس قوه قضاییه برای تسهیل امور تولیدکنندگان واقعی
پرونده حقوقی جدید علیه توقیف ناوگان امدادی غزه
تهدید تازه ترامپ علیه کوبا با اعزام ناو جنگی
شکست در اولین گام؛ چرا پروژه آزادی ترامپ مرده متولد شد؟
نورنما | قاب دیده‌نشده از علی شمخانی؛ روایت یک انتصاب متفاوت
اعتراف رسانه عبری به برتری راهبردی ایران
تصادف مرگبار در تونل پاتاوه؛ یک کشته و 9 مصدوم
بزک تجاوز با کلیدواژه زیبای «پروژه آزادی»
چرخش دیپلماتیک واشنگتن از ریاض به بیروت
میدان نت
تصمیم جدید قطر برای مدیریت صادرات گاز مایع
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 15 اردیبهشت 1405
بازگشت 62 درصدی ایرانی‌ها پس از آغاز جنگ
آغاز مرحله دهم کالابرگ از امروز؛ زمان‌بندی جدید بر اساس کد ملی اعلام شد
افزایش تنش‌ها در مرزهای لبنان با حملات هوایی
امارات و فروپاشی درونی
سیاست‌نامه | پای چه کسی روی سیم اینترنت است؟
تحول در درمان سرطان با فناوری بومی الکتروپوریشن
مذاکره مطابق طرح ایران عملی است
گره ترافیکی محور هراز با مسیر جدید باز می‌شود
نعره زد عشق که خونین‌جگری پیدا شد!
نقش پسران ترامپ در پروژه‌های معدنی قزاقستان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 اردیبهشت 1405+ جدول پخش