×
سیاسی
شناسه خبر : 190428
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/07/01 ساعت 08:44
پزشکیان: اگر خوب کار کنیم فردای کشور از امروز بهتر خواهد شد

رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد

پزشکیان: اگر خوب کار کنیم فردای کشور از امروز بهتر خواهد شد

رئیس جمهور گفت: باید کاری کنیم شما دانش آموزان خوب بدانید، مهارت پیدا کنید، بتوانید و بخواهید برای کشورمان افراد مؤثری باشید. اگر ما خوب کار کنیم و بستر لازم را برای آموزش شما فراهم شود، فردای کشور از امروز بهتر خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در آئین بازگشایی سال تحصیلی جدید مدارس کشور با حضور در مدرسه شهید عسکری شیرازی منطقه ۱۸ تهران، گفت: مشکل اصلی کشور را اختلافات و دعواها است که بر سر مسائل با بیهوده رخ می‌دهد و بر سر همین مسائل بیهوده یکدیگر را حذف می‌کنیم و در نتیجه زور و قدرت و توانمان کاهش می‌یابد.

او افزود: در نتیجه کاهش قدرت ما نمی‌توانیم مشکلات مردم را حل کرده و در عین حال نمی‌توانیم در مقابل دشمنانمان ید واحد شویم، تا آنان نتوانند به کشور ما طمع کنند، زیرا این وحدت ما است که می‌تواند کشورمان را خیلی قوی‌تر از آنچه که الان در آن قرار گرفتیم قرار دهد.

رئیس جمهور ادامه داد: دشمنی، به یکدیگر بد گفتن و یکدیگر را تخریب کردن موجب از بین رفتن کشور می‌شود و حتی در خانواده‌ها موجب از بین رفتن و خراب شدن خانواده‌ها می‌شود لذا ما دلمان باید برای یکدیگر بتپد و باید کاری کنیم که کمک و یار همدیگر باشیم.

رئیس قوه اجرایی کشور خطاب به دانش آموزان تاکید کرد: شما باید بتوانید این کارها را بکنید و اگر این گونه آموزش دیدید که چگونه دست به دست هم بدهید و کار کنید، فردا که دکتر، مهندس، کارمند معلم و رئیس و رئیس جمهور شدید، آنگاه می‌توانید با همه کسانی که با شما کار می‌کنند با دوستی و محبت و رفاقت کار کرده و به جلو بروید و با قدرت مشکلات کشور و مملکت را حل کنید.

پزشکیان اظهار کرد: ان‌شاءالله این گونه بشوید و ما باید تلاش کنیم که شما در این مسیر حرکت کنید و از شما می‌خواهم که برای ما دعا کنید.

رئیس جمهور بیان کرد: باید کاری کنیم شما دانش آموزان خوب بدانید، مهارت پیدا کنید، بتوانید و بخواهید برای کشورمان افراد مؤثری باشید. اگر ما خوب کار کنیم و بستر لازم را برای آموزش شما فراهم شود، فردای کشور از امروز بهتر خواهد شد.

پزشکیان ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم ساختار آموزش و پرورش را به گونه‌ای درست کنیم تا استاندارد بوده و فضا و تجهیزات آموزشی فراهم شود.

او ادامه داد: باید قدردان خانواده دکتر حسن عسکری باشیم تا این مدرسه را درست کردند تا در امکانات خوبی درس بخوانید.

رئیس جمهور افزود: باید تلاش کنیم چنین امکاناتی برای همه دانش آموزان شکل بگیرد و روش آموزش را به گونه‌ای طراحی کنیم تا شما خلاق شوید، با هم همکاری کنید، راه حل پیدا کنید، با هم دوست باشید و به فکر مردم باشید تا فردا را بسازید.

رئیس قوه اجرایی کشور تصریح کرد: ما در اولین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش این طراحی را خواهیم داشت تا همه دانش آموزان موفق شوند.

رئیس‌جمهور گفت: مدیران و سیاست‌گذاران کشور باید به این فکر باشند و در نتیجه بایستی عدالت و همه امکانات برای همه مردم فراهم شود. همچنین معلمان باید علم و مهارت خود را به گونه‌ای ارتقا دهند که شما دانش آموزان بدون دردسر بالا بیایید و بتوانید انسان‌های خوبی شوید و دوست باشید. فردای کشور با دوستی ساخته می‌شود.

شایان ذکر است، دانش‌آموز نجمه آقا بابایی فرزند شهید آقا بابایی در نواختن زنگ نمادین آغاز سال تحصیلی رئیس جمهور را همراهی کرد و پس از آن رئیس جمهور به صورت نمادین به‌چند کلاس درس سر زد و با دانش آموزان آن به گفت‌وگو پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ثبت دومین ژوئن گرم تاریخ جهان؛ کاهش بی‌سابقه وسعت یخ‌های قطبی
ترکیه اس-400های روسیه را به کشورهای خلیج فارس فروخت
نورنما | زیارت آخر یار خراسانی
آیا چین برنده پنهان جنگ ایران و آمریکا است؟
پیگیری جدی مجلس برای واردات پنل خورشیدی جهت تامین برق صنایع
تصمیم جنجالی ترامپ؛ برکناری اعضای کمیسیون انتخابات آمریکا خبرساز شد
بلوچستان دوباره شعله‌ور شد؛حمله مرگبار به منزل رهبر محلی حزب مردم پاکستان
فرمانده کل سپاه: پیوند ولایت و مردم بار دیگر به جهان نشان داده شد
تصویر جدید ایران پس از وداع و تشییع
تردد روان در محورهای شمالی؛ ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران
عضو کمیسیون بهداشت مجلس: ارتقای شبکه توزیع دارو باید در اولویت قرار گیرد
چرا برتری هوایی آمریکا مقابل استراتژی «اختلال» ایران ناکام ماند؟
مدیرعامل برق تهران: از نیمه تیر تا نیمه مرداد حساس‌ترین دوره مصرف برق است
زاخارووا: اجلاس ناتو برای زلنسکی ناامیدکننده و تحقیرآمیز بود
جزئیات جدید ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره داوطلبان کنکور
آماده روزهای داغ باشید؛ موج گرما به 24 استان می‌رسد
نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
کالابرگ کدام سرپرستان خانوار فردا شارژ می‌شود؟
جزئیات مصوبه جدید دولت برای حقوق بازنشستگان 1405+ نحوه محاسبه
شروع امتحانات پایان نیمسال تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد
آخرین مهلت ثبت نمرات دانش‌آموزان پایه نهم جهت صدور برگه هدایت تحصیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود
گوشزد نتانیاهو به ترامپ درباره اظهارات ضد اسرائیلی اردوغان
پرسپولیس و چالش‌های تارتار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 19 تیر+ وضعیت استانها
تغییرات شناختی نسل آلفا و زد؛ آینده‌نگری در عصر هوش مصنوعی
آخرین تحولات فلسطین؛ درگیری در کرانه باختری و عملیات تخریب در غزه
تصمیم کره شمالی برای افزایش توان هسته‌ای
جزئیات شرط لبنان برای ادامه مذاکرات با اسرائیل
کدام نمک برای سلامتی مفید است؟
بهترین دروازه‌بان جام جهانی حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بهترین تغذیه دانش آموزان در ایام امتحانات چیست؟
دستگیری عاملان انفجارهای دمشق
چگونه تبعات طلاق برای کودکان را کم آسیب کنیم؟
توضیح دفتر آیت الله نوری همدانی درباره علت عدم حضور ایشان برای اقامه نماز امام شهید
حضور 3 میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید امت در نجف
بولتون: ترامپ مردم را دست می اندازد
البناء: شهید خامنه‌ای «نقشه راه» پیروزی امت اسلامی را ترسیم کرد
عطوان: حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ است
صندوق بین المللی پول: قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
قدردانی محسن رضایی از میزبانی شایسته عراقی‌ها از پیکر مطهر رهبر شهید
سناتور آمریکایی: بودجه جنگ ترامپ علیه ایران قطع شود
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در مشهد در رسانه های بین المللی
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی