×
سیاسی
شناسه خبر : 190359
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/31 ساعت 11:20
تسلیت عراقچی به سیدحسن نصرالله/ مقاومت علیه رژیم صهیونیستی مصمم‌تر تداوم خواهد یافت

تسلیت عراقچی به سیدحسن نصرالله/ مقاومت علیه رژیم صهیونیستی مصمم‌تر تداوم خواهد یافت

وزیر امور خارجه در پیامی خطاب به دبیرکل حزب‌الله لبنان، ضمن تسلیت شهادت فرماندهان این جنبش، تصریح کرد: مبارزه و مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تا رهایی مردم فلسطین از اشغال و تجاوز مصمم‌تر از گذشته تداوم یافته و نویدبخش آرمان آزادی قدس شریف است.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار پیامی خطاب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، شهادت ابراهیم عقیل فرمانده مجاهد و قهرمان مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی به همراه جمعی از فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی لبنان را تبریک و تسلیت گفت.

متن پیام وزیر امور خارجه به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُمْ بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ (سوره توبه آیه ۱۱۱)

برادر ارجمند و مجاهد حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای سیدحسن نصرالله دبیرکل محترم حزب الله لبنان

سلام علیکم؛
خبر شهادت فرمانده مجاهد و قهرمان جبهه‌ مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی جناب آقای ابراهیم عقیل به همراه جمعی از فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی لبنان در حمله تجاوزکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی را به جنابعالی، مسئولان و رزمندگان حزب‌الله، دولت و مردم مقاوم و شجاع لبنان و خانواده‌های بزرگوار این شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

شهادت در مسیر آرمان مقدس آزادی فلسطین و قدس شریف و حمایت و دفاع از مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین که حدود یک سال است تحت وحشیانه‌ترین جنایات جنگی و نسل‌کشی از سوی رژیم تروریست صهیونیستی قرار دارند، افتخاری بزرگ و تبلور پایبندی به موازین اخلاقی و انسانی و عمل به دستورات الهی و دین‌ مبین اسلام و سیره و سنت نبوی و ائمه اطهار (علیهم السلام) در یاری مظلوم در مقابل ظالم برای همه مجاهدان و شهدای بزرگ مقاومت است.

همزمان با ورود به شهر نیویورک برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، وظیفه اسلامی و انسانی خود می‌دانم تا صدای رسای حق‌خواهی مردم قهرمان فلسطین و لبنان در مقابل رژیم متجاوز و جنایتکار صهیونیستی باشم، رژیمی پلید و خونریز که جنایات اخیرش در توسل به شیوه‌های شنیع و مخوف تروریستی و کشتار جمعی انسانها بار دیگر ثابت کرد که این رژیم به هیچ یک از موازین و مقررات بین‌المللی پایبندی ندارد و حتی به قیمت به مخاطره انداختن صلح و امنیت منطقه و جهان، درصدد تحقق اهداف نامشروع و اشغالگرانه خود است.

به فضل و مدد الهی و با مجاهدت رزمندگان شجاع جبهه مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان و سراسر منطقه غرب آسیا و بویژه بیداری جهانی در مقابل جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، مبارزه و مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تا رهایی مردم فلسطین از اشغال و تجاوز مصمم‌تر از گذشته تداوم یافته و نویدبخش آرمان آزادی قدس شریف است.

یاد و خاطره آن مجاهدان راستین و شجاع در راه خدا را گرامی می‌دارم و در روزهای میلاد فرخنده پیامبر گرامی اسلام، از درگاه الهی برای آن مجاهدان شهید، علو درجات و همجواری با حضرت رسول (ص) مسئلت می‌نمایم.

سیدعباس عراقچی
وزیر امور خارجه


اطلاع رسانی وزارت امور خارجه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
پزشکیان در شانزدهمین سفر استانی وارد خراسان جنوبی شد
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
X
آگهی تبلیغاتی