×
سیاسی
شناسه خبر : 190435
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 09:20
رئیس‌جمهور: امیدوارم در سفر به نیویورک بتوانم صدای مردم کشور باشم

رئیس‌جمهور: امیدوارم در سفر به نیویورک بتوانم صدای مردم کشور باشم

دکتر مسعود پزشکیان پیش از عزیمت به نیویورک گفت: امیدوارم در این سفر بتوانیم صدای مردم کشورمان، صدای حق طلبی و عدالت خواهی آنها که اعتقاد قلبی ماست را به گوش کسانی که در سازمان ملل هستند برسانیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر پزشکیان اظهار داشت: سازمان ملل متحد یکی از سازمان های مهم و دستاوردهای بزرگ بشریت است؛ جایگاهی است که همه رؤسای جمهور دنیا حضور می یابند؛ حضور اینها بیشتر برای صلح، آرامش و حفظ کره خاکی و حل اختلافات بین المللی است.

پزشکیان تاکید کرد: سازمان ملل جایگاهی است که اگر وظیفه خود را به درستی انجام دهد، نباید کشوری پیدا شود که به خاطر قدرت، تکنولوژی و علمی که دارد بقیه کشورها را بتواند بمباران کند و بکشد و مردم و زنان و کودکان و بیمارستان ها و خانه های آنها را بدون هدف و کور تخریب کند بعد هم هر جایی را که زد، بگوید اینجا هدف ما بوده است.

او تصریح کرد: یعنی بیمارستان و مدارس را بمباران کند و کودکان و زنان را بکشد و بگوید اینجا محل تروریسم و هدف ما بود؛ هر کاری می کنند برای آن توجیه درست می کنند بعد هم برخی کشورهای به ظاهر مدعی حقوق بشر این ادعای جنایتکاران را بپذیرند و بگویند اینها دارند دنبال تروریست ها می گردند.

رئیس جمهور ادامه داد: اما واقعیت غیر از اینهاست و کاری که می کنند، روحیه مردانگی و انسانیت را در نگاه کسانی که وجدان و آگاهی دارند و مستقل از اینکه در چه دین و باوری هستند را جریحه دار می کند.

دکتر پزشکیان افزود: در سازمان ملل می توان این مسائل را مطرح کرد؛ همچنین با رؤسای جمهور کشورهای مختلف جلساتی خواهیم داشت و برای ایجاد صلح و آرامش در جهان گفت وگو می کنیم.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: با ایرانیانی که در آمریکا هستند گفت وگو خواهیم کرد و تبادل نگرش خواهیم داشت و جوی که در آنجا ایجاد کرده اند را خنثی کنیم.

دکتر پزشکیان افزود: واقعیت آن چیزی نیست که از رسانه ها بیان می کنند ایران ما خیلی امن تر و آزادتر از آنی است که برایش تصویرسازی کرده اند؛ این حرف به این معنی نیست که مشکل نداریم بلکه حتما در رفتار و برخوردهای ما اشکالاتی هست اما نیت و اساس نظام جمهوری اسلامی برپایی حق و عدالت و دیدن همه مردم و آن حرفی است که در ایام انتخابات می زدیم و می گفتیم ایران برای تمامی ایرانیان است.

او گفت: این کشور برای همه ماست چه آنهایی که در داخل هستند و چه آنهایی که رفته اند؛ باید کمک کنیم کشوری آباد، آزاد و مستقل و سربلند درست کنیم.

او ادامه داد: امیدواریم در این فرصت با ایرانیان و رسانه های مستقر در کشور میزبان صحبت کنیم همچنین با مسئولان و رؤسای جمهور کشورها گفت وگو خواهیم داشت و نسبت به راه حل های مختلف چه در حوزه امنیت و چه اقتصاد و تولید و سرمایه گذاری و گردشگری و سایر فعالیت ها مذاکره می کنیم.

رئیس جمهور گفت: اگر رسالت مان را درست انجام دهیم، تصور میکنم دستاوردهای خوبی خواهیم داشت.

به خانواده های جان باختگان حادثه معدن طبس تسلیت می گویم/ هر کاری از دست ما بربیاید برای خانواده هایشان انجام خواهیم داد

دکتر پزشکیان افزود: متأسفانه خبردار شدیم که در طبس یکی از معادن زغال سنگ دجار حادثه شده وتعدادی از هموطنان‌مان جان خود را از دست داده اند، از این تریبون به خانواده های محترم آنها تسلیت عرض می کنم.

او گفت: با وزرای کشور، بهداشت و صمت صحبت کردیم؛ با تمام توان پیشگر رفع مشکلات این عزیزان خواهیم بود، با وزیر صنعت صحبت کردم که این روند درسی شود تا از این به بعد در معادن کشور ما سیستمی پیاده کنند و کاری انجام دهند که این اتفاقات شکل نگیرد.

او گفت: استانداردی که باید در معادن باشد، در حدی باشد که خطری کارگران معادن را تهدید نکند؛ مجددا به خانواده عزیز جان باختگان تسلیت عرض می کنم و هر کاری از دست ما بربیاید، برای پشتیبانی از آنها انجام خواهیم داد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سفر عبدالله دوم به چین؛ فصل تازه در روابط اَمان و پکن
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان
آغاز ثبت‌نام طرح آشیان در 12 شهر+ لینک ثبت نام
برنامه کنسرت‌های شهریور 1404؛ از تالار وحدت تا شهرهای مختلف ایران
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور اعلام شد+جزییات
یک منبع مطلع: مواضع و شروط ایران درباره تنگه هرمز به طور شفاف به واسطه پاکستانی اعلام شد
پایان ماموریت ناو لینکلن در خاورمیانه؛ پهلوگیری در تایلند پس از 250 روز
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 3 شهریور چقدر کاهش یافت؟
سیاست‌های مالی ترامپ و بمب ساعتی بدهی آمریکا
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران