×
سیاسی
شناسه خبر : 190359
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/31 ساعت 11:20

تسلیت عراقچی به سیدحسن نصرالله/ مقاومت علیه رژیم صهیونیستی مصمم‌تر تداوم خواهد یافت

وزیر امور خارجه در پیامی خطاب به دبیرکل حزب‌الله لبنان، ضمن تسلیت شهادت فرماندهان این جنبش، تصریح کرد: مبارزه و مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تا رهایی مردم فلسطین از اشغال و تجاوز مصمم‌تر از گذشته تداوم یافته و نویدبخش آرمان آزادی قدس شریف است.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار پیامی خطاب به سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، شهادت ابراهیم عقیل فرمانده مجاهد و قهرمان مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی به همراه جمعی از فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی لبنان را تبریک و تسلیت گفت.

متن پیام وزیر امور خارجه به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنَ الْمُؤْمِنِینَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیَقْتُلُونَ وَیُقْتَلُونَ وَعْدًا عَلَیْهِ حَقًّا فِی التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِیلِ وَالْقُرْآنِ وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُمْ بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ (سوره توبه آیه ۱۱۱)

برادر ارجمند و مجاهد حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای سیدحسن نصرالله دبیرکل محترم حزب الله لبنان

سلام علیکم؛
خبر شهادت فرمانده مجاهد و قهرمان جبهه‌ مبارزه علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی جناب آقای ابراهیم عقیل به همراه جمعی از فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی لبنان در حمله تجاوزکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی را به جنابعالی، مسئولان و رزمندگان حزب‌الله، دولت و مردم مقاوم و شجاع لبنان و خانواده‌های بزرگوار این شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

شهادت در مسیر آرمان مقدس آزادی فلسطین و قدس شریف و حمایت و دفاع از مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین که حدود یک سال است تحت وحشیانه‌ترین جنایات جنگی و نسل‌کشی از سوی رژیم تروریست صهیونیستی قرار دارند، افتخاری بزرگ و تبلور پایبندی به موازین اخلاقی و انسانی و عمل به دستورات الهی و دین‌ مبین اسلام و سیره و سنت نبوی و ائمه اطهار (علیهم السلام) در یاری مظلوم در مقابل ظالم برای همه مجاهدان و شهدای بزرگ مقاومت است.

همزمان با ورود به شهر نیویورک برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، وظیفه اسلامی و انسانی خود می‌دانم تا صدای رسای حق‌خواهی مردم قهرمان فلسطین و لبنان در مقابل رژیم متجاوز و جنایتکار صهیونیستی باشم، رژیمی پلید و خونریز که جنایات اخیرش در توسل به شیوه‌های شنیع و مخوف تروریستی و کشتار جمعی انسانها بار دیگر ثابت کرد که این رژیم به هیچ یک از موازین و مقررات بین‌المللی پایبندی ندارد و حتی به قیمت به مخاطره انداختن صلح و امنیت منطقه و جهان، درصدد تحقق اهداف نامشروع و اشغالگرانه خود است.

به فضل و مدد الهی و با مجاهدت رزمندگان شجاع جبهه مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان و سراسر منطقه غرب آسیا و بویژه بیداری جهانی در مقابل جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها در غزه، مبارزه و مقاومت علیه رژیم صهیونیستی تا رهایی مردم فلسطین از اشغال و تجاوز مصمم‌تر از گذشته تداوم یافته و نویدبخش آرمان آزادی قدس شریف است.

یاد و خاطره آن مجاهدان راستین و شجاع در راه خدا را گرامی می‌دارم و در روزهای میلاد فرخنده پیامبر گرامی اسلام، از درگاه الهی برای آن مجاهدان شهید، علو درجات و همجواری با حضرت رسول (ص) مسئلت می‌نمایم.

سیدعباس عراقچی
وزیر امور خارجه


اطلاع رسانی وزارت امور خارجه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
X
آگهی تبلیغاتی