×
بین الملل
شناسه خبر : 190413
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/31 ساعت 22:53
ارتش رژیم صهیونیستی به حالت آماده باش درآمد

ارتش رژیم صهیونیستی به حالت آماده باش درآمد

همزمان با احتمال حمله حزب‌الله لبنان در 24 ساعت آینده ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، ارتش با احتمال پاسخ حزب‌الله لبنان به حملات اخیر رژیم در لبنان، در وضعیت آماده‌باش حداکثری قرار دارد و از حیفا تا شمال فلسطین اشغالی «وضعیت فوق‌العاده» اعلام کرده است.

 روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده حزب‌الله ظرف ۲۴ ساعت آینده آماده می‌شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، کابینه و فرماندهان امنیتی را برای بررسی وضعیت امنیتی فوق‌العاده به مقر وزارت جنگ در تل‌آویو فراخواند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از «دنیل هاگاری» سخنگوی ارتش این رژیم گزارش کرد، ارتش با احتمال حمله حزب‌الله لبنان، به‌زودی تغییراتی را در دستورالعمل‌ها در جبهه داخلی اعلام خواهد کرد. احتمالا دستورالعمل در مناطق گسترده در شمال فلسطین اشغالی تغییر کند.

وی افزود، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با احتمال حمله حزب‌الله، با صدور دستورالعمل جدیدی «وضعیت اضطراری ویژه» را از حیفا تا شمال فلسطین اشغالی اعلام کرد و دستورات جدیدی به ساکنان شمال فلسطین اشغالی داده شد.

روزنامه معاریو نوشت: ارتش احتمال می‌دهد حزب‌الله لبنان امشب حمله کند و به همین دلیل در وضعیت آماده‌باش حداکثری قرار دارد.

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از منابعی در ارتش گزارش کرد، ارزیابی‌های نظامی حاکی از آن است که دبیرکل حزب‌الله لبنان دائره جنگ را به منظور انتقام‌جویی گسترش می‌دهد.

شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع نظامی گزارش کرد، ارتش تصمیم گرفت سرعت کار خود را در شمال افزایش دهد و حزب‌الله را رصد کند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع امنیتی گزارش کرد، تل‌آویو آماده است تا پایان ادامه دهد و هیچ گزینه‌ی دیگری برای بازگرداندن ساکنان شمال وجود ندارد.

وی افزود، رژیم صهیونیستی و حزب‌الله در حال نزدیک‌شدن به آستانه جنگ هستند و نهادهای امنیتی در حال آماده‌شدن برای پاسخ هستند.

در همین رابطه، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش کرد، کل سواحل دریاچه طبریا به دلیل تحولات امنیتی بسته است.

هاگاری با بیان این‌که رژیم صهیونیستی در ایام جنگ به سر می‌برد و باید آماده باشد، مدعی شد، ارتش بیش‌از ۴۰۰ سکوی پرتاب موشک در جنوب لبنان را هدف قرار داد و در حالت آماده‌باش برای دفاع و حمله قرار دارد.

وی ادعا کرد: ارتش روز جمعه «ابراهیم عقیل» فرمانده عملیات حزب‌الله لبنان و ۱۵ تن دیگر را به شهادت رسانده است. ابراهیم عقیل در حال برنامه‌ریزی برای حمله از طریق نفوذ به داخل سرزمین‌های اشغالی بود.

به نقل از شبکه خبری الجزیره، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد، حملات این رژیم به ضاحیه جنوبی بیروت، زنجیره فرماندهی عملیاتی حزب‌الله را ناکام گذاشت.

وی افزود، در سپتامبر ۱۹۹۷، ۱۲ نظامی رژیم صهیونیستی که برای عملیات در عمق لبنان تحت فرماندهی «یوسی کورن» اعزام شده بودند، در کمین حزب‌الله کشته شدند که فرمانده این کمین شهید «ابراهیم عقیل» و «احمد وهبی» بودند که روز جمعه به شهادت رسیدند.

خبرگزاری ملی لبنان گزارش کرد، ظرف یک‌ساعت اخیر بیش‌از ۵۰ حمله توسط رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان انجام شد.

خبرنگار الجزیره گزارش کرد، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را هدف قرار دادند.

خبرگزاری واللا نوشت، ارتش رژیم صهیونیستی پس از رصد آمادگی‌ها و تحرکات حزب‌الله لبنان برای انجام موج گسترده‌ی حملات موشکی، علیه اهداف حزب‌الله حملاتی را آغاز کرد.

هاگاری همچنان پس از گذشت حدود یک‌سال از جنگ غزه، مدعی شد ارتش به اهداف جنگ متعهد است و در غزه در حال تجزیه حماس است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چلسی 0- 0 برایتون/ترکیب احتمالی چلسی و برایتون
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط است
نخستین نشست کمیته توافق دفاعی مکه در استانبول
ممنوعیت صدور چک رمزدار از 7 مهر؛ جزئیات تصمیم جدید بانک مرکزی
آغاز ثبت‌نام دومین آزمون زبان MSRT سال 1405 از فردا
اجلاس سازمان همکاری شانگهای در بیشکک؛ دیدار پوتین، شی و پزشکیان
طلای تکواندوی زنان ایران بر گردن ساغر مرادی
واگذاری زمین روستایی به 300 هزار متقاضی مسکن آغاز شد
هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن؛ مسیر شهدا با اقتدار ادامه دارد
هشدار زرد هواشناسی کرمانشاه؛ رگبار باران و تندباد در راه است
هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک تا سه‌شنبه
بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن مشترک اسلام
هشدار گرمای 50 درجه‌ای در خوزستان؛ امیدیه داغ‌ترین شهر استان شد
انهدام پاتوق‌های توزیع مواد مخدر در حاشیه بزرگراه‌های تهران
هشدار نارنجی هواشناسی برای گیلان؛ باران شدید و تگرگ در راه است
نورنما | بازسازی مغز با 2 ساعت سکوت در روز
ادعای جدید اسرائیل درباره جاسوسی دو نوجوان برای ایران
کاهش شدید صادرات نفت از تنگه هرمز؛ میانگین روزانه به 3.8 میلیون بشکه رسید
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی ؛ امروز در کدام محورها محدودیت ترافیکی اجرا می شود؟
آملی لاریجانی: پیام وحدت‌بخش رهبر انقلاب ضامن حفظ کشور در برابر استکبار جهانی است
هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد 1405
درخشش خیره‌کننده مسی؛ 4 گل و یک پاس گل در برد 7 بر یک اینترمیامی
قابلیت جدید ChatGPT؛ چت موقت حالا می‌تواند از حافظه کاربر استفاده کند
شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود
قیمت گوشت قرمز امروز 8 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
تاریخ‌سازی والیبال زنان ایران در آسیا؛ ایران چهارم شد
بازسازی 26 پل و تونل آسیب‌دیده در جنگ؛ پل B1 کرج در اولویت
برنامه قطعی برق مازندران امروز 8 شهریور 1405 ؛ زمان قطعی برق ساری و مناطق استان
قطار چینی به سرعت هواپیما رسید؛ 800 کیلومتر بر ساعت در 5.3 ثانیه!
تیراندازی خونین در افسریه تهران ؛ اختلاف مرگبار بر سر شارژ ساختمان
سود سهام عدالت در روزهای آینده واریز می‌شود+ جزئیات زمان و مبلغ سود 1405
هوای تهران در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
سهمیه‌های آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 اعلام شد + جزئیات سهمیه‌ها
برنامه قطعی برق ایلام امروز یکشنبه 8 شهریور + لینک مشاهده برنامه خاموشی مناطق
تورم و بدهی سرسام آور دولت آمریکا؛ چالش‌های اقتصادی ترامپ پیش از انتخابات
نورویدئو | هرمز باز است؛ اما هزینه جنگ از کجا سرباز می‌کند؟
دستگیری عامل ارتباطی رسانه‌های ضدایرانی در تهران
جدول قطعی برق قم امروز یکشنبه 8 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا دوشنبه 9 شهریور
آخرین قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 8 شهریور 1405 + جدول قیمت بازار و نمایندگی
رسانه عبری مدعی رد خواسته عربستان از آمریکا درباره یمن شد
ترامپ به دنبال چپاول ذخایر عظیم نفتی کاراکاس
جزئیات صدور مدارک هویتی جدید برای آسیب‌دیدگان جنگ اعلام شد
پدافند ناکارآمد رژیم صهیونیستی و قرارداد با یونان برای ایجاد شبکه پدافند هوایی
هادی العامری: هیچ درگیری بین دولت عراق و مقاومت وجود نخواهد داشت
جنگ لفظی اردوغان و نتانیاهو؛ ترکیه اتهامات اسرائیل را رد کرد
تأکید رئیس‌جمهور لبنان بر پیگیری سرنوشت امام موسی صدر
آخرین قیمت دلار امروز یکشنبه 8 شهریور 1405/ ادامه رکوردشکنی دلار + جدول قیمت ارز
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 8 شهریور؛ قیمت پژو 207، دنا، تارا و ری‌را